Brace yourrself, Arrow is coming!
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Nie chce znowu siac pesymizmu, ale jak to może pomoc? Oliver po raz kolejny uświadomi sobie ze Felka zawsze bedzie w niebezpieczenstwie przez niego, a Felka no ze bedac z nim wiele ryzykuje, w tym własne zdrowie i życie.
a może będzie na odwrót? w chwili zagrożenia życia Felka zrozumie że chce być z Oliverem i go kocha? A oliver zrozumie że żeby zapewnić Felce bezpieczeństwo nie może trzymać jej z daleka tylko blisko?
Dopiero co przeczytalam artykuł o planowanym filmie dotyczącym Suicide Squad i powiem ze ..Jared Lato w roli Jokera ..jestem jak najbardziej za! ;D
http://www.filmweb.pl/news/O+czym+opowie+%22Suicide+Squad%22-109332
Proszę :-)
Dzięki :-) Viola Davis jako Amanda a Jared Lato jako Joker?:-) Zapowiada się dobrze ba nawet bardzo dobrze :-)
:-) ..ale ten Will Smith w roli Deadshota ...no nie wiem ..aktor z Arrow był świetny;D
też mi coś tu nie pasuje ;p w rolie Deadshota widziałabym hmmm może Willem Dafoe ?
A wiecie moje kochane że deadshot w komiksach jest czarnoskóry? nie żeby coś ale ja tam się na Willa nie skarżę :P A ten z Arrow jest boski :) I w końcu zobaczę Harley Quinn na ekranie! Już się nie mogę doczekać!
Wiemy ale chodziło mi o porównanie do tego aktora z Arrow i tak napisalam ze mi nie pasuje;pp
Nie żeby coś... po prostu ja czasami jak się do kogoś przyzwyczaję to później sobie go inaczej nie mogę wyobrazić. Także rozumiem o co chodzi ;) Ja nie wiem jak się czuję w stosunku do Jokera. Nie znam tego aktora, a Joker który kupił sobie moje serce to ten z mrocznego rycerza. Uwielbiam to jak tam wygląda i co robi. Chociaż osobiście wolę tego komiksowego Jokera, śmieszniaka - nie takiego spoważniałego :) Chyba już sama nie wiem co pisze :P Ale najważniejsze jest Harley! Tak długo czekałam aż pokażą ją w arrow i się nie doczekałam. Także teraz nie ważne kto będzie grał resztę ludzi z SS, ja i tak film oglądnę dla mojej ukochanej żeńskiej postaci z DC :D
Nie znasz Jareda Leto!?;D..genialny typ;pp
..osobiście kocham obie wersje Jokerow..z wersji Burtona i Nolana:-) ..wspaniala gra aktorska:-)
Mam nadzieje ze powstanie ten film:-)
W sumie ostatnio oglądałam wersję Burtona i też się zakochałam w jokerze. Także teraz mam problem którego lubię bardziej. A Jareda nie kojarzę bo filmów z nim nie oglądałam :P Muszę nadrobić :P
Myślę ze każdy z nich Nicholson jak i Ledger pokazali to co maja najlepszego..chyba nie da się wybrać faworyta:-)
..jeszcze co do Leto to nie tylko dobry aktor ale tez znakomity wokalista;D
Chyba masz rację :) A co do leto to wolę najpierw go oglądnąć dopiero później go sobie posłucham. Co prawda ja nie lubię słuchać muzyki aktorów, ale czasami się po prostu nie da :P
:-) ..a Ty ciągle się tak pilnie uczysz? Pamiętam jeszcze troszke czasy liceum..
Nom, jak mam codziennie sprawdzian z czego innego, a czasami nawet po dwa, to się uczę. Tyle szczęścia że mamy tak tylko raz w miesiącu :P
Twoje meczarnie kiedyś się skończą ...później zaczniesz studia i będzie jeszcze gorzej;pp haha
Kawusiu ja też;p Ja lubie Willa Smitha jako aktora ale do tej roli cos mi nie pasuje ;p no ale może się sprawdzi :-)
Haha tak dala sobie spokój z Ollim;pp..na pewno jej nie pokocham ale może się do niej przyzwyczaje..
Na pewno kiedyś będzie:-) ..jutro o tej porze będziemy odliczac godziny do seansu;pp
Wszyscy będą saczyc drineczki;D a ja??.. Hm no tak ja 4 godziny po Arrow będę prowadzić wiec..jak zwykle nic z tego:-)
Haha ;D tak zdecydowanie plus;pp..no ale nareszcie będę mogła sobie komentować w przerwach..brakowało mi tego:-)
Teraz to juz spokojnie wytrzymamy:-) ..najgorsze za nami:-) ..
..myślisz ze jutro poznany twarz tego gościa co znalazł Olivera?
mówiąc szczerze myśle że nie... mysle że dowiemy się tego wtedy kiedy w pełni pokażą nam to co się działo z oliverem po "śmierci" i kto Go uratował
Rzeczywiście pewnie tak będzie..znowu czekanie jak w przypadku Thei ;pp..no zwariowac można z tym Arrow;D
Haha;pp ja jeszcze nie jestem w tak kiepskim stanie;pp..ale pewnie to juz tylko kwestia czasu;D