PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63902
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Bo temat skończył się nam po dwóch dniach. A rodzinka na lodzie zostać nie może :)

A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei 

A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)

Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-) 
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze

Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka 

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Żeby;D..bo wygląda to fatalnie...

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Widziałyście?
http://kawusia25.tumblr.com/post/107825610816/olicity-fans-are-not-going-to-be-h appy-when-arrow

Kawusia25_2

A nie mówiłam?? Nikt nie chciał mnie słuchać. Ten cały tekst Ze nie chce byc kobietą ktora kochasz i pojdzie z Rayem....

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

ja myślałam o śmierci nie o Ray. Oni mnie powoli załamują...

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Ale dzisiaj grom wspaniałych wiadomości...no zesz f*ck

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Wszyscy przed panelem: Panel! Będą spoilery! Będzie super!
Wszyscy po panelu: Nosz k*rwa mać!

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

Haha no wlasnie F&CK F&CK F&CK tylko to sie nasuwa na mysl. Oficjalnie uznaje 11 stycznia dniem beznadziejnych info ;p

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

Nie tylko Ty...załamałam się całkiem jak przeczytałam ten teks :-( :-(

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Witaj w klubie zdruzgotanych serc;p

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

co według Ciebie to może znaczyc? możesz puścić czarne myśli... bo mi tez tylko one do głowy przychodzą :-(

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Kochana niestety ale jeśli to SA prawdziwe informacje a wygląda na to ze tak..wszyscy nawet na stronach Olicity o tym pisza..to niestety ale na związek miedzy Felka aOliim nie mamy co liczyć...ona zniknie z serialu ..predzej czy pozniej..takie mam zdanie

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

nie chce mi się w to wierzyć...może rzeczewiscie coś pokąbinują ale żeby było aż tak zle...oby nie

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Mowie Ci jest cos na rzeczy..chyba ze to wstretna prowokacja...

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Ale ja tego nie czaję... po kiego grzyba całe lato, cały czas jak leciał arrow i do dziś robili nam nadzieje, wręcz promowali Olicity, a teraz tak nagle z dupy mówią, że im się to nie podoba. WTF?! Chyba, że za cicho zrobiło się przez tę przerwę świąteczną i żeby przyszły odcinek miał wysokie notowania postanowili nas wk*rwić na całego byśmy oglądali...
Nie czaję, nie ogarniam w ogóle...
Walę to idę porobić zadanka z chemii < hahaha, dżołk>

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Kawusiu ..oni się sami pogubili..widzieli ze jest szał na Olicity i ciągnęli ile wlezie..później ockneli się i zobaczyli ze może juz nie maja pomysłu..do tego ta Cassidy i jej hejt..
Mowie Ci oni to robią zeby ratować Cassidy i na końcu spiknac Olivera jako GA z Laurel..

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Nieeeee, nie bluźnij!!!
Nie pozwalam, nie zgadzam się! Nie! Nie będzie żadnego GA i BC! Mówię stanowcze nie! Ludzie ogarniamy się. ładujemy akumulatory i wywieszamy nasze flagi! Nie damy się! Olicity is endgame i dopóki nie zobaczę masakrycznej zmiany w serialu to nie uwierzę w O&L! Jeśli zabiją Felkę albo wyślą ją gdzieś to się poddaję! Jeśli nie, to trwam na S.S Olicity nawet podczas najgorszy sztormów! A teraz wszyscy razem: OLICITY IS ENDGAME! :D

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Oj dobrze ze choć jedna dzielnie trwa ...kochanie ja juz mam dość..dopóki Wy nas kierowaliscie na właściwy tor i nie było żadnej informacji to jasne byłam pełna nadziei ..ale TO ..juz mnie załamało;(

