Bo temat skończył się nam po dwóch dniach. A rodzinka na lodzie zostać nie może :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
ale to za jakieś 10 lat;p Na razie niech nasza zielona i czerwona maruda trwa :-*
Tak jest:-) ..oni SA tak slodcy ze AZ brak tchu:D..ale się wczoraj wkurzylam ..;D
a no siadła siadła;p Oby jak najmiej było takich dni:-) Ale znając Trolla to jeszcze trochę takich "atrakcji" nam zafunduje:/
Sledzisz cos teraz na jego twiterze ? albo widzialas jakieś nowe info?..prócz tego od Rose o Amellu:-)
na razie nie ma nic nowego :-) a czasem brak wiadomośći to dobra wiadomość :-P
Tej opcji się trzymajmy;D..oby za jakiś czas zaskoczyli nas pozytywnie odnośnie przyszłych odcinków i Olicity
odcinki będą już dobre jak Oliver wróci :-) a na Olicity nie nastawiałabym się wcześniej niż koło odcinków 20-23 ;p
no niestety;p na pewno będą jakies sceny miedzy nimi ale mysle ze nie będzie to nic takiego jak my byśmy chcieli ...
Ja wciąż nie trace nadziei jeśli chodzi o wspomnienia..Falki czy Olivera nie ważne:-) ..
Dokładnie haha..nie było odcinka żeby nie chciał tej chusteczki;D..aaa i jeszcze uwielbialam Rendiego ten to miał swój świat;D
Teraz przypomniał mi się jeden odcinek, jak Monk robił za śmieciarza strajk był czy coś;p
Albo jak Rendi stracił wiarę w siebie to Monk i chyba Natalie przyjechali na farmę. Scena jak na Monku siedziały pszczoły a on stał jakoś tak pochylony w bok, bezcenna;pp
zależy z jakiego momentu będzie to wspomnienie;p i czy będzie dobre czy złe ...
no ja też :-) Tylko w 10 odcinku mają paść słowa"Nie chcę być kobietą którą kochasz" i myśle że właśnie to będą jakieś flashbacki... oczywiście tylko 1/4 wspomnień/retrospekcji ale czuje że Felicity powie te słowa do Olivera
...ale dlaczego ona miałby powiedzieć cos takiego właśnie wczesniej..moim zdaniem miałaby większe prawo tak powiedzieć juz po tym jak Ollie wróci ..wierz ze strachu..
no sens w tym jest... ale pisało że to będzie powiedziane w nadchodzącym odcinku.. a może ja coś pokręciłam
Ja juz sama nie wiem...no chyba ze przyłapała Olivera z jakaś inna babka ..i tak powiedziała ;D
u mnie jest tak że czy bliżej czegoś na co czekam tym bardziej mi się dłuży :-(
Dasz rade:-) ...ostatnia prosta:-) ..widziała co tam panowie pisza na dole haha;p
Tak tak widzę;p;p ksywki lecą jedna po drugiej;p;p
Zauważyłam że Tomuś nie ma zadnej ksywki xd Trzeba coś wymyslić...
Pomimo jego karygodnego zachowania w związku z uratowaniem Laurel to ja osobiście pragnę zaapelowac do Was o usunięcie go z tej listy..;D hahaha..On jest/był boski;p
może i jest boski ale zrobił jedną niewybaczalną rzecz URATOWAŁ KURCZAKOWĄ BURDEL MAMĘ!!! Tego się nie wybacza :-)
Wierz wyobrazilam ja sobie w sklepie..z drobiem w tym mocnym makijażu ..dekolcie do pasa i ..Bleee;D
okropna myśl... tak jak cała Ona... jak można doprowadzić się do takiego stanu jak ona? A jeszcze 2-3lata temu była taka ładna
No właśnie nie wiem..po co tak schudla0.0... Zero seksapilu ..wiem wiem mowie to ja dziewczyna;D
głupota ludzka;p Ja robie wszystko żeby przytyć a ta się odchodzą;p Kobiety z krągłościami wyglądają seksowniej;p
NO zdecydowanie..;D ..ja nie robię AZ tak dużo bo chyba przytylabym za bardzo haha..ale Cassidy to nie grozi nawet gdyby siedziala cztery lata w KFC..(apropo czy nie tam jej miejsce!;D)
wierz mi nie tak łatwo jest przytyć;p ja to robie od ponad pół roku a udało mi się tylko 3 kg :-(
Nie do KFC chodzę bardzo często wiec nie chciałbym przypadkiem zjeść nie tego kurczaka co trzeba:-)