Na szybciutko założony byśmy mieli gdzie skomentować dzisiejszy finał mid seasonu :) A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Nowa lista podejrzanych o zabójstwo Sary
Ra's
Slade
Nyssa
Malcolm
Felicity
Digg
Laurel
Olivier
Maseo
Katane
Palmer
Roy
Komodo
Magdalena
Christhoper
Syn oliviera
Shado
Gosposia Queenów
Mała Sara
Walter Steele
Moira
Robert
ojciec Shado
i ta cała reszta która była na wyspie i nie zyje
Iris
Wonder Woman
Dr Wells
reszta obsady serialu Arrow i The Flash
Batman
Joker
Alfred
Tadzio
Norek
Tusk
Nie powiem, mamy tych nazwisk do skreślania co Oliver :P
No masz prawo do swojego zdania. Ja po prostu nie lubilam chyba Stefana z Elena ale tak to go ubostwiam. Damona tez i wlasnie problem tkwi w tej Elenie bo jak teraz jest Delena to az mi sie zyga chce. Strasznie irytuje mnie ta postac ,nie wiem dlaczego... tak samo Jeremy ;/ ja serial ogladam tylko dla Steroline ;*
w ogóle jakoś połowa tych postaci zrobiła się jakaś bezpciowa. Elena, Jeremy, Stefan, Tyler, Matt jak dla mnie jakoś przepadli. Takie postacie bez osobowości. Gdzie się podziały te dobre postacie? Zostali już nie liczni. Jak jeszcze ich zepsują to zostawiam ten serial. Nie będę się męczyć :P
A podobno to ma byc ostatni sezon , ciekawe czy przedluza jeszcze o jeden. Ciagnac to w nieskonczonosc tez zle ;/
Uhhhh... rodzinko mogę się z wami podzielić mrocznym sekretem z arrowowej przeszłości? Jak zaczęłam oglądać arrow ( luty w tym roku chyba) to oglądałam hurtowo cały sezon 1 i część drugiego. I muszę się z przykrością przyznać, że do odcinka 1x20 czy 1x21 wierzyłam w Lauliver. W Laurel nie, ale w nich tak. I było tak dopóki nie zobaczyłam scen F&O w kasynie i w windzie. W tamtym momencie przejrzałam na oczy. I chwała bogu za to. Nie wiem co bym zrobiła bez Olicity. I nie miałabym takiej wspaniałej rodzinki :D Chwała za nawrócenie z koszmarnej ścieżki :)
Ja kibicowałam olicity odkąd Felka pojawiła się w serialu:-)
ale szczerze powiem że jest wiele osob którzy do końca pierwszego sezonu kibicowali lauliver dopiero w drugim sezonie przeszli na stronę Olicity :-) Nie ważne kiedy ważne że jest się w Olicity ;p
O nieeee jak tak Kamilka !!!!!!! Ja serial ogladam od poczatku jak wszedl. Owszem myslalam ze ta Laurel nie jest taka zla ale jak tylko w od bodajze 1x11 byla scena Olicity i ten komentarz jej na temat ciala Olivera z miejsca pokochalam Felke i ten usmiech na twarzy Olivera a do tego ta mina Diggla. I wtedy wszystko sie zaczelo. Cale Team Arrow i Olicity;) i dzieki Bogu ze zachowali te postac. A Laurel jak zaczela cos za plecami Tommiego wydziwiac do Olliego to hate hate sie zaczal. A pozniej sezon 2 i wiadomo jak sie dalej historia potoczyla ;p
OOo dokładnie !..wystarczyła jedna scenka Olivera i Felki i miłość we mnie rozkwitła;D haha..