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Skarbie nie załamuj się! Każdy z nas ma upadki i zwątpienia, ja też ( szczególnie dziś, mały moment zawahania). Trzymamy się pozytywnych myśli. Może Laurel Black ( czy jakoś tak) nam poprawi humor bo mówiła, że ma dla nas kilka spoilerów związanych z Felką. Także trzymajmy się, nie popadajmy w depresję i ciemną stronę mocy. I śpiewamy " OLICITY IS ENDGAME"!
Będę musiała szybciej się zająć przygodami, żeby wam humorek poprawić. :)
I Agatko jak wątpisz ( jeśli ktokolwiek potrzebuje wsparcia czy coś) to walić do mnie! Ja będę shipować za nas wszystkich! Trzymać na duchu ;)
Flagi w górę! Maszty też. Majtki na pokład S.S Olicity płynie zemścić się na producentach ( tak, Guggentroll patrzę na ciebie! Jesteś na mojej czarnej liście)!

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Hahah jesteś świetna;pp...dzięki za wsparcie:-)
..i masz racje Troll na czarną listę nas wszystkich:-)

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

Ja tez wierze w Olicity. Jaak wroce z pracy to wam napisze co mysle o waszym porzucaniu serialu i czarnych myslach. ENDGAME ENDGAME ENDGAME ;))

agueda0712

stójcie to pochodzi chyba z jakiejs lipnej strony. Marc by tak powiedział??? Spoilerowal by?

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

No mam nadzieje ze to jakiś żart...!!

..a mozliwe ze tak powiedział co mu szkodzi..

agueda0712

Czekajcie czekajcie. Przeczytałam spokojnie 3 razy ten tekst. Po pierwsze pochodzi z jakiej strony nie podpisanej przez nikogo! Bo drugie reszta tekstu jest napisana dość niepoprawnie stylistycznie, 3 Marc nie zniecheciłby raczej takim tekstem sorry ale sobie idzcie podczas gdy to jest na cąły sezon 4. tekst jest prawdziwy chce nas sprawdzić 5. Oliver się przebudza i przez resztę sezonu walczy o Felkę

Poczekajmy na tą dziennikarkę potem zacznijmy panikować. Ona powiedziała, ze to nie o Palmerze ten spoiler

BlueRose_0709

Moze ona ucieknie do CC, gdzie pozna swojego ojca? No stójcie nie denerwujcie się

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

With the overwhelming "Olicity" Shipping that's occurred on social media , it seemed like thier collective efforts were willing any intimate moment with Oliver anf Felicity into existence. Were the EPs just going with what the fans tweeting for? Or was romance always in the cards for Ollie and Felicity? . "when we started there was no Felicity. Stephen and Emily had this very natural chemistry that we started writing towards. There wasn't this grand plan to get these two characters together" said Guggenheim." It's great that the fans on Twitter have embraced that relationship but we chart our own course". And that course is not going to be celebrated by Olicity fans. "There's scene at the end od episode 12, it's Emily strongest performance on the show",. Guggenheim said adding that he'll have to get twitter due to all discourse few moments will bring.

Co według Ciebie to znaczy??

MagdaLena121

1. Totalna panika, sprawdza sie moj scenariusz witaj BC/GA
2. Lipny tekst ( zniechecałby fanów?)
3. Sprawdza się scenariusz, że Oliver wraca odmieniony, wie czego chce, ale tym razem Felka nie chce. Nie zwiaze się z Rayem tylko pozostanie sama, i teraz Oliver bedzie o nią walczyl słowa I don't want to be a woman you love
4. To jest 12 odcinek, wiec do 23 daleko

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Rose masz racje ... nie będę się tym razem spierać niszcza Olicity...

MagdaLena121

Poczekajmy na to co napisze ta dziennikarka, ona mowiła ze nie chodzi o Raya. Emily nagrywa odcinki w Foundry wiec jest na miejscu
lub
13/14 sex Raya i Felicity powtórka Sary i Olivera- koniec Raya kolo 20 odcinka...
albo chcą ją oddac do spin-offa

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

ale cos ma się stać pod koniec 12 odcinka... ja obstawiam że Oliver wraca chce być z felka ta Go nie chce i idzie do palmera

MagdaLena121

w sumie słuchajcie tu nie mówia o koncu Olicity tylko o intymnej scenie, a on odpowiada ze biora swoj własny kurs...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

słuchaj a może chodzi o to że oliver wróci i na koniec odcinka felka wyląduje z nim w łózku? to też by wyjaśniało dlaczego będzie musiał wyjść z twittera ... fani Olicity by szaleli

MagdaLena121

NA PEWNO NIE, zartujesz?

