Brace yourrself, Arrow is coming!
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
właśnie rzadko;p Tzn lubimy te same osoby ale zdanie w różnych sprawach mamy inne;p Trzeba to zmienić :-)
e nie będę Cie bić patelnią;p rodzina jest nietykalna:-0 W razie czego przemówie Ci do rozsądku :-)
Zgadzam się, wywalić Palmera i Laurel, wiecej scen dla Malcolma, Quentina, Mamy Smoak i doktora Wellsa:D
No w sumie jeszcze nie wiemy kto nim jest to by była dopiero bomba chociaż wątpię żeby tak się okazało :)
To by było ciekawe;p
ale lepsze by było gdyby Ra;'s okazał się jej papa ;p Och marzy mi się to;p
Fani spekulują że w 4 sezonie będzie ojciec felki i okaże się zły i będzie przeciwnikiem Olivera.
Ra's Ra's Ras' ;p i moje drugie małe marzenie Felicity odwraca się od Olivera i teamu i staje się tą złą i przystepuje do Tatusia i Ligi :-)
oczywiście;p ale miota się miedzy ojcem a Oliverem i ostatecznie wybiera Ojca:-)
Nie no a gdzie happy end???!!.. No chyba ze Oliver z miłości wstępuje do Ligii..
nie no happy end będzie. Felka na koniec z miłości do Olivera zdradza ojca a=i razem z Oliverem i team Arrow niszczy Ligę a Oliver zabija Ra;sa:-)
no to też była by ciekawa opcja;p
Wtedy Thea i felka były by siostrami ;p też mi się podoba ta opcja ;p Ale ta z Ra'sem bardziej :-)
wysyłamy;p Ale oni w głowie pewnie już maja swój scenariusz;p Ale napewno nie tak dobry i pokręcony;p
Zdecydowanie nie tak dobry;D..słuchaj jak my byśmy się wzięły za pisanie to ten serial miałby najlepszy rating w historii seriali;Dhaha
Nie mamy innego wyjścia;pp..Arrow nas potrzebuje ;Dod razu tez więcej Malcia, mamy Smoak, Quentina na(może jakiś romansik miedzy nimi)..kopa dla Laurel prosto na bruk, i..mnóstwo jump'ow dla Roy'a;pp
wszystko ładnie pięknie a Palmer? też wynocha...
nie chce Go w Arrow... niech padną razem z Laurel albo odjadą w strone zachodzącego słońca:-)
moze niech razem zapadną na jaką tajemniczą chorobę ratując Starling City, to byłaby bohaterska smierc, niech to nawet bedzie dzuma:D
oni nie zasługują na boj=haterską śmierc;p Tylko na śmierć m=w męczarniach;p Oj ja już bym im taki scenariusz napisała że zanim by padli to by się męczyli i męczyli;p
Ok dla dobra ogółu ..Ray zniknie z Arrow..wyslemy go do innego miasta..niech tam wiedzie swoje bohaterskie życie;D
Wspaniale..pierwsze porozumienie dotyczące Palmera ;Dhaha
Ps.nowy temat na forum odnośnie Laurel..ta dziewczyna sama sobie odpowiedziała na pytanie..Laurel jest postacią tragiczną;pp
..aa to napis z tez ode mnie ze cały opis jaki przedstawiła to opis postaci tragicznej i tak właśnie jest;D ..