Na szybciutko założony byśmy mieli gdzie skomentować dzisiejszy finał mid seasonu :) A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Nowa lista podejrzanych o zabójstwo Sary
Ra's
Slade
Nyssa
Malcolm
Felicity
Digg
Laurel
Olivier
Maseo
Katane
Palmer
Roy
Komodo
Magdalena
Christhoper
Syn oliviera
Shado
Gosposia Queenów
Mała Sara
Walter Steele
Moira
Robert
ojciec Shado
i ta cała reszta która była na wyspie i nie zyje
Iris
Wonder Woman
Dr Wells
reszta obsady serialu Arrow i The Flash
Batman
Joker
Alfred
Tadzio
Norek
Tusk
Nie powiem, mamy tych nazwisk do skreślania co Oliver :P
Oo jejciu..niekontrolowany Oliver;D haha..strzelałby ,,sucharami'' lepiej niż z łuku;D
Rose ale ja tez tak sadze:-) ale znając życzie zaserwują nam banal i będzie JŁ.
zobaczymy w sumie nasze przewidywania troszkę się zgadzają z serialem:D Wiec jeśli sa magiczne ziolka, które dają kontrolę nad człowiekiem...:D
haha no tak;p to co my piszemy to ostatnio się nawet sprawdza więc wszystko jest możliwe;p Powinni nas zatrudnić przy pisaniu scenaiuszy do odcinków;p
Najpierw uporządkowałabym sprawę z Laurel i Palmerem- czyli zgineli by śmiercią tragicznie śmieszna;p a potem bym się wzięła za Olicity;p Jak by mnie wena poniosła to byn napisała scenariusz na 10 sezonów:-)
Ps. Chyba trzeba zakupić bilet do SC :-)
ooo nie dla niech bym zaplanowała bardziej bolesną śmierć która na pewno nie nastąpiła bym w ciągu 2 minut;p
a ostatnio S.A zamieścił zdjęcie z Robie Amellem aka firestorm z planu...więc nasuwa mi się pytanie czy jest możliwość na następny crossover z Flashem? Jak wiadomo postać Firestorma pojawia się w Flash...
Myśle, że nie, to tylko pewnie mieszanie w głowach. Ostatnio Eddie z Flasha był w Foundry, ale nie było go w odcinku
A szkoda....ja liczę na to że jeszcze w tym sezonie zrobią crossover z Flahem:-)
jak zwykle to co dobre odkładają na póżniej a to co Huj**e ( czyli Laurel -BC) daja nam teraz
Jeśli chodzi o Czarnego Kurczaka to ja nie potrafię myśleć pozytywanie;p Cos jak Ty o Olicity ;p;p
Czuję, że może powie te słowa jak się dowie śmierci Olivera do Diggle'a, Thei czy Raya,a do samego Olivera pod koniec sezonu. Pamiętajcie actions speak louder than words- 10 odcinek rozwieje wszystkie nasze wątpliwości. Słowa są takie banalne, nic nie znaczą...
..całkiem mozliwe ..:-)
..ja juz się boje tego odcinka;p..co nas tam może czekać;D
No przepraszam że was zaniedbałem trochę ale musiałem ogarnąć parę rzeczy ale już jestem wszystko ok więc wróciłem :)
Z odcinka 3x13
http://canadagraphs.weebly.com/arrow-blog/arrow-shoots-night-scenes-for-episode- 313-titled-canaries-with-a-guest-star-colton-haynes-aaaand-stephen-amell
przeszukam dla ciebie jeszcze temat, może jeszcze coś znajdę :P
Wicie co? Czytałam ostatnio różne wypowiedzi na temat Palmera i ktoś zauważył, że przez długi czas nie był pokazywany kostium atoma i że zanim Palmer go ubierze też minie trochę czasu ( wniosek wyciągnięty z wypowiedzi producentów). I zasiało to we mnie ziarno wątpliwości. I mam dwie teorie na ten temat. 1) Palmer i jego strój pójdą do spin offa i dlatego producenci będą tak przedłużać ( bardziej prawdopodobna wersja) 2) to to, że chcą sobie zostawić Palmera na 4 sezon. Tak, aktor ma podpisany kontrakt na 16 odcinków, ale kto powiedział, że nie może podpisać nowego na nowy sezon. także ja już nie wiem co mam sądzić. Boję się, że ta druga opcja może wejść w życie. A przerażające jest to czym ona może skutkować. Ratunku! popadam w paranoję :(
Spokojnie! ...Kawusiu.. Będzie tak ze Palmer zniknie z serialu po tych 16 odcinkach..a pojawi się jako Atom w swoim własnym serialu:-) ..myślę pozytywnie;D
myśle podobnie jak Ty:-) Palmer jest postacią na 16 odcinków nie na więcej:-) a potem albo przejdzie do Flasha albo dostanie swój serial. albo jest trzecia opcja pomyci śmierć Anny stanie się bohaterem i po prostu zniknie z serialu.
Oby, oby bo chyba bym nie przeżyła go w kolejnym sezonie. Nie jest zły, ale wystarczy mi go na resztę Olicity'owego życia :P
a wiesz zawsze też może tak być że koniec konców on zakumpluje się z Oliverem.
no wtedy już nie musielibyśmy się wkurzać że namiesza on w Olicity. bo ciężko by było się kumplować i rywalizować w tym samym czasie o tą samą kobietę. a Palmer w końcu zrozumie że Oliver i Felicity są sobie przeznaczeni.
..yhym:-) ..ja jednak najbardziej obstawiam to ze zrobią serial o Atomie..będzie czas żeby przedstawic jego postać od podstaw ..ten cały motyw z Anna i jego osobistymi wrogami:-) ..
tez tak sądze. Cw ostatnio stawia na seriale o superbohaterach więc nie widzę powodu dlaczego nie mogłoby być serialu o Atomie. szczególnie że w ramówce Cw przydał by się Restart. Bo tylko Arrow, The Flash i The 100 trzymają poziom a reszta to do kosza jak dla mnie:-)
jak masz czas to zacznij oglądać the 100- polecam:-) ja mam nadzije że w przyszłym roku Cw zmieni trochę ramówkę bo jest teraz trochę do kitu:-)
ja w ciągu przerwy mam zamiar się wziąśc albo za GoT albo Grey's anatomy - i nie mogę się zdecydować który:-)
Ja ostatnio myslalm żeby przypomnieć sobie czasy kiedy transmitowali Roswell hhaha;D
haha Rosweel nie było złe- tylko 3 sezon tragiczny :-)
Ja jakiś czas temu wzięłam się za hiszpański serial i 7 sezonów pochłonęłam w 2 tygodnie:-) Serial cud miód malina:-)
Jaki tytuł?.. Ja tez ogladam teraz hiszpańskie seriale ..w związku z kierunkiem moich studiow