Bo temat skończył się nam po dwóch dniach. A rodzinka na lodzie zostać nie może :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
zeby był pomysl na sezon i zeby fanów sciagnac tej pary. Dziwnym zbiegiem okolicznosci dzis ogłoszono, ze 4 sezon Arrowa bedzie. Emily pojdzie do Atoma cos czuje
też dam szanse ale jeśli dalej będą robić to co robia to się pożegnam z Arrow... daje sobie czas do 15-16 odcinka
Madzia a nawet gdyby sie przespali jednak (olicity) ja sobie wyobrazasz dalsze 11 odcinków?' Mowie nie idz w ta strone. Mi sie wydaje ze Felka powie ze nie chce cierpiec, i moze zrezygnuje na jakis czas z teamu
to tylko takie moje pobożne życzenie było... a może będzie tak ze się przespia a potem Felka będzie się bała zangazowania ze znowu będzie cierpieć i zostawi Olivera a na koniec sezonu wróci do niego? wiem wiem to jest mało prawdopodobne...
Spokój ..spokój..3..2..1 .. Ja juz panikuje!!
..a co jeśli na sile wprowadza jeszcze kogoś dla Felki0.0
http://kawusia25.tumblr.com/post/107827367696
to samo ale wygląda wiarygodniej
Ej, ej pamiętacie panel Davida Ramseya? On zapewniał, że olicity is endgame, a jakby nie patrzeć on już czytał scenariusz 12 odcinka i wie co się święci. Bez paniki ludziska, trzeba słuchać Ramseya :D
Przemyslenia jednej z fanek Olicity na temat ostatniej "niby" wypowiedzi Guggentrolla i ogólnie związku Olivera i Felicity. tekst bardzo długi ale idealnie pokazuje całe sedno ich relacji
http://jbuffyangel.tumblr.com/post/107858068793/time-for-some-tough-love
więc nie panikujemy, bedzie dobrze, na pewno nie kolorowo przez najblizsze odcinki, nawet jak Oliver wroci, ale Olicity jest Endgame i tego nikt nie podważy :D
Dobry tekst... u mnie już jest lepiej niż wczoraj i nadal wierzę w Olicity :-)
i jeszcze odp MG na posty fanów na twitterze :P
https://twitter.com/OlicitysArrows_/status/554451890088312833/photo/1
nie poddawać się, na pewno będzie ciężko teraz w relacji Olivera i Felicity ale myslę że wszystko zostanie nam wynagrodzone pod koniec sezonu. Przecież tyle odcinków przed nami jeszcze i 4 sezon, nie porzuca pomyslu Olicity skoro budowali go tak długo przez te sezony dwa :)
Dokładnie, jestem pewna jeśli chodzi o ten sezon. Pamietajcie premiera-polfinał-finał są połączone wątkami. Na razie nie ma co się martwić.
Magda uszy do góry. Guggenheim wyjasnił sprawę, teraz musimy czekać na rozwój wypadków. To jest dopiero 12 odcinek z 23. Brak info o Rayu. Podejrzewam, Felicity bedzie zachowywała się jak Oliver w 1 czesci sezonu. Bedzie się bała: ojciec, Cooper, Oliver ją opuscili. Podejrzewam, że jak zobaczy, że trochę Oliver zwolni jako Arrow lub bedzie wiecej bohaterów w miescie, to zmieni zdanie. A Oliver w miedzyczasie bedzie walczył o swoje zycie.
A nawet gdyby wrócili do pierwotnego planu to świat się nie kończy przecież i najwyzej przestanie się ogladać serial.
no najwyżej Rose... tak sobie długo o tym mysłałam i było wiadome ze oni będą stwarzać im mase problemów wiec nie jest żle...
Ja to wiedziałam, od samego poczatku. Tylko powiem ci cała ta moja irytacja i pesymizm brał się z postaci Raya. Nie chcialabym po prostu tego, gdyby rzucili Felkę w ramiona Raya jak jeszcze Oliver porzadnie nie "ostygł", jakby zupełnie nic dla niej nie znaczył. Nie chciałabym tez tego romansu z Rayem od 11 do 22 odcinka a nagle w 23 Felicity doznaje olsnienia. Trzy razy nie. I nie wahałabym sie zrezygnować z Arrowa bo to takie coś to "sranie'na widza i tylko utrzymanie fanów do kolejnego sezonu.Ale jeśli problemy beda raczej natury psychicznej Felki to jestem za. Oni przez to dojrzeją i stworza lepszy zwiazek.
rozumiem o co chi chodzi i mysle podobnie... ale gugentrool powiedział że nie zrobili tak że Felka się "zakocha " w Rayu pod nieobecność Olivera wiec przynajmniej z tym możemy być spokojni... Teraz będzie tak jak mówisz Felka i Oliver zamienią się miejscami... i teraz ona będzie się miotać z 10 odcinków...
Dokładnie. bedzie się miotać a Oliver w miedzyczasie bedzie czekać ( bo on już jest zdecydowany), podejrzewam się coś u niego ruszy ale raczej nie sadze ze go uwikłają w jakas przelotną relacje tak jak Felkę. Dopoki nie bedzie nic z Rayem to mozemy byc spokojne. I naprawde mam nadzieje ze mimo ze Felicity kocha Olivera, nie zdecyduje się dac zielonego swiatła innym związkom tak dla "bliskości"
O Olivera jestem spokojna bo dla niego liczy się tylko felicity już kilka razy w tym sezonie to pokazał... ja mysle że z Felka mogą zrobić taki sam twist jak z Oliverem i Sara tamtym roku... Oliver przez jakiś czas będzie się patrzyć jak Felicity jest z Rayem a potem weżmie sprawy w swoje ręce i zacznie o nią walczyć... Nawet sobie pomyślałam że mogą oni się zejść po/na slubie Diggle i Layly ltóry pewnie będzie pod koniec sezonu. Może wtedy wszystko zrozumieją i spróbują być razem :-)
może tak...a może nic miedzy nimi nie będzie...a Palmer też skupi się tylko na byciu Atomem? jest wile możliwości...
jasna sprawa. Chyba nie bede juz ogladac odcinków na zywo, szkoda zarywać nocek dla dzumy i cholery, a rano zawsze można przewinąc.
no oczywiście, ja i tak jednak bede na żywo oglądała, po prostu uwielbiam ten serial i KFC mi go nie obrzydzi :P
:-) ..widzę ze emocje juz troszeczke opadły:-) ..zwłaszcza jeśli chodzi o Madzie.. Wczoraj nie poznawalam jej komentarzy haha;P
tak... dziś troszkę naprostował sytuacje ale wczoraj mnie zdenerwował jak mało kto
zobaczysz co się będzie dziać po 12 odcnku;p;p
Ale jakoś nie będzie mi Go żal xd
Madzia ja w ogole tego nie kupuje. Co musi Felicity takiego strasznego zrobić? Czy odrzucenie Olivera byłoby takie straszne i wywołało taka reakcję? Heloo, Oliver zrobil to samo w premierze ).No chyba ze by nam sie Oliver zadeklarował a ona uciekła... A co jesli w ogole Olivera tam nie bedzie?
wiesz tak naprawdę nie wiadomo o co chodzi...
Ja obstawiam odrzucenie ale może też chodzic o to że nie dość że Felka Go odrzuci to jeszcze na jakiś czas odejdzie z Teamu....
albo chodzi o cos zupełnie innego... może nawet nie chodzi tu o strefe uczuciowa może Felka powie coś czego nie powinna może wyjawi Thea całą prawde i ta ja bardziej rozdzieli z Oliverem... nie wiem