PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63893
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Na szybciutko założony byśmy mieli gdzie skomentować dzisiejszy finał mid seasonu :) A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei

Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)

Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka

Nowa lista podejrzanych o zabójstwo Sary
Ra's 
Slade
Nyssa
Malcolm
Felicity
Digg
Laurel
Olivier
Maseo
Katane
Palmer
Roy
Komodo
Magdalena
Christhoper
Syn oliviera
Shado
Gosposia Queenów
Mała Sara
Walter Steele 
Moira
Robert
ojciec Shado
i ta cała reszta która była na wyspie i nie zyje 
Iris
Wonder Woman
Dr Wells 
reszta obsady serialu Arrow i The Flash 
Batman 
Joker
Alfred 
Tadzio
Norek 
Tusk
Nie powiem, mamy tych nazwisk do skreślania co Oliver :P 

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

..tak to główny cel;D..

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Dokładnie. W sumie serialu o superbohaterach są taką świeżością i przyciagają widzów. A reszta schodzi na psy i przez to tracą na oglądalności. Magda widziałaś ostatni zwiastun TVD odcinka, który ma być po świętach? Masakra, już nie mają czego wymyślać. Jak tak dalej pójdzie to przestanę oglądać :(

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

powiem tak widziałam- i mnie nie zachwyca. Kiedys to czekałam na TVD z niecierpliwością a teraz nawet na przerwa mnie nie rusza. Ja będę oglądać TVD do końca bo jak coś zacznę to zawsze skończę no i chce wiedzieć jakie absurdy nam na koniec zafundują:-)ale już bardzo mnie te odcinki męczą a na niektóre postacie to wręcz nie mogę się patrzeć.

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Ja mam tak z Supernatural ( który też ciągną na siłę) i chyba mimo wszystko też będę oglądać do końca. No chyba że nie będzie mi się nawet chciało oglądać tych odcinków to wtedy zrezygnuję :P

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

ja z Supernatural przyznam szczerze zrezygnowałam.

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

W sumie fajnie jakby dostał własny serial. Chętnie bym go oglądnęła :)

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Ja tez:-) ...lubię Palmera..;Dale ciiii...to juz teraz sekret haha; D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

Ej no nie;p widze że tylko ja z Rose nie lubię Palmera/
Ps. właśnie znalazłam dawny news w którym pisze ze Brandon Routh pojawi się w 14 odcinkach Arrow.

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

No wiesz ..na to wygląda haha;D.. Ja tam uwazam ze On jest ciekawy..może mieć świetna historie;p

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

kurde mnie nie przekonał do siebie a jego historia jest banalna. Nie kupuję tego...

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Na ta teraźniejsza banalna..ale może w serialu o nim wiesz..całkowicie inaczej by ja pokazali:-) ..no ale wiem jak to jest jak dana postać nie podpasuje i rozumiem Cie:-)

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Jest ciekawą postacią z tym jego prześladowaniem innych. I po raz pierwszy jest jakaś postać zdecydowana na coś. Nie tak jak Oliver czy Barry...

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Zgadza się:-) ..dla mnie jest ok:-) ..no ale wiesz każdy ma własne zdanie;p

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Wiem, wiem ale jak wyjdzie serial, to przynajmniej wiemy, że nie jesteśmy same :P

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Tak :-) ..na pewno będziemy oglądać:-)

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

ja bym raczej nie oglądała-facet działa mi na nerwy :-)

ocenił(a) serial na 9
MagdaLena121

Ja uważam podobnie jak ty nie trawie tego całego Palmera i na pewno nie bd oglądał serialu jeśli taki zrobią z nim ;)

ocenił(a) serial na 10
Grzybek_22

ooo i następny dołączył do mnie i Rose:-) Jak się cieszę:-p

ocenił(a) serial na 9
MagdaLena121

No też się cieszę bo na początku myślałem że bd jedyny dla mnie to on jest wg nie potrzebny w tym serialu bardziej niż Laurel :)

ocenił(a) serial na 7
Grzybek_22

Nie no troszkę przesadzanie;D..bardziej niż LAurel? Serio? ..hahah;p

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

*przesadzacie *

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Zdecydowanie przesadzają, Laurel nic nie przebije :P

