Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 64027
6,1 8 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Comeback ;)
Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać?
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"

A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia", Mały piękny Demonek
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison, Mroczna Evil Wyrocznia
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul, Demonek, Mentor
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke-

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Heh do usług:P

ocenił(a) serial na 9
Christopher_filmweb

Siema :) Twoje modły też u mnie pomogły bo dzisiaj cały dzień padało ;) Dziękuje bardzo :)

ocenił(a) serial na 7
Grzybek_22

Siema;)
Ale ze mnie pastor, pierwsza klasa:P

ocenił(a) serial na 9
Christopher_filmweb

No dokładnie ;) Idealnie przewidziałeś dla nas pogodę ;) Jak tam Euro jaki finał stawiasz ;) ?

ocenił(a) serial na 7
Grzybek_22

Myślę że Portugalia wygra mecz z Walią (ich pierwsze zwycięstwo na euro):P
Niemcy-Francja hmm może 2-1 dla Niemiec

ocenił(a) serial na 9
Christopher_filmweb

Ja trzymam kciuki za Walię jednak :) Mam nadzieję że dokopie Portugalii ale mogę się przecież mylić ;) A co do meczu Niemcy-Francja też myślę że Niemcy wygrają ;)

ocenił(a) serial na 9
mania19

Ja też zazdroszczę tak samo jak Agatka i Chris ;)

ocenił(a) serial na 9
mania19

Siema wszystkim :) Ja już doszedłem do siebie po meczu i jestem dumny z naszej reprezentacji ;) A co do pogody to u mnie też jest masakra z tym upałem :( Nie da się po prostu żyć przy takiej pogodzie ;(

ocenił(a) serial na 7
Grzybek_22

Oby tylko jutro byłoo chłodniej wtedy nastąpi idealna aura do oglądania cudownej gali MITB:-D

ocenił(a) serial na 9
agueda0712

No mam nadzieję że ich prognozy się sprawdzą i będzie naprawdę chłodniej :) A co oglądania gali MITB to z samych emocji może być mi gorąco ale to na pewno lepsze niż te upały :)

ocenił(a) serial na 7
Grzybek_22

Ja przeżyłam tylko trzy pojedynki:-D miazga totalna <3

ocenił(a) serial na 9
agueda0712

No zobaczymy jak będzie jutro ze mną ;) Sama wiesz na jaki pojedynek czekam najbardziej ;)

ocenił(a) serial na 7
Grzybek_22

Wiem :-D myśle że najbardziej czekamy na te same;-)

ocenił(a) serial na 9
agueda0712

No i koniec wspaniałej gali ;) Skończyła się tak pięknie mało kto się tego spodziewał ;)

ocenił(a) serial na 7
Grzybek_22

Mało kto ale ja tak:-D Piękny pas w rękach prawdziwego mistrza<3:-)

ocenił(a) serial na 9
agueda0712

No pamiętam że mi mówiłaś o tym że tak się może stać a ja nie chciałem wierzyć ;) No że walizkę zdobędzie to wierzyłem ale że odrazu kontrakt zrealizuje to już nie chciałem wierzyć ;) Ciesze się że się pomyliłem :) No zdecydowanie pasuje mu ten pas ;)

Grzybek_22

Co to jest MITB?

ocenił(a) serial na 7
mania19

Gala WWE Money in the bank

Christopher_filmweb

Oj bzyki, ja tu zagladam a tu cisza prawie 2 miechy :) jak tam co slychac? :)

ocenił(a) serial na 9
mania19

Hej :) Nie wiem co się dzieje z resztą ale u mnie jest spoko ;) Teraz jak skończyły się igrzyska to można odetchnąć ale już zaraz wrzesień i wrócą już niektóre seriale ;) A co u Ciebie :) ?

