Bo temat skończył się nam po dwóch dniach. A rodzinka na lodzie zostać nie może :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
A później Batman, Superman i Green Lantern ;p i będziemy rządzić wszechświatem ;) buahahahhaha <demoniczny śmiech>
Ciekawe jak będziemy się dzielić ta wladzą co;p przypominam ze w naszej rodzinie jest juz trochę osób..chyba ze MY babeczki całkowicie obejmiemy władze:-)
Pfff..jasne ;D..najpierw to musicie uzyskać przewagę a potem..nie no nie macie szans;p
Wystarczy że ja jestem i już jest przewaga ;) hehe ;p Kobiety nie powinny rządzić ;p chociaż niektórzy faceci też ;)
;D..tak zupełnie niespodziewanie;p..
Ale widzialas ze On nie chce dopuścić kobiet do władzy..pff;D
Interviews/etc have told us that an Olicity kiss was scripted for the S2 finale. Was that ever filmed? (If so, please include it in a bells-and-whistles DVD set in the future, we'd definitely pay for it!) Also, are there any (other) scenes or lines that have been cut that still haunt you because they would have been awesome if you'd have had the time to keep them?
It WAS filmed, yes. One day, we’ll release — I mean, unleash — it.
Raczej będzie to dodatek do jakiegos DVD...no chyba ze..jednak zdecydują się to pokazać :-)
No może masz racje:-) ..ale ja osobiście zamiast tego pocałunku z sezonu drugiego wolalabym cos z teraźniejszości;D
Myslę podobnie jak Agatka:-) w odcinku raczej tego nie zobaczymy...:-)
A może i tak;p nie lubię nie jasnych sytuacji XD
dalej jest :-) i nadal uważam ze będą wspomnienia/flashbacki Olicity:-) Tylko myślę ze to nie będzie scena kissu z 2x23
Moim zdaniem fajnie by było gdyby jednak pokazali. Taka scena pokazująca kiedy zmieniły sie jego relacje do Felki.
byłoby super ale tez w to wątpie. nie ważne gdzie to pokażą aby pokazali !!!:D
A no fajnie by było:-)
a propo tego kiedy Olivera uczucia się zmnieniły:-) Jak myślisz kiedy on zaczął zakochiwać się w Felce? Kiedy zaczął ją traktować jako kogoś więcej niż przyjaciółkę?:-)
Nie mam bladego pojęcia. Oliver tyle obracał panienek, ze ciezko stwierdzić. Jednak takie najwazniejsze to chyba odc 7 i 22 no i troszeczkę 6. Może jeszcz dc 8-10 no ale potem Sara sie pojawiła. Myśle ze oni po prostu maja problemy z romansem, albo probowali różne koncepcje.
mi się wydaje ze w odc 6. kiedy ta go zobaczyłą z Isabel. wtedy zdał sobie sprawde że Felicity jest dla niego kimś więcej... a przez następne odcinki nie dopuszczał do siebie tej myśli...nie chciał tego.
hmm no właśnie tutaj tez się zastanawiam. w sezonie 1 raczej nie było nic widać a w drugim ....hmm niby zaczeło sie od odc 2x06 ...
albo jak był zazdrosny o Barrego w odc 2x8,9,10 :))) to było piekne szczególnie ta ich kłotnia w 10 odc :P
Tak to było super...ale On jeszcze wtedy nie był w niej zakochany..tak mi się wydaje:-)
Wtedy to już był w niej zakochany;p mnie zawsze nurtowało to kiedy ten na nia inaczej spojrzał:-) chyba nigdy się tego nie dowiemy możemy tylko zgadywać;p
Spoglądał na nią inaczej bo Felka jak cos palła to była taka urocza;D..ale zakochał się w końcowych odcinkach ..ten atak Slada na miasto..ona go tak wspierała..
ja jestem tego zdania że zakochał się w ostatnich odcinkach ale od odcinka 2x06 zależało mu na niej bardziej niż na przyjaciółce:-)
Dokładnie :-) ..zgadzam się:-) ... Z pojawieniem się Barrego zrozumiał ze Felka jest kobietą a nie ..komputerem;D
Znalazłam!
http://jbuffyangel.tumblr.com/post/89523832988/when-did-oliver-fall-in-love-with -felicity