Na szybciutko założony byśmy mieli gdzie skomentować dzisiejszy finał mid seasonu :) A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Nowa lista podejrzanych o zabójstwo Sary
Ra's
Slade
Nyssa
Malcolm
Felicity
Digg
Laurel
Olivier
Maseo
Katane
Palmer
Roy
Komodo
Magdalena
Christhoper
Syn oliviera
Shado
Gosposia Queenów
Mała Sara
Walter Steele
Moira
Robert
ojciec Shado
i ta cała reszta która była na wyspie i nie zyje
Iris
Wonder Woman
Dr Wells
reszta obsady serialu Arrow i The Flash
Batman
Joker
Alfred
Tadzio
Norek
Tusk
Nie powiem, mamy tych nazwisk do skreślania co Oliver :P
Ja to siedziałam ze łzami w oczach. Myślałam że Oli coś jeszcze zrobi czy coś, a tu nie :( Chyba mam złamane serduszko.
ja mam złamane serce. i chce już styczeń-no nie wytrzymam tych 6 tygodni nie wytrzymam nie po takim czymś
Jak my damy radę przez te 6 tygodni, no jak się pytam?! Jeszcze zostawili nas w takim momencie. GughenTroll i spółka :P
nawet nic nie mów. ja mam już w głowie tysiąc teorii - i to żadne nie sa pozytywne na tą chcwilę :-(
Ale najważniejsze jest to, że Olli przeżyje. I tego się trzymajmy. No może jeszcze Olicity :D
A na tych urywkach chyba nie było Laurel za to Felka była ( czyli najważniejsze osoby w jego życiu)
Chcesz żeby mnie wykończyła swoim biadoleniem. Jak ją dostane to rzucę się do Wisły:P
A po co masz ją zatrzymywać? Wyrzuć ją do ligi albo do wisły. W końcu będzie święty spokój :P
Jak będziesz ją mieć to uważaj, ta cholera ma mocne ząbki, nie bez powodu trzymam ją w klatce:D
..co do Laurel to ona jest serio nienormalna..opowiada Thei o Sarze a ojcu ani słowa;/
W sumie... Jak jeszcze nie wie kim jest Arrow, to o Sarze może się dowiedzieć pod koniec serialu :P
Blue Rose dalej jesteś tak pesymistycznie nastawiona do Olicity?
Po odcinku jest Jasne Felka ma gdzieś Plamera-kocha Olivera a o Oliverze to już nawet nie wspomnę bo nie trzeba :-)
Brawo dziewczyno:-) takie pytanie dasz rade zasnać? ja nie;p a jutro na 10 do pracy;p
Druga polowa sezonu bedzie cudowna! Jeśli Malcolm uratuje Olivera, to w sumie Malcolm uratowal Tommy'ego:D:D
no scena pożegnania
1.scena whatever it takes to save my sister- kiedy F motywuje do walki ze Sladem by uratować Theę
2. I know two things- scena w Clocktower
ups:D Oni już narzekają na scenarzystów ze pokazali Felicity zamiast Czarnego Kurczaka w ostatnim momencie, i twierdzą, ze tak naprawde Oliver kochał i bedzie kochał Laurel :D
Srały muchy będzie wiosna;p Fakt Oliver kocha Laurel ale tylko jak przyjaciółke;o A Felicity jest jego miłością;-)
...jak On pięknie powiedział te ,,I love you''..i te wspomnienie rodziny i Felicity..mamuniu ;(