Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 64027
6,1 8 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Comeback ;)
Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać?
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"

A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia", Mały piękny Demonek
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison, Mroczna Evil Wyrocznia
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul, Demonek, Mentor
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke-

Grzybek_22

Czyli słaba fabuła i brak logiki? :)

ocenił(a) serial na 9
mania19

No coś w tym jest :)

Christopher_filmweb

Halo, halo, halo jest tu ktoś? :)

ocenił(a) serial na 9
mania19

Hej :) Jak zawsze obecny :) Co tam :) ?

Grzybek_22

Hej :) a kula się :) zaczynam myśleć o prezentach swiątecznych bo mi moje dziecko listę zrobilo :P
A u Ciebie? :)

ocenił(a) serial na 9
mania19

No tak musisz się pobawić w Świętego Mikołaja :) A leci powoli oglądam te seriale na bieżąco ale tez zaczynam już myśleć o świętach :)

Grzybek_22

A warto jeszcze oglądać Flasha i Arrowa? :)

ocenił(a) serial na 9
mania19

No dla mnie jeszcze warto chociaż z sentymentu :) A ty nie oglądasz jak mam rozumieć :) ?

Grzybek_22

No ja nie oglądam :) juz poprzednich sezonów Arrowa i Flasha nie ogladałam :)

Teraz ogladam "The Walking Dead" :) oglądałes? :)

ocenił(a) serial na 9
mania19

Ja dalej brnę i oglądam Supergirl, Arrowa, Legendy i Flasha :) Nie oglądałem tego ale słyszałem o tym :) I jak dobre :) ?

Grzybek_22

Ma swoje wzloty i upadki :) jak kazdy serial :)

ocenił(a) serial na 9
mania19

No w sumie tu masz absolutną rację :) Dobrze że nie jest monotonnie tylko się coś zmienia ;)

Grzybek_22

Za duzo jest tych seriali teraz żeby oglądać wszystko co by się chciało :)
A jak tam? Co slychac? :)

ocenił(a) serial na 9
mania19

No dokładnie coraz więcej ich wymyślają a czasu na to wszystko nie ma jak się pracuje :) Ogólnie wszystko spokojnie ;) A u Ciebie ?

Grzybek_22

Mi ponad rok zajęło obejrzenie ośmiu sezonów The Walking Dead :P
A u mnie tez spokojnie, praca dom i tak w kółko :)

ocenił(a) serial na 9
mania19

Ale ważne że udało się jednak wszystko obejrzeć :) No takie jest teraz życie gdy się pracuje ;)

Grzybek_22

A w rodzince tez jak widac się wykruszylo...:/

ocenił(a) serial na 9
mania19

Kurde szkoda tego wszystkiego kiedyś pisaliśmy codziennie po tyle postów że głowa mała :) A teraz to takie okrutne że rzadko kto się tutaj pojawia :(

ocenił(a) serial na 7
Grzybek_22

Halo Halo;)

ocenił(a) serial na 9
Christopher_filmweb

No witaj witaj :)

ocenił(a) serial na 7
Grzybek_22

Co tam?

ocenił(a) serial na 9
Christopher_filmweb

A po staremu życie toczy się powoli do przodu praca dom i takie tam ale na seriale i filmy jakoś znajduję czas :) A u Ciebie ?

ocenił(a) serial na 9
mania19

Witam wszystkich :) Jest ktoś tutaj jeszcze obecny :) ? Może czas z powrotem ożywić tutaj nasze forum :) ? Ktoś jeszcze ogląda te nasze seriale dzięki którym się poznaliśmy :) ?

Grzybek_22

Hej :)

No ja odpadlam. Nic nie ogladam. A Ty? :)

ocenił(a) serial na 9
mania19

Ciesze się że odpisałaś :) Ja to dalej oglądam te nasze seriale jeszcze doszło Batwoman i tez zacząłem oglądać :) Ogólnie zbliża się koniec serialu Arrow zostało jeszcze 3 odcinki i będzie koniec serialu niestety :( Ogólnie jestem w trakcie trwania crossoveru który składa się z 5 części tym razem :) Dawno przestałaś oglądać ?

