PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63895
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Na szybciutko założony byśmy mieli gdzie skomentować dzisiejszy finał mid seasonu :) A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei

Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)

Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka

Nowa lista podejrzanych o zabójstwo Sary
Ra's 
Slade
Nyssa
Malcolm
Felicity
Digg
Laurel
Olivier
Maseo
Katane
Palmer
Roy
Komodo
Magdalena
Christhoper
Syn oliviera
Shado
Gosposia Queenów
Mała Sara
Walter Steele 
Moira
Robert
ojciec Shado
i ta cała reszta która była na wyspie i nie zyje 
Iris
Wonder Woman
Dr Wells 
reszta obsady serialu Arrow i The Flash 
Batman 
Joker
Alfred 
Tadzio
Norek 
Tusk
Nie powiem, mamy tych nazwisk do skreślania co Oliver :P 

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

...całkiem możliwe ze to ona..a myśliciel ze ona serio zabiła Sarę czy to tylko manipulacja boskiego Malcolma?;D

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

*myslicie *

agueda0712

manipulacja...

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Tez tak sądzę..

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

to że Palmer będzie w 12 odcinku nic nie znaczu. pamiętam jak pisalas ze w 6 odcinku będzie Laurliver itp. i co nie było . ja nie wierze w to że Felicity z nim będzie,

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

..my tez w to nie wierzymy!...

MagdaLena121

Wiesz ja też mam ogromną nadzieję, bo w sumie relacja Raylicity jest głównie w tle Olicity. Wiec gdyby nie było Olivera to po co dalej to ciągnąć. Po drugie po co wprowadzili Annę, rozumiem Ray jest solidną przeszkodą dla Olicity, ale po jakiego grzyba przeszkoda w Raylicity?

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Anna to nie jest przeszkoda . Anna jest motywacją dla Raya żeby ten włożył kostium on chce pomścić jej śmierć po to ją wprowadzili

MagdaLena121

w sensie chodziło mi dla relacji Olicity. Wiesz oni mogliby się spiknąć ale on przyrzekł sobie ze ona jest ostatnią osoba, która pocałował

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

no i dlatego miał wyrzuty sumienia że pocałował Felke. To kolejny argument za tym że ze związku Raya i felicity nic nie będzie. Ona kocha Olivera a on dalej kocha Anne i najważniejsze dla niego jest żeby pomscic ja.

BlueRose_0709

Mam nadzieje ze tak bedzie jak mowisz

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

..ja mam nadzieje ze właśnie Anna będzie nie tylko motywacją do założenia kostiumu ale także poważna bariera dla Ray'a ..w zbliżeniu się do Felki..

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

wiesz ja sobie tak wmawiam, ze nie moze być. pozytywne myslenie ;P
a ty jak zawsze BlueRose sprowadzisz mnie na ziemię :P

bzyczek881126

tak może być naprawdę...oni lubią powtarzać sceny, i ja to widzę tak, że oni będą razem z Rayem ( Zobacz: Sara+Oliver= wspólna przeszłość na wyspie Ray +Felicity= strata bliskij osoby). Jeśli sie nie myle to Ray zerwie relacje z Felicity tak jak z Sara bo stwierdzi, że ona potrzebuje Olivera...

BlueRose_0709

I to będzie koniec Raya w Arrow:)

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

..nie błagam..to byłoby okropne!

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

...obawiam się ze nas to przerośnie...;(...
..a odcinek ,,Canary'' to będzie chyba najgorszy odcinek ever!... Nie no wogole szykuje się nam niezły bajzel..

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

1. felka będzie obwiniać o śmierc olivera pewnie Malcolma maja mieć przecież razem sceny
2.tp chyba powie Thea do Roya.
a kto będzie wątpił w śmierć Olivera to Thea -tak myśle.

\7 Olicity w załobie- owszem ale nie uważam że dlatego że Felka związe się z Palmerem

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

aaa i 7 ) słowa opisujące Olicity w drugiej połowie sezonu - "w żałobie " :(((((((((

bzyczek881126

I don't want to be a woman you LOVE ( czas teraź)-jeśli to słowa Felicity do Olivera- to ona będzie wierzyła, że on żyje jednak. Ale ja obstawiam scene po powrocie...

