PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63893
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Na szybciutko założony byśmy mieli gdzie skomentować dzisiejszy finał mid seasonu :) A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei

Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)

Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka

Nowa lista podejrzanych o zabójstwo Sary
Ra's 
Slade
Nyssa
Malcolm
Felicity
Digg
Laurel
Olivier
Maseo
Katane
Palmer
Roy
Komodo
Magdalena
Christhoper
Syn oliviera
Shado
Gosposia Queenów
Mała Sara
Walter Steele 
Moira
Robert
ojciec Shado
i ta cała reszta która była na wyspie i nie zyje 
Iris
Wonder Woman
Dr Wells 
reszta obsady serialu Arrow i The Flash 
Batman 
Joker
Alfred 
Tadzio
Norek 
Tusk
Nie powiem, mamy tych nazwisk do skreślania co Oliver :P 

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

tak skończyliśmy 1000 postów:P

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

zanim będzie 21 stycznia zdążymy zapełnić z 2 tematy;p;p I jeszcze napiszemy z 10 nowych teorii o "śmierci" a raczej "zmartwychwstaniu" Olivera. :-)

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

Kawusi a kiedy możemy się spodziewać nowego Opowiadania? ja ciągle czekam i czekam :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

właśnie piszę i buszuję po naszych tematach :) Także jak dobrze mi pójdzie to gdzieś o 23 może północy będzie :)

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

O to czekamy niecierpliwie;)

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

czekam :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

..ale się tu rozpisaliscie kochani;p..jakież ciekawe przemyślenia;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

Agatko taki dzień;p

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

I mam tu dla was 6 ( chyba) cześć Anonimowych przygód :D
http://kawusia25.tumblr.com/post/105123508551/kanapowe-spotkanie-anonimowych-arr owholikow

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

jesteś Genialna:-) Najlepsze jest urywek z paprotką zjadającą Laurel:-) Po prostu Mistrz !

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Dzięki, dzięki. Uwielbiam wasze komentarze. Wzbudzają u mnie takie ciepełko :)

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

postaramy się o więcej :-)
ps. Ja się dalej katuje sceną "śmierci" Olivera a na pocieszenie sobie włączam wszystkie piękne sceny Olicity.

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Ja czytam te wszystkie smutne i przygnębiające fanfici. Fajnie by było jakby ktoś zrobił filmik ze wszystkimi scenami olicity z 3 sezonów.
A tu taki piękny filmik, jakby był taki film ( mam na myśli z tymi aktorami i fabułą) to ja pierwsza kupiłabym na niego bilety :P
http://www.youtube.com/watch?v=vSLeNyQfFAs&index=1&list=FL3wRG5GneIaKGi-oNNI37QA

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

widziałam ten filmik;p jak by miał wyjść film to oddałabym wszystkie pieniądze żeby kupić bilet:-) Wobrażacie sobie film o historii miłosnej Olicity? przecież to by było cos pięknego, magicznego, niepowtarzalnego- titanic mógł by się przy tym schować ;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

To byłby świetny film. A titanic jak dla mnie zawsze wymięka :P

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

na razie to ja w głowie buduję sobie obraz jak Oliver wróci do Starling. I już bym chciała ten odcinek :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Opowiedz mi coś o tym obrazie, to może coś wyczaruję w kolejnych przygodach. Szczególnie teraz kiedy mamy tyle czasu i opcji :P

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

Kawusiu jutro Ci to opisze z najdrobniejszymi szczegółami :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

..ja robię dokładnie to samo!.. Oglądam wszystkie scenki Olicity..;)

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

od pierwszego sezonu:-) I mysle sobie ile to się zmienił:-)

Na początku byli znajomymi potem przerodziło się to w głęboką przyjażn i szacunek a na końcu w prawdziwą miłość<3 Coś takiego zdarza się w zyciu tylko raz i Oliver przeżywa to właśnie z Felicty :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Ajj tak! ..absolutnie masz rację;)... Olicity jest świetnie ,,zbudowane'';p..
Zauważylaś jaka piekna była ich pierwsza wspólna scenka..poznania się;p..ona zaczeła się plątać jak zwykle a On..ten cudowny uśmiech;p...

