PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63893
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Na szybciutko założony byśmy mieli gdzie skomentować dzisiejszy finał mid seasonu :) A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei

Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)

Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka

Nowa lista podejrzanych o zabójstwo Sary
Ra's 
Slade
Nyssa
Malcolm
Felicity
Digg
Laurel
Olivier
Maseo
Katane
Palmer
Roy
Komodo
Magdalena
Christhoper
Syn oliviera
Shado
Gosposia Queenów
Mała Sara
Walter Steele 
Moira
Robert
ojciec Shado
i ta cała reszta która była na wyspie i nie zyje 
Iris
Wonder Woman
Dr Wells 
reszta obsady serialu Arrow i The Flash 
Batman 
Joker
Alfred 
Tadzio
Norek 
Tusk
Nie powiem, mamy tych nazwisk do skreślania co Oliver :P 

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Oo jejciu..niekontrolowany Oliver;D haha..strzelałby ,,sucharami'' lepiej niż z łuku;D

MagdaLena121

hahahah, a ja sądzę, że nie będzie JŁ tylko magiczne ziołka....

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Rose ale ja tez tak sadze:-) ale znając życzie zaserwują nam banal i będzie JŁ.

MagdaLena121

zobaczymy w sumie nasze przewidywania troszkę się zgadzają z serialem:D Wiec jeśli sa magiczne ziolka, które dają kontrolę nad człowiekiem...:D

BlueRose_0709

Jeśli ktoś ma wątpliwości niech sobie obejrzy panel Ramseya...:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

haha no tak;p to co my piszemy to ostatnio się nawet sprawdza więc wszystko jest możliwe;p Powinni nas zatrudnić przy pisaniu scenaiuszy do odcinków;p

MagdaLena121

oj tak!!! co my byśmy zrobili z Olicity, a co z Laurel i Palmerem:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Najpierw uporządkowałabym sprawę z Laurel i Palmerem- czyli zgineli by śmiercią tragicznie śmieszna;p a potem bym się wzięła za Olicity;p Jak by mnie wena poniosła to byn napisała scenariusz na 10 sezonów:-)
Ps. Chyba trzeba zakupić bilet do SC :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

..pewnie i Palmera i Laurel zrzuciłabys z dachu;D haha

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

ooo nie dla niech bym zaplanowała bardziej bolesną śmierć która na pewno nie nastąpiła bym w ciągu 2 minut;p

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

..modlę się o te ziolka;D..

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

a ostatnio S.A zamieścił zdjęcie z Robie Amellem aka firestorm z planu...więc nasuwa mi się pytanie czy jest możliwość na następny crossover z Flashem? Jak wiadomo postać Firestorma pojawia się w Flash...

MagdaLena121

Myśle, że nie, to tylko pewnie mieszanie w głowach. Ostatnio Eddie z Flasha był w Foundry, ale nie było go w odcinku

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

A szkoda....ja liczę na to że jeszcze w tym sezonie zrobią crossover z Flahem:-)

MagdaLena121

w tym na pewno nie, słowa Berlantiego, może w 4

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

jak zwykle to co dobre odkładają na póżniej a to co Huj**e ( czyli Laurel -BC) daja nam teraz

MagdaLena121

mysl pozytywnie : teraz dostaniemy Czarnego Kurczaka, koniec sezonu bedzie dla nas łaskawszy:D:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Jeśli chodzi o Czarnego Kurczaka to ja nie potrafię myśleć pozytywanie;p Cos jak Ty o Olicity ;p;p

agueda0712

Czuję, że może powie te słowa jak się dowie śmierci Olivera do Diggle'a, Thei czy Raya,a do samego Olivera pod koniec sezonu. Pamiętajcie actions speak louder than words- 10 odcinek rozwieje wszystkie nasze wątpliwości. Słowa są takie banalne, nic nie znaczą...

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

..całkiem mozliwe ..:-)
..ja juz się boje tego odcinka;p..co nas tam może czekać;D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

10 odcinek ma być tez bardzo "płaczliwy".

