Comeback ;)
Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać?
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia", Mały piękny Demonek
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison, Mroczna Evil Wyrocznia
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul, Demonek, Mentor
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke-
Nic ciekawego; ) Siedze sobie w domu na bezrobociu i czekam az szef mi da nowa umowe czyli jakos od marca ;).. Jutro mam egzamin wiec musze sie troche pouczyc ;p.
W miedzy czasie jak mam chwile czasu to obejrze sobie odcinek jakiegos serialu ;)..
Sporo seriali zaczalem ogladac wiec jest z czego wybierac ;D...
Jestem na zaocznych i mam egzamin z historii jutro o 10:00 .:)..
Trzymaj kciuki.;) jak zdam to jade na narty;p a jak nie to kasa przepadnie bo poprawka mi wypadnie w terminie wykajazdu:/
Czasami po prostu nie chce mi się golić. Ostatnio się nie goliłem ponad miesiąc, ale była broda:P
A też po staremu dalej pracuję a na weekendzie sobie studiuję i tak jakoś leci :)
troche do X-mena, a poza tym bylo duzo tekstów zwiazanych z niektorymi filmami ;p.
Ale film na prawde godny polecenia, dawno sie tak nie usmialem;p ..tez fakt..kazdego bawi co innego i niektore sprosne zarty moglyby komus nie przypasc do gustu ;p.
Ja oglądałem, świetny odcinek, wywróżyłem taką małą teorię, mianowicie, ten człowiek w masce jest prawdziwym Jay'em, a ten co się za niego podaje, jest podrabianym ;)
No i właśnie mi przyszła do głowy kolejna teoria, to może być Ronnie, który przeniósł się do Ziemi 2 za pomocą czarnej dziury ;d
U mnie gitara, nie licząc połamanej nogi ;d A co tam u Ciebie? Jak nowy rok 2016?;d
Tez tak mysle ze to Jay...ale co do Ronniego to naprawde ciekawa teoria ;) nie pomyslalem o tym.
Polamana noga :O Boze... gdzie ty sie włóczysz...Dlugo noga w gipsie?
Rok 2015 ta jak 2016 ;p bez szału ;p, a tak to u mnie bardzo dobrze ;p
Jutro jade na narty na tydzien ^^. Pierwszy raz w zyciu z reszta :P ,wiec mam nadzieje, ze nic sobie nie zlamie ;p..
Czasem przez głowie przepływają mi najróżniejsze teorie dotyczące wszystkiego ;d
Skoczyłem sobie z 8 metrów na ziemie ;d Od 8 godzin ;d
To miłych wrażeń ;d
Jak złamiesz nogę, to możemy założyć klub złamasów hahaha ;d
a propos, wiesz, że Oliver będzie w 6 odcinku LOT? ;d
Można można ;d
http://flarrow.pl/2016/02/19/spoiler-legends-of-tomorrow-1x06-star-city-2046/
O rany... Chciales byc jak Laurel i z budynkow zaczales skakac ;p
Zlamasy haha ;p
O to nie wiedzialem ^^ . fajnie , ale jednak wolalbym zeby Barry sie pojawil w LoT ;)
hahaha, tak, Laurel moim idolem ;d
Możliwe, że sie pojawi ;d
Oglądałeś może Supergirl?
A co do Supergirl też jeszcze nie oglądałem i się zastanawiam czy warto wg to zaczynać oglądać bo słaba opinia o tym krąży :(
No odcinek Flasha to jest rewelacja ;) Ja to już naprawdę nie mam głowy do tych wszystkich teorii ;) Czekam co będzie dalej staram się o tym nie myśleć chociaż wiem że się nie da :) Współczuję CI Janku z tą nogą w gipsie musi być teraz masakra ;( To wszystko wina Laurel bo ona pokazała jak skacze po dachach a ty chciałeś ją naśladować i wziąłeś z niej przykład ;) A co do Ciebie Deathstrroke liczę że wrócisz cały i zdrowy z tych nart :) A no i ja to nawet widziałem to zdjęcie Olivera z przyszłości :)
Dzieki;) pierwszy dzien i nie wiele braklo.*-* ...Jakos ogladajac Laurel w akcji nauczylem sie jak sie nie polamac xd .. Nie umialem sie zatrzymac...siatka ochronna nie wytrzymala i przelecialem dalej, ale 0 zlaman jak narazie xd..juz powoli ogarniam ^^..
No to powiem Ci że idealnego sobie nauczyciela wybrałeś ;) Ja też jak jeździłem pierwszy raz to nie wiele razy nie mogłem się zatrzymać i wtedy wolałem upaść niż jechać dalej ;) Dobrze że są te siatki ochronne ;) Jeszcze masz parę dni więc spokojnie się nauczysz ;)
Dzięki, moje pierwsze złamanie w zyciu, szczerze mówiąć fajnie się czuje ;d
hahaha nie no wina Laurel w tym jest tylko po części, większa w tym wina alkoholu i zafascynowania Assasynami ;d
A co do Supergirl, to powiem wam szczerze, głowy nie urywa ale da się oglądać ;d
Mnie do obejrzenia, przekonał crossover z Flashem, no i to, że lubię świat związany z SUpermanem ;d
Ja odpukać jeszcze nigdy nie miałem nic załamanego :) Ale ty ją bronisz ale skoro mowa tu o alkoholu to mogę się z tym zgodzić że to nie jej wina ;) Mnie też ten crossover zaciekawił i dlatego myślę czy się na to skusić czy nie ;)