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

nie żartuje... staram się trzymać poztywnych myśli ...ale ciężko mi to wychodzi

MagdaLena121

To w przeciwnym razie Olicity fans byliby szczesliwi.

Poza tym, to może być Ray a nie musi. Może się z nim zwiazać albo bedzie chciała byc sama.

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

no nie wiem... wiem tylko że to najgorsze newsy jakie były do tej pory

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Kurde..tak krakałysmy ze wykrakałysmy...

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

4 mi odpowiada. Wszystko przed nami besa wzloty i upadki ale dalej mysle ze Olicity jest endgame ;)))

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Ale te słowa I don't want to be a woman you love mają być ponoć w 10 odcinku

MagdaLena121

Nie wiem naprawde. Mi się po prostu wydaję ze to back pedalling, nie bede sie powtarzac bo pisałam do 2 razy w tym tygodniu. Mam wrazenie ze oni nigdy nie mieli zamiaru ich polaczyc

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

to po co w ogóle to zaczynali... mogli już to zostawić na stopie przyjacielskiej...

MagdaLena121

Madziu mowiłam ci:( Oliver może bzyknie w miedzyczasie, Felka tez, a potem dadza na sweet scenkę w finale by rozpaczac zabawe od nowa w nowym sezonie.

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

wtedy to już nie będzie to samo olicity...jak chcą ich rozdzielić to niech to już zrobia na zawsze... takiej huśtawki to ja nie zniose... cos czuje że niedługo pożegnam się z Arrow

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Zgadzam się z Toba w 100% ..jeśli tak to sobie wykombinowali to ja również się żegnam..

..i przykro mi ze dzisiaj się tak zawiodlas..

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

też mi przykro... widać scenarzyści w ogóle nie liczą się z fanami i robią z nas kompletnych głupków ... obiecują gruszki na wierzbie a nic z tego nie wychodzi.
Nurtuje mnie tylko jedno po co to było? po co był ten kiss ta randka te "Kocham Cię" te wspomnienie Olivera skoro wiedzieli że i tak nic z tego nie będzie?

MagdaLena121

a jeszcze teraz z ręką wyskoczył...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

dlatego też to wszystko kupy mi się nie trzyma.... może to wszystko nie jest takie złe jak teraz to dla nas wygląda....
Kurcze nie wiem oni podają sprzeczne inf ... raz tak raz siak...

MagdaLena121

Magda, to jest marketing a widzowie uwierzą. Kamera zrobi zbliżenie ale praktycznie ono nic nie znaczy prawda? Ot szturchnięcie reki kamerzysty...

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Tez się właśnie zastanawiam po co padły te słowa i to wspomnienie Olivera..i nasuwa mi się tylko jedna opcja..

Zrobią z Falki mega s*kę..no zobacz może być tak ze Olli wraca chce walczyć o ich związek o miłość a ona kompletnie go nie zrozumie..oleje ..później wykombinuja piękna przemianę Laurel (zamieni się z Felką miejscami) i skończy w ramionach Olivera, który staje siee GA..piękny ślub i koniec serialu

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

albo zrobią tak... Oliver przed 2 sezony nie chciał Felki i latał za innymi chociaż wiedział co ta do niego czuje... i teraz będzie na odwrót Felka będzie latać za Palmerem mimo że wie że Oliver ją kocha.. a na koniec sezonu zrobią pojednanie i tyle.
Ale jeśli Felka się bzyknie z Palmerem to wtedy dla mnie to jest koniec Olicity...

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Tak czy owal zrobią z niej niezła sikse...i zdecydowanie popieram choć lubie Palmera to dla mnie również oznaczałoby to koniec Olicity..niestety