Źle oceniają 2 sezon Ci którzy oglądali nie uważnie i tyle. Zdziwieni są dlaczego UK nie rozpoznał Naksu gdzie wszystko jest w 1 sezonie . Gdy UK przychodzi do tajemnej komnaty jej ciała już tam nie ma sam wypowiada się że był ciekawy jak wygląda, podczas palenia jej ciała przyszedł gdy ciało stało już w ogniu więc jeśli widział to z daleka co najwyżej. Także w 2 odcinku 2 sezonu jest wyjaśnione że to nie jest kapłanka bo jedyna dusza jaka w ciele pozostała to dusza Naksu. Wszystko się składa w całość i jest wyjaśnione tylko trzeba oglądać z uwagą. Więc nie czytajcie komentarzy że ktoś nie poleca drugiego sezonu tylko zobaczcie sami
Myślę że osobom, którym drugi sezon się nie podobał, głównie chodziło o zmianę aktorki, a nie o to, czemu Uk nie rozpoznał Naksu. Zresztą poza wyglądem zmienił się też kompletnie jej charakter, mnie również miejscami to irytowało, chociaż i tak obejrzałam sezon z przyjemnością (dla mnie zresztą najbardziej irytujące było to, jak przebiegł moment rozpoznania - tyle wcześniej było znakomitych okazji, a ostatecznie zrobili to tak szybko i "byle jak").