Comeback ;)
Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać?
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia", Mały piękny Demonek
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison, Mroczna Evil Wyrocznia
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul, Demonek, Mentor
Agata – Malicious Delicious Agueda, Wyrocznia
Skur_wol – GorillaHunter, hunter, pastor zagłady
Mania -
Deathstrroke-
Siema :) Twoje modły też u mnie pomogły bo dzisiaj cały dzień padało ;) Dziękuje bardzo :)
No dokładnie ;) Idealnie przewidziałeś dla nas pogodę ;) Jak tam Euro jaki finał stawiasz ;) ?
Myślę że Portugalia wygra mecz z Walią (ich pierwsze zwycięstwo na euro):P
Niemcy-Francja hmm może 2-1 dla Niemiec
Ja trzymam kciuki za Walię jednak :) Mam nadzieję że dokopie Portugalii ale mogę się przecież mylić ;) A co do meczu Niemcy-Francja też myślę że Niemcy wygrają ;)
Siema wszystkim :) Ja już doszedłem do siebie po meczu i jestem dumny z naszej reprezentacji ;) A co do pogody to u mnie też jest masakra z tym upałem :( Nie da się po prostu żyć przy takiej pogodzie ;(
Oby tylko jutro byłoo chłodniej wtedy nastąpi idealna aura do oglądania cudownej gali MITB:-D
No mam nadzieję że ich prognozy się sprawdzą i będzie naprawdę chłodniej :) A co oglądania gali MITB to z samych emocji może być mi gorąco ale to na pewno lepsze niż te upały :)
No zobaczymy jak będzie jutro ze mną ;) Sama wiesz na jaki pojedynek czekam najbardziej ;)
No i koniec wspaniałej gali ;) Skończyła się tak pięknie mało kto się tego spodziewał ;)
No pamiętam że mi mówiłaś o tym że tak się może stać a ja nie chciałem wierzyć ;) No że walizkę zdobędzie to wierzyłem ale że odrazu kontrakt zrealizuje to już nie chciałem wierzyć ;) Ciesze się że się pomyliłem :) No zdecydowanie pasuje mu ten pas ;)
Hej :) Nie wiem co się dzieje z resztą ale u mnie jest spoko ;) Teraz jak skończyły się igrzyska to można odetchnąć ale już zaraz wrzesień i wrócą już niektóre seriale ;) A co u Ciebie :) ?
Ogladales Olimpiade? :) ja akurat nie wszystkie konkursy :) A tak to spoko :) bylam tydz w Polsce, fajnie bylo. A tak jak mowisz niedlugo wrzesien i stresik bo córa do szkoly idzie :)
No starałem się sporo oglądać oczywiście jak tylko mogłem bo dużo zależało jaką miałem zmianę w pracy ;) A trafiłaś na pogodę ? Bo ostatnio u nas rożnie jest :) No to faktycznie czeka Cię niezły stresik :)
No to najważniejsze :) No szkoda siatkarzy nie wykorzystali swojej szansy ale chyba bardziej jednak ręcznych szkoda :( Chociaż można im podziękować za walkę :)
No i od razu hejt na Antige, ze trzeba go wywalic. A ja jestem przeciwna i uwazam, ze powinien zostac. :)
No jak zwykle wszystko to niby wina trenera ale myślę że tym razem drużyna zawaliła :( Ja też uważam że powinny mu dać jeszcze szansę ale co zrobią zobaczymy ;)
Ja akurat nie miałem okazji tego obejrzeć bo pracowałem i chyba dobrze że tego nie widziałem :) Ciekawe co dalej z nimi będzie ;)
Jeszcze nie ma narazie decyzji czy Antiga zostaje ale i tak teraz to już na PlusLigę się trzeba szykować :)
No dawno Cię nie było ale dobrze że już do nas wróciłeś :) Dobrze jednak że już wrzesień za pasem i coraz bliżej do powrotu naszych seriali :)
Nawet jeszcze nie wiem co w najbliższym czasie będę oglądał. Ostatnio widziałem Dawno, dawno temu, ale teraz jak sobie pomyśle to straciłem do tego wenę. Tak samo jak do Arrowa czy Flasha.
Myślę że Arrowa jakoś trzeba przeżyć być może to już bd ostatni sezon ;) A co do Flasha to fajnie się chyba zapowiada ;)
Według mnie największą naczelną idiotką jest Śnieżka. a reszta nie jest taka tragiczna:P
Hej hej rodzynki:-D widze, że malutko nas zostało z tego okazałego jak i genialnego grona:-P