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

i już od tej pierwszej scenki pokochałąm i felicity i Olicity:-) Oni się uzupełnają:-) Jak to sara powiedziała "Nie jesteśmy naszymi maskami i potrzebujemy w swoim życiu ludzi którzy ich nie noszą". Taką osobą dla Olivera jest właśnie felicity i w ostatniej scenie prze śmierci Olivera scenarzyści dokładnie pokazali nam kto jest wybranką serca olivera- i wiem że to się już nie zmieni :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

TAK! ..Oni są świetni..niepowtarzalni!.. Ile razy On wypowiada jej imię za każdym razem robi to inaczej;p

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

nawet z tonu jego głosu można poznać że on ją Kocha:-) dobra koniec użalania się nad sobą;p Ja to przeżywam wszystko bardziej niż oni;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Masz racje...my mamy czystego bzika;D..no ale to jest piękne;)

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

Dziewczynki idę już spać miałam ciężki dzień i jeszcze te filmiki mnie dobiły:-( pewnie mi się będzie snić Arrow :-) Dobranoc

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

...miłych snów ;)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Dobranoc :)

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Ja nie oglądam, przynajmniej się staram. Niektóre sceny są takie przygnębiające... Ale ta muzyka mnie całkowicie dobija. Nie mogę oglądać tych wszystkich filmików właśnie z powodu tej muzyki. Chyba mam jakieś skrzywienie psychiczne :P

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Rozumiem Cie..muzyka faktycznie ..czasem dobija..ale ja nie mogę się powstrzymać..to jest silniejsze ode mnie;p

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Wiem o co chodzi, też się nie mogę powstrzymać w niektórych momentach :P Chociaż od filmików wolę opowiadania :P

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Twoje opowiadania SA świetne;D..pisz nam ich jak najwięcej;p

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Oj tam, ja to jestem amator, ale pisać nie przestanę :D

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

..wiem jak to jest:-) ...pamiętam jak sama pisalam ..kiedyś miałam staz w gazecie ..nawet zastanawialam się nad wyborem kierunku dziennikarskiego studiow..ale wyszło troszkę inaczej ..ale sentyment pozostał:-)

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Ja wiem, że nie nadaję się do gazety ani do innych takich, ale lubię przelać pomysły na papier. Nawet jak są niedoskonałe :) I lubię też, to że w pewien sposób umilam ludziom czas :)

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

No i pięknie:-) ..ważne żeby robić to co się lubi;p..i tak umilasz czas innym;D

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Czyli moja praca wykonała swoje zadanie :) Idę spać, bo jutro nie wstanę :P Dobranoc Agatko, miłych snów :)

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Dobranoc..wzajemnie miłych:-)

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Kolejne świetne ,,przygody''..dzięki Kawusiu;)

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Nie ma za co :) Dla mnie to czysta przyjemność :D

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Oj dla mnie tez..czytania;p

Kawusia25_2

Swietna czesc!!! Dziekujemy Ci:)

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Już zabieram się za lekture;)

ocenił(a) serial na 9
Kawusia25_2

Witam wszystkich ;) Bardzo przepraszam że mnie tak długi czas nie było ale wiele się u mnie działo ale nie bd was zanudzał powiem że to były sprawy rodzinne i niech tak zostanie ;) Po obejrzeniu finału byłem w wielkim szoku jak Oliver został przebity mieczem ale wierze w to że oczywiście przeżyje ;) A co do Olcity to byłem wniebowzięty jak wreszcie Oliver przyznał się że kocha Felicity nareszcie ;) Płakałem ze szczęścia wtedy ;) Ciekawie wymyśli z tym narkotykiem po którym się nie pamięta czynów które się zrobiły ;) Mam nadzieję że Malcolm uratuje Olivera ;) A tak wg to miło że jeszcze o mnie pamiętacie ;)

Grzybek_22

Witaj spowrotem tesknilismy! :D Dla nas to był ogromny szok, płakałam strasznie ale w koncowej scenie... :( teraz czekamy na styczeń...

ocenił(a) serial na 9
BlueRose_0709

No ja też za wami tęskniłem ;) No ja właśnie staram się nadrobić wasze wrażenia tuż po odcinku i wg poprzednie posty ;) No mi na koniec też łza zakręciła się w oku, złapałem się za głowę i otworzyłem szeroko buzie z wrażenia ;( No właśnie trochę nam przyjdzie poczekać a najgorsze że jak już bd styczeń to i tak na początku Olivera nie będzie ;( Ale bd team Arrow i zobaczymy ich reakcję na śmierć Olivera ;(

Grzybek_22

Moje serce tego nie przetrzyma tego odcinka po przerwie i do tego prawdopodobnie 4 odcinki bez Olivera w SC:(:(

ocenił(a) serial na 9
BlueRose_0709

No u mnie też będzie ciężko bo w sumie dla niego zawsze oglądałem ten serial ;(

Grzybek_22

No tak bo to w końcu tytułowy charakter, a nie 'uśmiercają' głównego bohatera by zrobić z Laurel Czarnego Kurczaka.... Chociaż koniec końców chodzi o to by odciążyć Arrowa i dać mu przestrzeń i czas by mógł się spełnić też jako OQ

ocenił(a) serial na 9
BlueRose_0709

Laurel to już wg powinni dawno usunąć za to że nie powiedziała Quentinowi o śmierci Sary to jest wg nie fair wobec niego wszyscy wiedzą oprócz niego ;(