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

Ahaha..;D..no niech tak będzie;p

ocenił(a) serial na 10
Grzybek_22

Witamy :-) cos Cie długo nie było ale dobrze że do nas wróciłeś :-)

ocenił(a) serial na 9
MagdaLena121

No przepraszam że was zaniedbałem trochę ale musiałem ogarnąć parę rzeczy ale już jestem wszystko ok więc wróciłem :)

ocenił(a) serial na 7
Grzybek_22

..dobrze ze wszystko ok:-) ..cieszymy się ze jesteś;D

ocenił(a) serial na 9
agueda0712

No ja też się cieszę że do was wróciłem ;)

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

Macie gdzieś linki do zdjęć z kolejnych odcinków Arrow i Flash?

ocenił(a) serial na 7
Ra_s_al_Ghul

Z odcinka 3x13
http://canadagraphs.weebly.com/arrow-blog/arrow-shoots-night-scenes-for-episode- 313-titled-canaries-with-a-guest-star-colton-haynes-aaaand-stephen-amell
przeszukam dla ciebie jeszcze temat, może jeszcze coś znajdę :P

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

Dziękuje bardzo dobra kobieto :)

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Wicie co? Czytałam ostatnio różne wypowiedzi na temat Palmera i ktoś zauważył, że przez długi czas nie był pokazywany kostium atoma i że zanim Palmer go ubierze też minie trochę czasu ( wniosek wyciągnięty z wypowiedzi producentów). I zasiało to we mnie ziarno wątpliwości. I mam dwie teorie na ten temat. 1) Palmer i jego strój pójdą do spin offa i dlatego producenci będą tak przedłużać ( bardziej prawdopodobna wersja) 2) to to, że chcą sobie zostawić Palmera na 4 sezon. Tak, aktor ma podpisany kontrakt na 16 odcinków, ale kto powiedział, że nie może podpisać nowego na nowy sezon. także ja już nie wiem co mam sądzić. Boję się, że ta druga opcja może wejść w życie. A przerażające jest to czym ona może skutkować. Ratunku! popadam w paranoję :(

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Spokojnie! ...Kawusiu.. Będzie tak ze Palmer zniknie z serialu po tych 16 odcinkach..a pojawi się jako Atom w swoim własnym serialu:-) ..myślę pozytywnie;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

myśle podobnie jak Ty:-) Palmer jest postacią na 16 odcinków nie na więcej:-) a potem albo przejdzie do Flasha albo dostanie swój serial. albo jest trzecia opcja pomyci śmierć Anny stanie się bohaterem i po prostu zniknie z serialu.

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Oby, oby bo chyba bym nie przeżyła go w kolejnym sezonie. Nie jest zły, ale wystarczy mi go na resztę Olicity'owego życia :P

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

a wiesz zawsze też może tak być że koniec konców on zakumpluje się z Oliverem.

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Było by ciekawie :)

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

no wtedy już nie musielibyśmy się wkurzać że namiesza on w Olicity. bo ciężko by było się kumplować i rywalizować w tym samym czasie o tą samą kobietę. a Palmer w końcu zrozumie że Oliver i Felicity są sobie przeznaczeni.

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

..yhym:-) ..ja jednak najbardziej obstawiam to ze zrobią serial o Atomie..będzie czas żeby przedstawic jego postać od podstaw ..ten cały motyw z Anna i jego osobistymi wrogami:-) ..

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

tez tak sądze. Cw ostatnio stawia na seriale o superbohaterach więc nie widzę powodu dlaczego nie mogłoby być serialu o Atomie. szczególnie że w ramówce Cw przydał by się Restart. Bo tylko Arrow, The Flash i The 100 trzymają poziom a reszta to do kosza jak dla mnie:-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Ja nie oglądam tych seriali ale wierzę Ci na słowo:-)

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

jak masz czas to zacznij oglądać the 100- polecam:-) ja mam nadzije że w przyszłym roku Cw zmieni trochę ramówkę bo jest teraz trochę do kitu:-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

..może teraz póki trwa ta serialowa przerwa zacznę oglądać ten serial:-)

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

ja w ciągu przerwy mam zamiar się wziąśc albo za GoT albo Grey's anatomy - i nie mogę się zdecydować który:-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Ja ostatnio myslalm żeby przypomnieć sobie czasy kiedy transmitowali Roswell hhaha;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

haha Rosweel nie było złe- tylko 3 sezon tragiczny :-)
Ja jakiś czas temu wzięłam się za hiszpański serial i 7 sezonów pochłonęłam w 2 tygodnie:-) Serial cud miód malina:-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Jaki tytuł?.. Ja tez ogladam teraz hiszpańskie seriale ..w związku z kierunkiem moich studiow

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

El Internado :-) a i jeszcze El Barco :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

..Internat zamierzam oglądać..ale o Statku nie slyszalam:-) ..

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

oba sa dobre:-) ale Internat lepszy i ma więcej sezonów bo statek tylko 3:-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

..pewnie za jakiś czas sie skusze:-) ..

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

polecam polecam :-) czas Ci szybciej do arrow minie:-)