Na szybciutko założony byśmy mieli gdzie skomentować dzisiejszy finał mid seasonu :) A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Nowa lista podejrzanych o zabójstwo Sary
Ra's
Slade
Nyssa
Malcolm
Felicity
Digg
Laurel
Olivier
Maseo
Katane
Palmer
Roy
Komodo
Magdalena
Christhoper
Syn oliviera
Shado
Gosposia Queenów
Mała Sara
Walter Steele
Moira
Robert
ojciec Shado
i ta cała reszta która była na wyspie i nie zyje
Iris
Wonder Woman
Dr Wells
reszta obsady serialu Arrow i The Flash
Batman
Joker
Alfred
Tadzio
Norek
Tusk
Nie powiem, mamy tych nazwisk do skreślania co Oliver :P
ja jestem w szoku;p i jeszcze jak pokazali Roberta moire Thea i felicity. ja jestem w szoku
jezu mi szczeka opadła i łzy w oczach! Magda widzisz ostatnie obrazy jakie widział to rodzina- dlatego powróci z Malcolmem i bedzie probował odzyskać swoje zycie
mam nadzieje. BlueRose rodzina i felicity- to pokazuje nam wyrażnie jak bardzo ona jest dla niego wazna. Nie wspomniał laurel tylko felicity.
no olicity to juz pewniak jak nic :))) i jak powiedział jej że ją kocha, no nie wytrzymam ....
we mnie aż się gotują emocje. kurde na pewno nie zasne nie ma opcji. cały czas mam w głowie obraz "śmierci" Olivera
To musiało być potrzebne- silny bodziec- Oliver wróci, no a teraz dziewczynki i Chrisie uszy do góry bedzie dobrze:)
dobrze było:-) teraz możemy być pewni że jak Oliver wróci to będzie Olicity :-)
Jeśli ktoś miał jeszcze wątpliwości co do Olicity ( nie my :)) to teraz zostało mu to rzucone prosto w twarz :)
no jaaaaa.... i niech teraz ten cały pożal sie boże fandom Laurivel spada na molo :P
Ja jestem w szoku...nie komentowalam bo nie chciałam niczego przegapic..ale WOW...
Nie trzymam, chyba zaraz się popłaczę ( czego nigdy nie robię :( ) Ale Maseo go uratuje coś tak czuję. Co wy na to?
Wątpie w Malcolma bo powiedział, że Oliver Queen nie żyje ( chyba że kto inny to mówił :P)
Malcolm go wyratuje, ja tak obstawiam :) ale scena mega i te urywki rodziców, Felki i Thei MIAZGA