PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63895
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Bo temat skończył się nam po dwóch dniach. A rodzinka na lodzie zostać nie może :)

A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei 

A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)

Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-) 
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze

Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka 

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Do ostatniej linijki było tak pięknie...
To może nawet być. Oprócz sexu. taki scenariusz mi pasuje :)
I Madzia nie wątpimy :) Śpiewamy Olicity is Endgame! :D

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

Ta ta spiewaj... jak będą nowe odcinki to już Cie nie będzie tak wesoło. Słuchaj ja jestem optymistką i do Olicity zawsze tak podchodziłam ale to co ostatnio się dzieje nie pozostawia złudzeń... dostaliśmy kiss i wyznanie miłości i na tym się kończy Olicity.

ocenił(a) serial na 7
ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Ja się nowych odcinków nie boję! :D Ja jestem ogromną optymistką i wybaczcie, ale nie po to dawali nam wszelakie znaki od samego początku że Olicity is Endgame tylko po to by wywabić nas w polę i się nami pobawić. Przecież nie w tym rzecz. Dopóki Felka jest w serialu i Oliver to nie wątpie :)
I idę sobie sama pośpiewać bo teraz widzę same zielone marudy tu są, nie skore do zabawy :D

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

żebyś się tylko nie rozczarowała... ja już na nic nie licze jeli chodzi o Olicity...

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

To się rozczaruję :P Wolę później niż teraz, kiedy ta cała plotka czy co to tam jest może się okazać jedną wielką bujdą :P

MagdaLena121

To by wyjasniało tez dlaczego Amell jest tak mało zaangazowany w promocję serialu ostatnio na facebooku i twiterze...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Daj spokój szkoda gadać... normalnie załamałam się...
Już mi się odechciało wszystkiego....

MagdaLena121

a mówiła też Schwartz!! Odcinek 6 Isabel odc 7 Ray i teraz 12 ray...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

zgadzam się ... felka się puści z Palmerem...a przysięgam jeśli to zrobi moja sympatia do niej drastycznie spadnie... zachowa się wtedy jak sucz...

MagdaLena121

MAdzia spooookojnie. !! Kobieto, nic nie wiemy. Spoiler nie odnosił się do Palmera. Poczekajmy. Moze nie bedzie tak zle. To jest dopiero odc 12.

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

zamieniłyśmy się rolami? teraz to ja mam czarne myśli ... Ale Rose wiesz chyba że ja bez powodu nie pisałabym tak... Mówie Ci coś jest na rzeczy.... co innego mogło by wkurzyc fanów Olicity niż Palmer?

MagdaLena121

i jeszcze swiadomosc ze to Schwartz pisała odcinek.

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

a wszyscy wiedza jak ona pisze odcinki....
zapowiada nam się powtórka z 2 sezonu. Tylko teraz nie chodzi o Olivera i jakąś panne tylko o Felke ... no po prostu żal... wiesz co już niech dzadzą sobie spokój z tym Olicity bo tylko się pogrązaja

MagdaLena121

Stój. Amell był w Vancouver pod koniec krecenia 12 odcinka, wiec moze krecił jakies sceny. DLatego też nie chodzi o seks tylko o cos innego, ze Felka nie chce zyc takim zyciem po prostu...
Oni powiedzieli ze fani nie beda zadowoleni z kursu relacji a nie konca relacji tak?

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

no tak... sumie oni napisale ze ta relacja po powrocie Olivera nie pojdzie w takim kierunku jakim chcą żeby poszła fani Olicity? wiec może być tak że to teraz Felka będzie miała wątpliwości a Oliver zacznie o nia walczyć?

MagdaLena121

Własnie kobietko:) Bo fani chcą seksu dzieci domu, basenu itd. I słuchaj mam jeszcze inny pomysł. Felka go rzuca, on nie walczy bo ma w głowie jeszcze Vertigo i jego obawy. Moze po raz drugi znalezc się pod wplywem narkotyku ale tym razem nie widzi juz Olivera. I co Oliver zbiera się sobie i walczy!

