Na szybciutko założony byśmy mieli gdzie skomentować dzisiejszy finał mid seasonu :) A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Nowa lista podejrzanych o zabójstwo Sary
Ra's
Slade
Nyssa
Malcolm
Felicity
Digg
Laurel
Olivier
Maseo
Katane
Palmer
Roy
Komodo
Magdalena
Christhoper
Syn oliviera
Shado
Gosposia Queenów
Mała Sara
Walter Steele
Moira
Robert
ojciec Shado
i ta cała reszta która była na wyspie i nie zyje
Iris
Wonder Woman
Dr Wells
reszta obsady serialu Arrow i The Flash
Batman
Joker
Alfred
Tadzio
Norek
Tusk
Nie powiem, mamy tych nazwisk do skreślania co Oliver :P
no ja właśnie dopiero Go obejrzałam- i tak jak Ty będę się upierać że to on Go znajdzie i uratuje :-)
Ale merlyn będzie wiedział że Oliver żyje to czemu powie że ten nie żyje? jak zwykle będzie coś kombinował xd
Ja myślę, że tym sposobem będzie go chronił przed AL Ghulem, czy kimś z Ligi...Pamietajcie Merlyn tez sie ukrywa przed Al Ghulem albo chce Olivera po swojej stronie...
a powiedz mi jeśli Liga i Ra's się dowiedzą że Oliver jednak przeżył pojedynek Sadowy to mu odpuszczą? Mi się wydaje że tak słowa Ra'sa skierowane do Olivera na końcu brzmiału jak odpuszczenie win
A propo Raya i stroju Atoma- to do 13 odcinka ten na pewno nie włoży kostiumu- wiec obstawiam że on włoży kostium Atoma jak Oliver już będzie w Starling.
Musimy się zastanowić kogo to głos w promo 10 odcinka "Oliver Queen is death":P
A co myslicie o tym, że Oliver będzie miał takie same włosy po powrocie tak jak we flashbackach? Juz któres zdjecie z kolei wstawia w peruce...
podobaja mi sie te włosy, szczególnie w filmiku jaki udostepnił ostatnio Stephen na FB z Salmon Ladder :D
oj mi się bardziej podoba Oliver w krótkich włosach;p;p
ale wiesz to zależy ile ten będzie poza domem? Bo wątpie żeby Malcolm bawił się w fryzjera;p;p
Długie włosy na pewno oznaczają flashbacki a krótkie to byłoby już wiadomo ze Arrow wrócił i to byłby spoiler...
ale jest już zdjęcie z planu 13 odcinka gdzie rrow jest z Arsenalem- wiec już wiadomo że w 13 odcinku wróci.
heh Malcolm i salon fryzjerski strzyże niedoszłym nieboszczkom włosy i nie tylko...:P
Magdalena ja też wolę Olivera z krótkimi włoskami :) Ciekawi mnie czy Oliver od razu jak wróci do SC to się ujawni czy może po czai w ciemnościach
mysle że nawet gdyby postanowił pozostać w cieniu to długo by nie wytrzymał...
i się na nią rzuci;p;p haha i zamiast w łóżku wylądują na podłodze jak to mają w zwyczaju;p;p
Scena jak w GoT, między Robbem a Talisią też wylądowali na podłodze, tylko tyle że w namiocie:P
Oj to masz grzech i to cięzki:P Gorąco polecam;)
Ps mała wskazówka nie przywiązuj się do niektórych postaci:P
a no słyszałam że Lubią uśmiercać dobre postacie;p
Ale ja się właśnie bardzo szybko przywiązuje ;p
Hihi, taka scena tak wczesnie?:D Oni beda nas długo katować, anie tak jak z Isabelą- parę drinków i hop do łóżka... My predzej osiwiejemy...
ta wiem mysle podobnie jak Ty;p to żeby stało się to w tym sezonie to są moję pobożne życzenia;p Powiem tak oni pewnie na koniec sezonu zaczną ze sobą oficjalnie być a ich związek tak naprawdę rozwinie się dopiero w 4 sezonie:-( Ja naprawdę Osiwieję;p;p
Ps. W ogóle to przyszło mi na myśl że w nowych odcinkach felka w przypływie złości,rozpaczy wygarnie cała prawde Thea.
..powiem Ci ze również to moje życzenia;D...może doczekamy się jeszcze czegoś w tym sezonie;p...
..możesz mieć racje z tą Felką ..ona ma troszkę niewyparzony język:-)
Hah ;D..żeby tylko w tych odcinkach z naszą ,,kochaną'' Laurel było dużo Arrow Team:-)
Tak pisałyście o tym wywiadzie i postanowiłem go obejrzeć, rzeczywiście po jego obejrzeniu jestem w 99,99% przekonany że to on;P
ah te nasz emocje :))
https://www.youtube.com/watch?v=BSJmJFFe3Jc&list=PLSw-G-mwHaGEsHmSMm46LmUpHo-bDk Xay
a tu zdjęcia z planu z odc 3x13 :)
http://canadagraphs.weebly.com/arrow-blog/arrow-shoots-night-scenes-for-episode- 313-titled-canaries-with-a-guest-star-colton-haynes-aaaand-stephen-amell