Comeback ;)
Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać?
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia", Mały piękny Demonek
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison, Mroczna Evil Wyrocznia
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul, Demonek, Mentor
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke-
nikt nie myśli ze ona umrze... ciesza się z zaręczyn ale mimo to zasypują trolla ... biedny znów będzie płkac ze mu się twitter zacina ;p
chociaż sa wyjątki ktre panikują....a jedna dziennikarka napisała do amella trolla i berlantiego ze będą płacić za jej psychiatrę ;p a amell oczywiście się zgodził ;p
Haha to widzę że chlopakom wesoło;p
...podobno ktoś wymierzył ten grób i stwierdził ze Felka się w nim nie zmieści haha
a no tak to już dawno było... potem było ze jest żydówka a tam na pgrzebie nie ma kwiatów i sa kamyki na nagrobku...
ludzie kombinują niesamowicie a wystarczy Logicznie pomyslec ze sam Troll pwiedział ze nie wyobraza sobie Arrow bez pstaci Felicity.
Ja bardzo lubie Felicity i nie wyobrażeń sobie bez niej serialu ale nie jestem aż tak zakręcona żeby robić czy wymyślać takie głupoty;p
No dokładnie tak jak piszesz...wystarczy posłuchać Trolla.
ale wiem jedno bez felki w Arrow pociągnełabym 2-3 odcinki nie więcej ....
no ale niektórzy sa strasznie zakręceni... a wystarczy logicznie pomyslec...
Ciekawe co jeszcze wymyśla;p
Następny odcinek to będzie istna rozpacz Olivera;p
serce mi peknie... bo jak on płacze, cierpi to ja tez...ale ma wrócić Oliver który zabija bez skrupułów... wiec Fel jak wydobrzeje znów będzie miła niełatwe zadanie żeby przeciągnąć go na strone światła.
Czyli ...wypadek Felki podziala na niego jak płachta na byka?;p
Ja tam chce powrotu bezlitosnego Olivera;p
dokładnie... on będzie chciał zlikwidować darkha za wszelka cene.... to już nie będzie chodził tylko o ochrone miasta to już będą osobiste porachunki ...
ja nie lubie takiego Olivera- on wtedy był taki nieczuły i obojętny....
no pewnie tak ;p ale mimo to i tak nie chce tego ;p ale tak będzie przecież amell wstawił filmik z bodajże 10 odcinka albo 11 jak jednego pradem popiscił ;p
Mm słodziaczek;D haha
Mowie Ci jak wróci stary dobry Arrow wróci frajda z oglądania całego serialu a nie tylko z poszczególnych wątków;p
może i tak ;p ja tam i tak się cały czas ciesze z każdego odcinka;p mam sentyment do teg serialu :-)
No możliwe, ale trzeba by jakoś rozgrzać ten temat, w końcu zbliżają się pierwsze mrozy:P
A no trzeba trzeba ;)
Zbliżają się, ale śniegu jak nie było tak nie ma, a przynajmniej u mnie ;D
Zdrowych i Wesołych Świąt wam zycze Kochani ;).. Smacznego karpia i duuuuzo prezentow pod choinka ;p
No i oczywiscie mile spedzonego czasu w gronie rodzinnym ^^
Nie wiem czy jutro wejde dlatego pisze dzis.
A ja także przyłączam się do życzeń. I życzę Wam Spokojnych, Wesołych Świąt i spędzenia tego czasu w gronie najbliższych :-)
Siema ;) Myślę że już najwyższy czas wrócić na forum po przerwie świąteczno-noworocznej ;) Mam nadzieję że nie przenieśli się znowu na inne forum chyba że jeszcze męczy wszystkich kac po sylwku :)
Nie nie, nigdzie się nie przenieśliśmy :D
Kac morderca będzie trwał cały styczeń haha :D
Wygląda na to że dziewczyny nam się gdzieś pogubiły przez tą długą przerwę i znają drogi powrotu na forum :)
Na to wygląda, pewnie się im GPS zepsuł :D
Ale myślę, że powrócą, jak się Arrow zacznie :D
No widzisz więc chyba nie ma co sobie tym serialem głowy i tracić na niego czas
wtf... czy oni wszyscy umieja spiewac..
https://www.youtube.com/watch?v=P3AP-Q91Rc0&index=2&list=LLysSwBnGRYSbzmI9f17mqR Q
Ja też wiedziałem tylko o Grancie Gustinie :) Niedługo wyjdzie na to że prawie każdy lubi sobie pośpiewać ;)
https://www.youtube.com/watch?v=Ac3a49-sj3A
Z tego co widze to wszyscy z The Flash sobie spiewaja ;)
No jej wtedy to nie wyszło za dobrze ;) A wracając do reszty to oni może chcą mieć jakąś alternatywę oprócz aktorstwa ;)
no niestety;/ . Pomyslec ze jeszcze nie dawno bylo tu tyle osob ;p i siedzialo do poooznego wieczora ;p