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Oby oby... taki scenariusz o wiele bardziej mi się podoba... my od razu założyłyśmy że Felka pójdzie do Palmera a prawda będzie całkiem inna ...
tez teraz pomyślałam że przecież nie polaczą nam Olicity zaraz po powrocie olivera jak już coś to pod koniec sezonu a w miedzy czasie będą wzloty i upadki..
Ps. Trochę się uspokoiłam

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

No musi być trochę goryczy w olicity;)

MagdaLena121

spokojnie, nie czytaj już nic najlepiej a zwłaszcza fanów LAurel i Oliver po oni się cieszą i bedą mówic ze to koniec. To jest dopiero 12 odcinek. Musi chodzić o coś innego

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

masz racje rose;p nadal będę się trzymać tego że Olicity Always and forever :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Czytając to co piszecie z Rose i to co napisał Chris ..mój rpozum wrócił z dalekiej podroży:-) ;D..

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

Mój jakby też :-) znów wraca mi pozytywne nastawienie.. ;-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Yhym..powoli bo powoli ..ale rzeczywiście jest,i ten sezon ma być dla Olivera poznaniem własnego siebie, pragnień i bla bla..to muszą go troszkę odsunąć od Felki..zobaczymy czy będzie walczyl

agueda0712

Mój tez:D Nastepnym razem wy mnie ratujecie, hihi. Pamietajcie najlepiej przeczytac wszystko kilka razy przemysleć i potem sie ewentualnie zdenerwować:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

łatwo powiedzieć... jak ja przeczytałam ten tekst to mnie krew nagła zalała... ale już mi lepiej :-)

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Masz racje..ale jak zostac racjonalnym w obliczu takiej bomby informacyjnej!?... Poniosło mnie ;D

MagdaLena121

Definitely hope. They just have issues to get through. Tak napisala ta dziennikarka czy mozemy miec nadzieje

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

ok już mi lepiej... będą mieli problemy ale rozwiazą je i będzie dobrze :-)

MagdaLena121

Chcecie bombę? Ale ne wiem na ile prawdopodobną?:D:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

dawaj... już mnie nic nie zdziwi ani nie załamie

MagdaLena121

nei moge skopiować

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

napisz swoimi słowami

MagdaLena121

poszukaj linka pod spodem udalo się tylko usun spacje

Czytaj od poczatku do konca (może to ściema, może inny serial, ale to mi pasuje do arrowa

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

http: //tv line.com /2014 /12/12/blind-item- pregnant-star-series-ausiello

BlueRose_0709

usuncie spacje

ocenił(a) serial na 7
ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

usunęłam ale cos mi się zacina

MagdaLena121

wysle ci linka w wiadomosci prywatnej

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

kurcze trochę pasuje do Olicity

MagdaLena121

wiec nie wiem kompletnie. Zmiana kursu relacji ( reakcja widzów), zmiana dna serialu (nowi bohaterowie w miescie??), relacje rodziców na niestabilnym gruncie, miedzy 2 a 6 sezonem, no nie wiem moze to głupota ale no pasuje...

Poza tym Oliver ma dwójkę dzieci:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

a no wszystko pasuje ale żeby to się stało to Felka musiałby się przespać z Oliverem? Ty a może oni już to zrobili? i te flashbacki będą o tym a potem się okaze ze felka jest w ciąży ito będzie wielkaa scena w 12 odcinku

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Taa.jasne... ;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

wiem że to głupota... ale ten artykuł pasuje mi do Olicity

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Troszkę pasuje..ale dziewczyneczki kochane popadamy ze skrajności w skrajności;D haha

agueda0712

Hahahhaha, przynajmniej przestałyśmy sie dołować a pomarzyc zawsze można. To pewnie opis do Mindy Project lub Once Upon, tak piszą w komentarzach...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Laurel Brown napisaala że niektórzy fani mogą być zli po końcówce 12 odcinka ale to nie oznacza ze Olicity się kończy tylko ze dalej jest częscią historii Arrow.

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Yhym czytalam te komentarze...chyba nie było ani jednego o Olicity..
Ale fakt byłoby pięknie:-)

agueda0712

Mowiłam ze to tylko jedna z moich dzikich teorii nocnych:D ale pod wpływem Madzi i tej ucieczki Guggenheima z Twittera.