PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63893
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Na szybciutko założony byśmy mieli gdzie skomentować dzisiejszy finał mid seasonu :) A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei

Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)

Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka

Nowa lista podejrzanych o zabójstwo Sary
Ra's 
Slade
Nyssa
Malcolm
Felicity
Digg
Laurel
Olivier
Maseo
Katane
Palmer
Roy
Komodo
Magdalena
Christhoper
Syn oliviera
Shado
Gosposia Queenów
Mała Sara
Walter Steele 
Moira
Robert
ojciec Shado
i ta cała reszta która była na wyspie i nie zyje 
Iris
Wonder Woman
Dr Wells 
reszta obsady serialu Arrow i The Flash 
Batman 
Joker
Alfred 
Tadzio
Norek 
Tusk
Nie powiem, mamy tych nazwisk do skreślania co Oliver :P 

Grzybek_22

taaaa, całe SC wie, tylko nie Quentin...

ocenił(a) serial na 9
BlueRose_0709

No i to jest najgorsze w tym wszystkim bo on pierwszy powinien wiedzieć ;( Wiadomo że się załamie bo każdy na jego miejscu by się załamał ale on powinien o tym wiedzieć

Grzybek_22

Moim zdaniem, będzie dużo gorzej jak dowie się o jej śmierci tak poźno- kilka szoków naraz- córka nie żyje, Laurel i jej matka ukrywały do przed nim, cały team Arrow wiedział...

ocenił(a) serial na 9
BlueRose_0709

No w sumie masz rację na pewno się wkurzy że tylko on nie wiedział ;( Ale bd zły pewnie na Laurel najbardziej i bardzo dobrze

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Rose są teorie że Oliver wróci pod koniec 12 odcinka wiec tak żle nie będzie:-)

MagdaLena121

Ogladałas panel Ramseya? Mowił cos o 4-5 odcinkach , wiec moze bedzie ale nie w SC...

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

nie oglądałam jeszcze:-) ale są zdjęcia z 13 odcinka na których jest roy i Oliver wiec w tym odcinku musi już być.

MagdaLena121

Bardzo pochlebnie wypowiadał się o Olicity:D Obejrzyj bo warto, daje nam wiele nadziei:D Chociaż mnie martwią te 3 lata:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

jakie 3 lata? a podasz linka?

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

...właśnie co to za 3 lata Rose:-) ...w tak wogole to Hej wszystkim:-)

agueda0712

Hej, Oliver będzie za 3 lata w miejscu gdzie Diggle emocjonalnie jest w tej chwili https://www.youtube.com/watch?v=l24rCGjOblw#t=981

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

..rany..no ale cóż można się było tego spodziewać;p..dobrze ze wogole kiedyś to nastąpi..

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

już obejrzałam :-) ta jak to nastapi za 3 lata to będzie dobrze :-)

MagdaLena121

czyli nie nastawiajmy się na razie na wiele, jeśli coś się ruszy to dopiero pod koniec sezonu to i tak bedzie dobrze a teraz się przygotujmy mentalnie na trójkat

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Mowie Wam dziewczyny przez Arrow w wieku 22 lat ..osiwiwję jak gołąb ;D

agueda0712

warto osiwieć jeśli na koniec cel zostanie osiągnięty, a włosy zawsze można pofarbować...

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Yhym..w salonie fryzjerskim Malcolma;D

agueda0712

nie nie , tam tylko nieboszczki:D chociaż nie wiadomo czy będziemy żywe jeszcze...:D

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Hahah..no nie wiadomo ;D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

BlueRose to tego czasu to ja padnę na zawał ;p
Już teraz mam porządnie nadszarpnięte nerwy a co dopiero będzie póżniej?;p

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

hehe nie tylko ty;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

:-) ..będzie się działo;p

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

jak to ma nastąpić dopiero w 4-5 sezonie to ja ośiwieje. a co do tego trójkątu miłosnego to Ty masz swoje zdanie a ja swoje. :-)

MagdaLena121

Jesli im teraz tyle kłod rzucaja pod nogi to co bedzie w dalszych sezonach? Obstawiam baby mamę, która pewnie namiesza

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

to na pewno:-) wiesz co jak już wiemy że Laurel nie musimy się przejmowąc to zawsze jakaś inna się znajdzie. Oni zawsze bedą mieli pod górkę.raz będzie dobrze raz będzie żle.

