Bo temat skończył się nam po dwóch dniach. A rodzinka na lodzie zostać nie może :)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
O tak az milo popatrzec ;)) szkoda mi Coltona bo sorry ale teraz on tez bedzie w centrum uwagi a ani jedno pytanie do niego ;/// KFC jak zwykle wkurzajaca
Chyba go jednak nie bedzie w centrum uwagi:( ale jaka Cassidy mądra! Ona nie przejmie pałeczki od niej ona stanie się własna siostrą!!! Walnijcie mnie patelnią bo nie wytrzymam:D:D
Cassidy zawsze sią mądrzy... ona zachowuję się tak jakby pozjadałam wszystkie rozumy...Jezu jak jak nie cierpię babska
taka dziennikarka napisała ze miała wywiad z Guggentrollem i ze podrzuci za jakiś czas. Mam nadzieje ze to nie beda tego typu spoilery : Felicity podlewa paprotkę, Felicity płacze po śmierci Olivera, Felicity pracuje w Palmer...
Zobaczymy... po tym trollu już się niczego nie spodziewam dla niego jest teraz najważniejsze żeby wypromować Kurczaka
A nooo tym tekstem pojechala. I czemu inni sie dziwia ze jest taki hate na nia??
Matt Nable tez tam byl i zero pytan do Rasa?? Najwiekszy podobno villian tego sezonu a tu lepiej pytac o Kurczaka z KFC ;/
Naprawdę nie pytali o Ras'a!??o.0.. Szok..nie no serio robią wszystko zęby ratować marna postać Laurel;/... Kogo ona AZ tak obchodzi??
gUGENTROLLA obchodzi;p Nie wiem może ona się z nim bzyka dlatego na siłe ją promuje;p;p
Madzia, Cassidy jest z jakimś innym producentem chyba muzycznym:D Ale CW sie nie popisało, jedną kobietę zaprosić!!!
a co przeszkadza jedno w drugim;p;p Cos mi tu śmierdzi;p;p
Jeśli Cassidy można nazwać kobietą;p Wieszak na kurtki ma więcej kształtów niż ona ;p
Ona się w ogóle nie zastanawia co mówi plecie co jej slina na język przyniesie a potem się dziwi że i fani i dziennikarze ją krytykują i nie lubią... Ona sama doprowadziła do tego że ciężko ją polubić... przysięgam jak jak bym ja na żywo spotkała to emocje chyba wzięły by góre i wylądowałbym w pudle;p;p
Ależ ja doskonale to rozumiem..pewnie dzieliłabym celę z Tobą ;D
..wierz Cassidy pewnie myślała ze bez wzgledu na to co się wydarzy to ona będzie gwiazdą kobiecą tego sierialu i fani serialu będą uwielbiał ja w parze z Ollim..AZ tu nagle ni z gruchy ni z pieteuchy pojawia się Emily..i bum kradnie jej serial;D
..
tak ona tak myślała...ale aby sprawić żeby fani polubili daną postać trzeba się trochę postarać samo drugie nazwisko w czołówce nie wystarczy. A Przyszła Emilka zagrała w jednym odcinku i po kilku minutach zdobyła serca widzów:) Zrobiła w 5 minut coś czego Cassidy nie potrafi zrobić w ciągu 3 lat;p
Dokładnie..i to ja pewnie boli na maxa;D.. To musi być okropnie frustrujace nie sadzisz;D..biednaa haha
o tak bardzo jej współczuje :-) i żeby ulżyć jej cierpieniom mogę wrzucić ja pod pędzący pociąg xd
Ludzie ale DNO...nie tego się spodziewalam po tym panelu..wiedzialam ze skupia się na niej ale żeby AZ tak..w głowie mi sie nie mieści..
Moze to kontrakt jednak? Od pilota chcieli ją zrobić BC, wiec to warunki kontraktu wymagaja "przyspieszenia"?
może tak...a może uważają że tylko w ten sposób uratują jej postać... tak naprawdę oni mieli na nią pomył os początku serialu ale gdzieś po drodze im to nie wyszło i teraz na siłe ją ratuja
Z 16 osob wypowiadalo sie 14, ani do Coltona ani do Matta ;/
Ciekawi mnie tk promo a la Black Canary bo chcialabym zobaczyc czy rzeczywiscie jest taka fantastyczna jak sie nia zachwycaja Guggentroll i reszta ;/
No wlasnie jeszcze nie.tylko wspominali o nim. Pewnie na tygodniu bedzie im blizej odc 3x10 ;/
Heh..szkoda ze nie zaprezentowali ,,kryształowej'' Laurel..;/ ..nie podoba mi się to jak skaczą wokol Cassidy..
Na razie chyba nie. Za szybko. Jak bede miala dostep do kompa to zrobie reaserch w sieci i poszukam jakis faowkich,pewnie w slabej jakosci. The CW wypusci Panel do sieci ale pewnie za tydz tak jak poprzednio w przypadku crossovera ;)
Dokladnie. Nie żebym jakos specjalnie czekala na wypowiedz Matta ale chcialam uslyszec po troche o kazdej postaci
ona zawsze tak odpowiada... ona chyba nie ogląda odcinków a liczy się dla niej tylko jej postać
ludziska co to jest????????????
"With the overwhelming “Olicity” shipping that’s occurred on social media, it seemed like their collective efforts were willing any intimate moment with Oliver and Felicity into existence. Were the EPs just going with what the fans were tweeting for? Or was romance always in the cards for Ollie and Felicity?
‘When we started there was no Felicity. Stephen and Emily had this very natural chemistry that we started writing towards. There wasn’t this grand plan to get these two characters together,’ said Guggenheim. ‘It’s great that the fans on Twitter have embraced that relationship but we chart our own course.’
And that course is not going to be celebrated by Olicity fans. ‘There’s a scene at the end of episode 12, it’s Emily’s strongest performance on the show,’ Guggenheim said adding that he’ll have to get off Twitter due to all the discourse a few moments will bring.” x
No widzialam na twitterze . Masakra specjalnie nas Guggentroll katuje ..... tylko pozytywne mysli, POZYTYWNE....POZYTYWNE... nie zalamuj sie Wera...;p
Nie wiem skad. Ale pewnie niedlugo sie wyjasni. Mysle ze po prostu Felka przejdzie zalamanie itd ale ja nie wierze w te ich negatywne spoilery. Moze beda wkurzajace nas sceny i sytuacje ale wtedy nie umieszczaliby w scenariuszu wyznania milosnego glownego bohatera. No sorry ...
Uwierze jak zobacze i nie mow mi BlueRose a nie mowilam... ;)));p
Beznadziejna ta niedziela. Najpierw lipny panel a teraz to ale wierzymy wierzymy dalej... chyba przestane juz dzisiaj wchodzic na Twittera tam to teraz dopiero jest masakra ;p