Bo temat skończył się nam po dwóch dniach. A rodzinka na lodzie zostać nie może :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
no wiec nie wiem...może naprawdę Felka powie wszystko Thea wiesz w przypływie złości...a wiadomo że Oliver nie chciał żeby Thea nigdy nie dowiedziała się prawdy....
Rodzynki macie tutaj na temat Lazarusa i Olicity od Amella
“We just saw him fall. We’ve seen Oliver survive, so whether he went straight off the cliff, whether something broke his fall, whether he hit the ground, whether there’s — we have mystical herbs on the show that have healing powers. We’ve seen the Lazarus Pit, although that’s not something that’s going to be used for Oliver. I hope he survives. I like playing him.”
“Both Laurel and Sarah were elements of his past. Obviously Sara and Oliver tried to rekindle things but both of those relationships rely heavily on the type of person he was before he left, as he has become more accepting, less introverted, less damaged by what happened to him the five years that he was away. The guiding principle in that transformation was Felicity. … Before this season, when I said there’s one woman in Oliver’s life this year and that is Felicity. I don’t see that changing.”
ha ha wiedziałam że obędzie się bez Lazarus Pit;p;p Oliver to Twardy Byk jest i byle mieczyk Go nie powali :-)
A czytając o Olicity aż się gęba cieszy :-)
oj tam ale przyznaj że wczoraj popadłyśmy w czarną dziurę czarnej rozpaczy ?;p
A co do Lazarus Pit to się ciesze a maciacy komiksów to będą jęczeć;p;p
Szczerze, Magda, to ty mnie przeraziłas wczoraj:D Tym razem ja byłam przeciw wszystkim:D
Cieszę sie tez, ile razy można im mowic ze serial nie jest komiksem?
Wiesz nie często mi się to zdarza...ale jak już się zdarzy to na całego...ciężko mnie zatrzymać:-) Dobrze że już mi przeszło:-)
Wiem wiem, najlepiej poczekać i zobaczyć. A jeśli coś się nie spodoba to po prostu skończyć oglądanie. Nikt nas na siłę nie trzyma. Oni na tym tracą nie my:)
No czyli dziewuszki moje, spokój na pokładzie, i nie dajmy się zwariować zadnym spoilerom. Pamietajcie to jest polowa sezonu. Guggentroll na pewno zaserwował nam wyboistą drogę pod górkę ale w koncu zdobedziemy szczyt:D ( a jak nie to to po prostu z niej spadniemy:D)
Yhm:-) ..lepiej niż wczoraj:-) ..Amell potwierdził tez w swej wypowiedzi to ze Felka tez stanie się inna..pewnie przez to co przejdzie
no bo teraz będą problemy przez Felkę...
stawiam na to że ta będzie się bać ... że znów Go straci..
mysle ze zawalczy ale nie od razu... powiedzmy sobie szczerze Oliver potrafi walczyć z każdym ale nie potrafi zawalczyć o miłość...
może w samym finale to będzie punkt kulminacyjny Jego walki ale myśle że zacznie walczyć gdzieś dwa odcinki przed finałem. A reszte odcinków będzie truł Diggowi jak to robił do tej pory ;p
hahahahahha, wiecie lepiej podrzućmy DIggle'owi patelnię, palnie jednemu i drugiemu bedzie spokój a potem sobie zrobi jajecznicę
Racja!.. Oby to był moment przełomowy..i w końcu pokazał co czuje a nie tylko mówi..
Bedzie mial silne argumenty:D Arsenala, Diggle'a, BC i nie- wypowiem- tego- imienia- bo- nim- rzygam
Dokładnie. Zostanie nasza kolejną (czerwoną?) marudą... Chryste Panie... Po co ja się wkrecałam w ten serial jak nie jedno to drugie...marny nasz los:D
Oliver- Zielona Maruda
Felicity- czerwona maruda.
Dobrali się nie ma co;p Jak nie jedno to drugie;p
Pocieszam się tym że jeśli oboje zrozumieją wszystko i poukładają sobie w głowie to stworzą naprawdę mocny oparty na solidnych fundamentach związek :-)
http://m.pomponik.pl/zdjecia/zdjecie,iId,1628461,iAId,133425
Zobaczcie cóż mi się nawinelo;D..nawet interia pisze o Cassidy;p
Chyba miała ale nie wiadomo gdzie;D haha..no ale juz mniej się ubrać nie mogła;D
powiem tak sukienka jest naprawdę ładna ale mogłaby mieć trochę mniejsze rozcięcie ;p