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

..ta baby mama juz mnie denerwuje ..a jeszcze się dobrze nie pojawiła..;p..ciekawa jestem tego synka Olivera

agueda0712

mnie też, to był zwyczajny jednorazowy wybryk zakończony wpadką, a pewnie zrobią z tego wieloletni związek i mamy kolejny dylemat - odpowiedzialność za syna i jego mamę, konflikt Felicity-Oliver -tu może pojawić się wątek z ojcem Felicity

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

znając scenarzystąw zrobią z tego główną przeszkodę dla Olicity. a watek z Ojcem Felki ma się chyba pojawić włąsnie w 4 sezonie.

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

..ahh..masz racje Oliver będzie próbował stać się odpowiedzialnym za swoje czyny..zaopiekuje się i synem i jego matką ..ona miedzy czasie pewnie znów poczuje do niego mięte (możliwe ze nigdy jej nie przeszło)..i rozdzieli Olicity..

agueda0712

zawsze mogą ja uśmiercić -Oliver bedzie zmuszony zaopiekować się dzieckiem. No bo jeśli do tej pory nie wróciła (tzn po śmierci Moiry) to dlaczego by miała pozniej się zjawić? Tak nagle wyskoczyć jak Filip z konopi twierdząc, że dziecko potrzebuje ojca?

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Uśmiercenie jej to najlepsza opcja..no ale pewnie zanim o ile wogole to nastąpi napsuje nam sporo krwi

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

ja już jej nie lubie;p;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Ona juz dziwnie patrzyła na Olivera w crossoverze ..cos w stylu ,,jak ja go kochałam'' ;D

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

..ja się juz nawrocilam i podzielam Twoje zdanie;D..tym bardziej ze teraz mam się czego chwycic w sensie tej Anny i wierze ze pamięć o niej będzie hamować Ray;p...

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

a to już nawet nie chodzi o Anne po psrotu Felicity nie związe się z innym. Jej miłość i pamięć o Oliverze tak szybko nie minie. ja się upieram przy tym że ona i Ray staną się bardzo bliskimi przyjaciółmi ale nic więcej;p

MagdaLena121

Wiecie co jest najlepsze, że aktorzy, zwłaszcza to widać po Davidzie, mają dosyć manpaina Olivera:D

BlueRose_0709

albo ta dziewczyna z widowni, że już nie może na to patrzeć:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

ta David ma tego dość;p ale nie tylko on my też;p

MagdaLena121

David najchętniej planowałby już wesele, najlepiej podwójne, a Amell to już pewnie chciałby mieć coś w kołysce znajac jego instynkt tacierzynski:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

no i chociaż raz mogli by ich posłuchać;p ale co do wesele to chaiałabym zobaczyć osobne;p tzn Diga z Layla i Felki z Oliverem:-) i zycie stało by się piękne;p;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Oj tak marzenie;D..ale nie ma się co dziwić ludziom ze maja tego dosyć;D..to jest nie do zniesienia

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Felka...to wiadomo..bardziej chodziło mi o jego zapędy;D..taka solidna przyjaźń im starczy...może go polubicie;D

agueda0712

NIGDY!!!!

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

co to to nie;p Nigdy przenigy nie polubię Palmera!!! On jest dla mnie taką męską wersją Laurel !!!!

MagdaLena121

dwie największe zakały ludzkości:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

och tak :-) wiesz to że Palmer odejdzie to wiemy ale z laurel w najbliższej przyszłości się nie pożegnamy :-(

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Może pomoże kończący się kontrakt Cassidy;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

może jak widzowie nie polubią jej jako BC to producenci zrobią jej pa pa :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

..pewne jest ze istnieje grupka osób, która jej na pewno nie polubi..MY!;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

fakt:-) ale ona za granica tez za dużo fanow nie ma;p