PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63895
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Brace yourrself, Arrow is coming!

A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul

A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)

Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze

Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka

MagdaLena121

hahahha, ja mysle ze wystarczyłoby spikniecie go spowrotem z Laurel...

BlueRose_0709

Wiecie, a jesli scenarzysci mieli faktycznie taki plan od początku, ale po prostu nie przewidzieli tej chemii między nimi?

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

bo mieli...sam Amell to przyznał

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Owszem masz racje;p w tych dwóch przypadkach wybuchłąby 3 wojna światowa;p A Fani Olicity pokzali że potrafi walczyć ;p

MagdaLena121

https://www.youtube.com/watch?v=yzJKPCsx3B4&feature=youtu.be hahahah nie mogę!!! na poprawe humoru:D

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Hahah świetne;pp

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Mamauniu..tylko sznur;pp hahaah

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

Nowe promo niestety słaba jakość...
http://lasha1706.tumblr.com/post/108602292560/arrow-3-10-left-behind-warner-tv-a sia-promo

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Promo świetne..tylko ta Laurel grr..;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

ostatnio wszędzie ją wciskaja... na nasze nieszczęście :d

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

W sumie olac ją;D. .ważne ze to juz jutro;Pp..można powiedzieć ze się doczekalismy;)

Podejrzewam ze tak jak ja jesteś w aktualnie w pracy..;pp

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

Oczywiście ;p Ale Ty tak jak ja ciężko pracujesz:-)
Ja już się nie mogę doczekać jutra;p i godziny 2 :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Oczywiście ..jestem tak zajęta pracą ze zasługuje na miano pracownika miesiąca haha;D

Oj ja tez:-) ..to będzie piekna godzina:-) ..ale zaczynam juz dzisiaj...skusze się na Flasha:-)

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

też bym chciała Flaska obejrzeć ale nie dam rady :-(
tak wogole myślałam jak przeżyje oliver? skoro wiadomo że nie będzie lazarus pit? czyli jednak ziółka?

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Ziółka to chyba jednak najbardziej prawdopodobna opcja...nie wiem co innego mogłoby mu pomoc?..niby jeszcze jako tako mógłby przeżyć ten cios ..ale On spadł tez z dość dużej wysokości..wiec nawet te ziółka się trochę,,kupy'' nie trzymają..nie ma pojęcia co Oni wymyśla;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

no te ziółka naprawdę musiały by czynić cuda;;p;p ja czekam az to jakoś wyjaśnią byle tylko to ręce i nogi miało;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Tak tylko w tym przypadku ciężko będzie cos sensownego im wymyślić...najlepsza opcja dla nich to lazarus pit ale naradzie ją odrzucili wiec ..też czekam co to będzie:-) ..
Ciekawy jeszcze ten motyw z ręka Olivera..ciekawe czy będzie to jakiś wstęp do wspomnień o Felce czy tak po prostu nic z tego nie bedzie;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

Troll stwierdził że Fani Olicity cos wymyslą...wiec wyade mi się że bez powodu tego nie podpowiedział... jutro się okaże. Owszem Lazarus pit było by najbardziej sensownym rozwiązaniem ale tez zbyt oczewistym....

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Chyba ze chciał podpuscic fanów Olicity ;Pp..no ale miejmy nadzieje ze nie i pokaza nam cos ciekawego:-)

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

on już niech przestanie z tym podpuszczaniem fanów;p Bo w końcu się zbuntują i Troll będzie biedny !

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Pff On juz i tak jest biedny;D..przez Laurel ;p

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

sam sobie to zrobił;p móg się bardziej wysilić przy postaci laurel;p a tak to ma lipę chłop;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Cos mi się wydaje ze ludzie zmienia zdanie co do Laurel..będą się utożsamiać z jej postacią...przecież ona nosi na sobie największe brzemię w dziejach ludzkosci;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

jasne;p niedługo będzie wymiatac lepiej niż Arrow.Arsenał Diggle Ra's i Slade razem wzięci;p nie wiem jak TY ALE JA SIE Z JEJ POSTACIĄ NIGDY NIE UTOŻSAMIĘ ;P prędzej polubię Palmera niż Laurel ;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Ja tez nie!! Jak możesz wątpić!! ;D ..nawet gdyby zrobili z Laurel osobę iście Świętą nigdy sie do niej nie przekonam:-) ..ale mam mała nadzieje ze będzie chociaż troszkę bardziej znosna niż do tej pory..