Grzybek_22

Hej :)

Sorki, że po takim czasie. Jakoś nie bylo kiedy. :)

W sumie nie pamietam na czym skonczylam Arrow oglądac. Flasha to chyba po tym Czarnym Flashu jeszcze widzialam kilka odcinków. I wiem, ze jest kilka nowych seriali. Czasem widze jakies ciekawostki na fb, ale to tak pobieżnie przegladam :)

ocenił(a) serial na 9
mania19

No Arrowa już skończyli na dobre chociaż w dobry sposób i mam trochę żalu ale widocznie tak miało być :) No planują na jesień puścić pełno nowych seriali więc będzie co oglądać :) Ale to dobrze że chociaż na fb zaglądasz i czasami coś zobaczysz :)

Grzybek_22

To zaspoileruj troche tego Arrowa jak go tam skonczyli :)

ocenił(a) serial na 9
mania19

Podczas ubiegłego crossovera Oliver żeby ocalić Barrego i Kare dogadał się z Monitorem że odda życie w nadchodzącym kryzysie żeby oni mogli żyć nie wiem czy to widziałaś czy nie to było w 7 sezonie. Podczas tegorocznego crossovera każdy się spodziewał że Oliver zginie podczas ratowanie wszechświata no i do tego doszło w odcinku Arrowa. Oliver stał się widmem żeby stawić czoła Anty-Monitorowi i oddał życie za zrestartowanie wszechświata i od tego wydarzenia mamy jedną ziemię Earth-Prime na której żyją wszyscy nasi bohaterowie. A w ostatnim odcinku Arrowa to głównie tematem przewodnim był pogrzeb Olivera na którym zjawili się praktycznie wszyscy ludzie co byli z nim związani. Wypowiadali się o nim jaki był Oliver i wg i postawili mu nawet pomnik za zasługi dla wszechświata. Po tym jak zresetował wszechświata to ożyła Moira Tommy Quentin z takich głównych postaci. Bardzo dużo postaci pojawiło się na tym pogrzebie oczywiście na czele z Diggle Sara i Felicity :) Warto sobie obejrzeć chociaż ten ostatni odcinek :)

Grzybek_22

O to biedny Oliver, że tak się musial poswiecic. Lekka ironia oczywiscie :) Może kiedyś się skuszę żeby ponadrabiać te wszystkie seriale. Teraz czasu troche brak bo tylko praca i dom :)

ocenił(a) serial na 9
mania19

Niby to było wszystko jasne że tak to się skończy ale mi bardzo szkoda go było :( Bardzo to była dla mnie ciężka scena jego pożegnania :( Mam nadzieję że kiedyś to sobie nadrobisz warto chociaż ostatni sezon :)

Grzybek_22

Ogólnie nic do Olivera nie miałam. Spoko byl. :)

A tak co u Ciebie slychac? Wiosna idzie? :)

ocenił(a) serial na 9
mania19

No i to mi się podoba :) Nie no ogólnie w życiu jak narazie się wszystko układa w pracy i wg :) No mam nadzieję że bardzo szybko przyjdzie upragniona wiosna :)

Grzybek_22

Teraz to juz lato haha :P

ocenił(a) serial na 9
mania19

No tyle czasu zeszło i trochę się zmieniło że mamy już lato :)

Grzybek_22

Co slychac? :)

ocenił(a) serial na 9
mania19

Szczerze to już się chyba lepiej żyje niż na początku jest świadomość że jest wirus gdzieś wokół nas ale już każdy się do tego przywyknął :) Niby są wakacje a ja tego nie czuję bo i tak ciągle pracuje może na jakiś urlop trzeba wyskoczyć :) Filmów nowych premier nie będzie bo wszystkie prace wstrzymane taki dziwny czas teraz mamy. A jak u Ciebie ?

Grzybek_22

A u mnie jakos sie powolu kula do przodu. Ja odczuwam uplywający czas po córce, bo skonczyła niedawno 8lat. :)

No, ale z racji tego koronawirusa w sklepach większa kultura się zrobila. :)

ocenił(a) serial na 9
mania19

Nie no 8 lat to już nie jest taka mała jednak ta twoja córka ;) No pod tym względem na pewno masz rację z tą kulturą w sklepach i wg :) Oglądasz może serial Stargirl :) ?

Christopher_filmweb

Hejka. Ależ mnie dawno tutaj nie było, to juz lata. Jakoś ostatnio wchodząc na filmweba wrócily mi wspomnienia z naszej rodzinki Anonimowych Arrowholików, ten czas spędzony tutaj i rozmowy o pierdołach, oczywiscie w miłym towarzystwie ;p. Wszyscy sie wykruszyli ;/ . Jak ktoś pamięta i chce pogadac to zapraszam ;).