..a Laurel to ja nigdy nie lubiłm ...z każdym kolejnym odcinkiem było juz tylko gorzej;p
Wiesz te scenki ruszały coś we mnie, ale chyba bardzo chciałam wierzyć Lauliver i nie przyjmowałam Olicity do wiadomości. Ich sceny mi się bardzo podobały, ale ta przeklęta wiara mnie hamowała. Ważne, że nawróciłam się przed końcem 1 sezonu. I mam gdzie przelać to moją ogromną wiarę :D
Czas świąt to może się nam zacznie zbierać na zwierzenia. I jeszcze ta długa przerwa od Arrow, kto wie co się może podczas niej u nas zdarzyć :P
Zwierzenia tak, to muszę się przyznać że nawet po 1 sezonie jakoś nie wierzyłem w olicity. Uwierzyć mi pomogło to forum i scenki olicity;)
Ważne ze teraz wszyscy juz sa na wlasciwym torze i w glowie nam tylko Olicity ;)))
A co tam, adwent jest to przydałoby się wyspowiadać :P Ale po prostu jak czytałam posty to stwierdziłam, że muszę to powiedzieć :P Tak żeby być ze wszystkimi uczciwa :) Poza tym leżało mi to na sercu już przez jakiś czas :P
My tu teraz poruszamy temat Pamietnikow Wampirow. Nie wiem czy sie odnajdziesz w tym Chris :p :D
tak się zastanawiam czy nie wrócić do Tajemnice Smallvillena czas tej przerwy, ostatnim razem widziałem to jak leciało na tvn...;p
Miałam się kiedyś za to zabrać, ale jakoś mi się nie chce. Szczególnie, że jest to o supermenie :P Może kiedyś oglądnę :P Warto się zabierać?
Ale wszystkich sezonow w takim razie nie obejrzales??ja polecam. To wlasnie jak skonczyl sie Smallville wtedy po wakacjach od razu Arrow wszedl ;))10 sezonow ale zakonczone spoczko ;) tez zaczelam ogladac jeszcze w liceum na tvn ;)
Pamiętam jak zawsze z bratam oglądaliśmy wieczorami, żadnego odcinka nie przegapiliśmy. No ale potem po obejrzeniu kilku sezonów się rozeszło.
Ja tak samo z bracmi w tv a pozniej juz w necie ;)) czasami sobie nawet do pojedynczych odcinkow wracam ;p
Wtedy to ja byłem jeszcze dzieckiem inaczej się na świat patrzyło. Ehh a teraz zanim się obejrzałem jestem już pełnoletni, pewnie jeszcze zanim się rozglądne stuknie mi 50 lat:P
A co ja mam powiedziec. 25lat juz za mna. Naprawde czlowiek mial inne oczekiwania,byl co tu duzo mowic glupi ;p no latka leca jak nic :((
Kilka info/spoilerów od Marca Guggenheima na temat Olicity ( i nie tylko :)
1) Felicity będzie obwiniała kogoś o śmierć Olivera
2) w nadchodzącym odcinku możemy spodziewać sie słów - "I don't want to be a woman you love "
3) Marc potwierdził że w odc 3x14 możemy spodziewać się po części ( lub mniej wiecej ) powrotu Tommiego
4) przygotujmy się na łzy w odc 3x11, ale zdecydowanie jeszcze więcej w odc 3x10 :((((
5 ) i ktos będzie wątpił w śmierć Olivera
6 ) jedno słowo opisujace odcinek 3x11 - " Canary" ;/
Więc przygotujmy się na wiele... :D
nie może być bo to się tyczy najbliższego odc :) chyba że we flashbackach dostaniemy sceny z nimi, stare jakies ;P
Bzyczku, 1) te słowa mogą być skierowane do Olivera po jego "smierci/ Felicity rozpacza, i chcialaby pojsc dalej z zyciem ale nie może bo powiedzial, ze ją kocha w swoich ostatnich słowach...
lub 2) Oliver wraca i Felicity ma dość tej niepewności i mówi takie słowa. Pamietasz o emocjonalnych scenach miedzy nimi?
nie o to chodził. czemu zawsze myślisze ze będzie koniec Oliicty i początek raya i felicity? przecież tak nigdzie nie pisze. bądź optymistka;p
.może chodzi o to jego,,bohaterstwo''..wiesz założy kostium i będzie hulał po mieście;D