Grzybek_22

Ogladales Olimpiade? :) ja akurat nie wszystkie konkursy :) A tak to spoko :) bylam tydz w Polsce, fajnie bylo. A tak jak mowisz niedlugo wrzesien i stresik bo córa do szkoly idzie :)

ocenił(a) serial na 9
mania19

No starałem się sporo oglądać oczywiście jak tylko mogłem bo dużo zależało jaką miałem zmianę w pracy ;) A trafiłaś na pogodę ? Bo ostatnio u nas rożnie jest :) No to faktycznie czeka Cię niezły stresik :)

Grzybek_22

No pogoda dopisala ☺ no ja tez troche ogladalam. Troche szkoda siatkarzy ale co poradzic

ocenił(a) serial na 9
mania19

No to najważniejsze :) No szkoda siatkarzy nie wykorzystali swojej szansy ale chyba bardziej jednak ręcznych szkoda :( Chociaż można im podziękować za walkę :)

Grzybek_22

No i od razu hejt na Antige, ze trzeba go wywalic. A ja jestem przeciwna i uwazam, ze powinien zostac. :)

ocenił(a) serial na 9
mania19

No jak zwykle wszystko to niby wina trenera ale myślę że tym razem drużyna zawaliła :( Ja też uważam że powinny mu dać jeszcze szansę ale co zrobią zobaczymy ;)

Grzybek_22

Ogladalam ich mecz z USA to byla masakra. Psychicznie siedli niestety

ocenił(a) serial na 9
mania19

Ja akurat nie miałem okazji tego obejrzeć bo pracowałem i chyba dobrze że tego nie widziałem :) Ciekawe co dalej z nimi będzie ;)

Grzybek_22

Pozyjemy, zobaczymy :)

ocenił(a) serial na 9
mania19

Jeszcze nie ma narazie decyzji czy Antiga zostaje ale i tak teraz to już na PlusLigę się trzeba szykować :)

Grzybek_22

No zobaczymy hehe

ocenił(a) serial na 9
mania19

Jeszcze sporo emocji przed nami ;)

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

Witam witam, co tam słychać?

ocenił(a) serial na 9
Christopher_filmweb

Siema :) Spoko powoli leci do przodu :) A u Ciebie ?

ocenił(a) serial na 7
Grzybek_22

A teraz odpowiem: jakoś leci, czyli nic ciekawego:P

ocenił(a) serial na 7
Grzybek_22

Dawno mnie tu nie było..

ocenił(a) serial na 9
Christopher_filmweb

No dawno Cię nie było ale dobrze że już do nas wróciłeś :) Dobrze jednak że już wrzesień za pasem i coraz bliżej do powrotu naszych seriali :)

ocenił(a) serial na 7
Grzybek_22

Nawet jeszcze nie wiem co w najbliższym czasie będę oglądał. Ostatnio widziałem Dawno, dawno temu, ale teraz jak sobie pomyśle to straciłem do tego wenę. Tak samo jak do Arrowa czy Flasha.

ocenił(a) serial na 9
Christopher_filmweb

Myślę że Arrowa jakoś trzeba przeżyć być może to już bd ostatni sezon ;) A co do Flasha to fajnie się chyba zapowiada ;)

Christopher_filmweb

Dawno, dawno temu jak dla mnie to kiepski serial, za duzo tam idiotow

ocenił(a) serial na 7
mania19

Według mnie największą naczelną idiotką jest Śnieżka. a reszta nie jest taka tragiczna:P

Christopher_filmweb

hej :) a leci pomalu do przodu a u Ciebie? :)

ocenił(a) serial na 7
mania19

Trochę nudą wieje, nie ma nic ciekawego do oglądania:P

Christopher_filmweb

Ja ogladam z archiwum x ☺☺☺

ocenił(a) serial na 7
mania19

Te nowe odcinku, tak?;)

Christopher_filmweb

co ty, te stare :)

ocenił(a) serial na 7
mania19

Nowe aż tak złe czy co?:P

Christopher_filmweb

Za koleja ogladam :)

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

Hej hej rodzynki:-D widze, że malutko nas zostało z tego okazałego jak i genialnego grona:-P

ocenił(a) serial na 9
agueda0712

Hej Agatka :) No strasznie malutko nas zostało ale myślę że zostali sami najbardziej wytrwali z tej naszej ekipy :)