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

....jajku ale znów namieszają...

agueda0712

tak muszą mieć materiał do końca sezonu... Nie nastawiajmy się na nic bo będziemy rozczarowane. Felicity przeżyła już śmierć Coopera, teraz Olivera. Myślę, że ona będzie miała dosyć tego ciągłego strachu i jak Oliver wróci na pewno będzie chciał stworzyc coś z Felicity, ale tym razem to ona naciśnie na hamulce

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

...masz racje z tym ,,nastawianiem'' się ...musimy czekać na rozwój wydarzeń..
..wiecie te nasze spekulacje mnie powoli wykańczają..do powrotu serialu moje nerwy będą podparte na strzępy..;p

ocenił(a) serial na 8
bzyczek881126

no i jeszcze 8 ) ma byc podobno duzo scen między Digglem a Felicity w nadchodzących odcinkach :)

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Pewnie odbędzie się między nimi szczera rozmowa..będą się wspierać..
..Digg to taka skarbnica mądrości ;p On zawsze powie cos fajnego:-)

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

cos czuje że nie raz się wzruszymy :(((

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Oj tak ..tez to czuje;(.. ale serio niespodziewalam się ze aż tak się wzruszę w ostatnim odcinku;(

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

ja dzisiaj ogladałam go jeszcze raz tym razem ze współlokatorami i nawet ich zaciekawił :D

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

..nie dziwię się im;D

ocenił(a) serial na 8
bzyczek881126

Robbie Amell pojawił sie na planie Arrow, Stephen Amell dodał zdj na FB. ciekawe czy będą razem kręcili jakąś scenę ;P

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

A może to Robbie uratuję Oliviera, wparuje do serialu (przecież to rodzina):D

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

..a może Slade;D

ocenił(a) serial na 8
Christopher_filmweb

kto wie?/ na tym etapie naszych rozmyslań wszystko jest mozliwe. jak my juz teraz tak wszystko przezywamy to co dopiero będzie jakis tydzień do premiery odc 3x10 :P

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Myślę ze zwariujemy;D

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

dopiero minęły 3 dni :(((

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

A jeszcze 39 przed nami jak my to wytrzymamy, chyba trafimy jeszcze przed 10 odcinkiem do psychiatryka na nasze spotkania AA;D

ocenił(a) serial na 8
Christopher_filmweb

Święta trochę nas ostudzą :) przez nadmiar gości i obowiązków :P

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

A co do tego że Felka będzie kogoś obwiniać za "śmierć" Oliviera to może siebie będzie, za to że go nie zatrzymała??

ocenił(a) serial na 8
Christopher_filmweb

Wątpie, ona wie że on i tak dla siostry by poszedł :) ja tu mysle o Thei, tez ma byc podobno kilka scen między Emilly a Willą. Felicity pewnie bedzie ja bardziej obwiniała o to że nie doceniała brata, jego troski i poświecenia dla niej, a zaufała takiej osobie jak Malcolm i okłamywała Olliego. Stała sie dokładnie tym czym pogardzała, czyli kłamczuchą a do tego hipokrytką ( a tyle pretensji do Olliego miała o to że ją oszukuje :/ )

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

No to Theia będzie winna, w mniemaniu Felki:P

ocenił(a) serial na 8
Christopher_filmweb

Pewnie przez chwile ale myślę że później i tak będzie ja wspierała, bo to nasza Felka jest :D

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

Felicity ma mieć też sceny z Malcolmem- więc jego też może obwiniać.

MagdaLena121

hahah napisałam własnie to samo o Malcolmie:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

ha myślimy podobnie :-) a kogo obstawiacie jako posłańca złej nowiny?

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

no tu może być właśnie Malcolm też albo Nyssa sie pojawi i z wyższością w głosie oznajmi że Oliver Queen is Dead :(((

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

Ja Obstawiam Malcolma. Tzn ten będzie wiedział że Oliver jednak żyje ale wszytkim powie że nie żyje. już prawie w 100% jestem pewna że to malcolm uratuje Olivera.

Christopher_filmweb

Moze bedzie obwiniać Malcolma....

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

Mi pasują obie opcje, chociaz wolałabym Malcolma jednak, juz czuje to napięcie między postaciami :)

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

właśnie obejrzałam wywiad z Johnem Barrowmanem . z tego z tego co zrozumiałam to kreciił on sceny gdzie było mokro,zimno i wysoko właśnie przy 9 odcinku wiec jest duże prawdopodobieństwo że Malcolm był gdzieć ukryty i to właśnie on uratuje Olivera.

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

właśnie na bazie tego wywiadu tak się upieram przy tym że to on go znajdzie :)