Comeback ;)
Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać?
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia", Mały piękny Demonek
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison, Mroczna Evil Wyrocznia
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul, Demonek, Mentor
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke-
Nie ma za co :) Zasłużyłaś na te wszystkie słowa i takie właśnie przywitanie ;) Mam tylko nadzieję że nie będziesz już nas więcej opuszczać na tak długo :)
Już tak mi tutaj nie słodz;p
Postaram się ale jak to będzie wyglądało to nie wiem;)
Wiadomo że nie zawsze będzie miała czas aby wejść na forum i coś napisać bo możesz być zajęta albo coś ale wierzę że nie uciekniesz od nas już na tak długo jak to było wcześniej :(
Janku współczuję Ci bardzo że się rozstałeś z dziewczyną ale rozumiem że związki na odległość mogą być jednak ciężkie ;( I może wyjdzie Ci to na dobre i na pewno jeszcze spotkasz nie jedną dziewczynę w swoim życiu :)
Pamietam jak w ciagu tydodnia kiedys trzeba bylo zakladac 2-3 nowe tematy, bo naplyw komentarzy byl zbyt duzy ;]
Teraz to na rok nam starczy :P
Brak tu dziewczyn! Prawda jest taka że to One "napędzały" ten ruch w tematach. Gdzie je wywiało! Ja się pytam:P
Jedynymi przedstawicielkami płci pięknej tu jesteś Ty i Mania, brakuje reszty, chyba że porwały Amella, złapali je i siedzą w kiciu:P
No dawno nie było tutaj tak pusto i jak wchodzę na forum to mam tak mało powiadomień ;)
Zapomnieli o tym serwisie, a może siedzą na te "telenowele". Niektórzy byli tam, jak filmweb się sypał
Oglądam Arrow rzadko, przeszło mi już:P Na GoT? Zawsze jestem zwarty i gotowy. Gra o tron raczej nigdy mi się nie znudzi;)
Tom pierwszy tak, ale do "starcia królów" doszedłem do chyba 80 strony:P i zaciołem się już jakiś czas temu:P
Ehh Tak ciężko idzie bo to grube:P Książki R.A. Salvatore to poszły czasem w parę dni, a tu? Ile nad tym ślęcze:P
A książki osadzone w świecie forgotten realms, na podstawie których zostały stworzone kultowe gry. Nie on jeden napisał w tych realiach, ale najwięcej;)
Przeczytałem opis, intrygujące. Choć bardziej przypadłaby ta książka do gustu mojej mateczki, lubi czytać coś w tym stylu;)
Hejo ☺ a kupilam sobie kilka ksiazek z serii o takiej rodzinie ale bede musiala dokupic reszte zeby hylo co czytac dalej ☺ a ty cos czytasz?
rozumiem;) no powiem Ci ze ja to ostanio czytam tylko i wylacznie raporty w pracy:D
Jednym z błędów europy było wpuszczenie imigrantów, co prawda byli tam ludzie szukający schronienia ale nawet idiota domyślił się że wśród nich byli terroryści. Co za brak wyobraźni;(
Część na pewno wiedziała, ciekawe czego oczekiwali wpuszczając ich. Za to Węgry zrobiły bardzo dobrze nie wpuszczając ich do siebie
Bardzo dobrze. W sumie mysle, ze jak w Polsce by doszlo do czegos podobnego to ludzie sami by samosąd zrobili.
A moze komus chodzi o to zeby rozwalic/podzielic Europe wykorzystujac muzułmanów?
Być może. A to cała Merkel apelowała do wpuszczania imigrantów a teraz ma, jeszcze ten stołek straci. Pomyśl co może być jak będą Światowe Dni Młodzieży, jakie zagrożenie;(