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

ja też. bo nie zanosi się na to ze w najbliższej przyszłości się jej pozbędą :-(

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

Słowa Trolla opisujące Felicity pod koniec 12 odcinka :
-Mad
-As
-Hell
Oj nie chcę żeby nasz Oliver był wtedy w pobliżu felki xd

MagdaLena121

No w koncu! Jestem za, pewnie sie wkurzy na niego, ze poszedł na samobojcza misje, ze zginał ale sie okazało ze zyje tak samo jak z Cooperem:D

BlueRose_0709

A nie wiem czy przypadkiem w 14 Slade nie ruszy na Felkę....

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

a czemu tak sądzisz?

MagdaLena121

Ktoś zadal wczesniej pytanie czy Slade uwierzył ze Oliver kocha Felkę, troll odpowiedział obejrzyj odc 14 i powiedz co myslisz, niedawno (wczoraj chyba) ktoś zadal pytanie czy slade ruszy na Thee lub kogoś z przyjaciół on odpowiedział ze jedna z tych opcji jest prawidłowa...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Ruszy na Felke... ale nie tylko z powodu tego że Oliver ja kocha... ale też tego że to ona wstrzyknęła mu lekarstwo i to dzięki niej Oliver go pokonał i zamknął na wyspie....

MagdaLena121

Madzia albo Slade jest tak samo niekumaty jak fani Laurel, i ruszy na Laurel, a tak obezwładn go w 3 sekundy:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

haha może ale wątpie w to;p nie bez powodu trool napisał to co napisał;p ale Slade ma być tylko w jednym odcinku wiec już nie wiem... w tym też odcinku będzie pokazana blizna felki myślisz że to przypadek? bo ja nie...

MagdaLena121

ale skad wiesz ze w akurat tym?widziałam jego jedna odpowiedz na temat jej blizny ale powiedział tylko ze zrobi swoj triumfalny powrót tak jak paprotka w odcinku 7

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

nie no gdzieś było napisane że w 14 odcinku ....

MagdaLena121

aaaaa, jejku już jutro Arrow! Po tym odcinku moglby byc przeskok do 14... a nie znowu miesiac czekac...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

ale ważne że przez ten miesiąc nie będzie żadnej przerwy :-) a potem zaś miesiąc czekania :-(

MagdaLena121

wiem.... i kolejna miedzy 22 a 23 odcinkiem pewnie...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

te przerwy mnie dobiją :-( oby tylko pod koniec 14 odcinka stało się coś pozytywnego wtedy czekanie będzie znośne ;p

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Właśnie dlaczego tak myślisz?;pp

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

pewnie będzie tak ja mówisz... ael. mimo wszystko będzie ostro;p Wkurzona Felka :-)

MagdaLena121

Nalezy mu sie:)

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Otóż to :-) A Oliver znając jego będzie stał i się patrzył i wykrztusi z siebie "Przepraszam" wiec się nie dziwie że Felkę poniesie :-) i wcale się nie zdziwie jak Felka odbiję swoją łapkę na bużce Olivera ;p

MagdaLena121

O co chodzi z tym? ktoś napisał na tumblrze ze jest smutny na ten romans Raya/ Felki a troll odpowiedział Hit me back in a few episodes?

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

a to chodzi o to czy będzie romans między Rayem a felką a troll oczewiscie wymigał się od odpowiedzi. ale tez wynika z jego odpowiedzi że nie planują romansu miedzy tą dwójką

MagdaLena121

dziwna odpowiedz

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

a no dziwna... ale po nim nic innego nie można się spodziewać... 'a może też chodziło o to że teraz fani są smutni z powodu potencjalnego romansu raya i felki ale za kilka odcinków się to zmieni?;;

MagdaLena121

taa chyba jeszcze sadzi ze fani Olicity beda skakac z radości na ten zwiazek Raya i Felki:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

wiedział że będą zli i smutni.. ale dał do zrozumienia że za kilka odcinków się to zmieni.... naprawdę czyję ze w 14 odcinku będzie jakiś przełom miedzy Olicity