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Oj nic! ..się uczepili tego biednego Palmera;D..no ale niech im będzie:-)

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Dokładnie niech im będzie, ale to oni będą mieć problemy przy crossoverze jeśli Palmer dostanie swój serial i zrobią ogromny crossover :P Ciekawe jakby to wyglądało. Trzy godziny naszych ulubionych bohaterów pod rząd? Chyba właśnie się rozpłynęłam :)

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Oj tak...nieźle by to wyglądało;D..mam szczera nadzieje na osobny serial o Atomie:-) ..ciekawe jakie miałby szczególne umiejętności;p..no poza denerwowaniem Magdy, Rose i Grzybka haha;D

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Na pewno byłby supersilny i z tego co wiem atom w komiksach mógł zmieniać awój rozmiar. Ciekawe jak to będzie wyglądać w arrow :)

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Tak ciekawe:-) ..szkoda tylko ze trzeba tak długo czekać;(

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Szkoda, ale może jak poczekam dostaniem coś porządnego, a nie jak z badziewną Laurel :P

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

..Laurel-historia oparta na ..chorej wyobraźni dziwnej kobiety, która pragnie zostać bohaterem..

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

Sooo true :)
Historia kobiety, która nie potrafi zrobić czegokolwiek raz a dobrze :P

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

..zeby chociaż powiedziała Quentinowi o Sarze..ale NIE! ..ona ją pomści ...hahhaa ;D

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

z Palmerem coś porządnego? chyba tak samo jak z Laurel:-) do pichu z nimi xd

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Ahaha..do piachu z nimi ..dobre;P

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

Tylko tam się nadają;p wąchać kwiatki od spodu :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

..może ktoś kiedyś zabije nową BC..może Palmer haha;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

jego zabije oliver;p i po kłopocie;p;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

..a juz myslalam ze Laurel i Ray urządza sobie takie male igrzyska śmierci ;pp

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

wtedy jedno z nich musiało by przeżyć a to mi się nie podoba xd

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Hahah ;D..czyli wszystko jasne..On zabija Laurel, jego Oliver i sielanka trwa;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

a jeszcze większe prawdopodobieństwo że to Lance zabija Palmera;p
Oliver przecież już nie zabija;p Robi tylko wyjątki;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Może być i Lance;pp .. Ciekawe jaka byłaby reakcja Laurel na wiadomość ze Tommy jednak żyje; D..pewnie foch

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

ta pewnie foch że się do niej nie odezwał;p a ona przez jego smierc wpadła w alkoholizm- jak zwykle wszyscy winni tylko nie ona xd

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Dokladnie;D ..Ona to ma się fajnie;D ..nieskazitelna wręcz;p..ludzie ja krzywdzą..

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

ta bo ona jest Idealna a inni sa beee.... pewnie jak się dowie o "śmierci" Olivera to będzie miała do niego pretensje że ten jej nic nie powiedział ani się nie pożegnał. jak by to było dla niego najważniejsze.

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

powiem tak 1 opcja jest możliwa druga już mniej... pozatym gdyby mieli jakies plany zostawić Palmera na 4 sezon już by coś o tym wspomnieli. A w kocu Oliver musi odzyskać swoja firme a tak się nie stanie jeśli Palmer dalej będzie. Myśl pozytywnie:-)

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

A skoro mamy taki czas spowiedzi i w ogóle... Nie macie czasem wrażenia, że Barry to nie Barry tylko Flash? Jak widzieliśmy go w Arrow, w pilocie Flasha i w crossoverze był dla mnie sobą. Mądrym gościem, który wie wiele, jest zabawny i niewinny ale też potrafi być poważny i skupić się na sprawię. A teraz jak oglądam Flasha to czuję, że brakuje mu tej jego cząstki, która sprawiała że jest sobą. Jest otoczony przez te wszystkie tęgie głowy i przy nich wychodzi dla mnie tylko na gościa, który ma supermoc. Nic więcej. I chyba tęsknie za tamtym Barrym :( Weźcie mnie przekonajcie, że się mylę. Potraficie doskonale to robić :)

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

Kawusiu Bary jest nadal starym Barym- tym którego wszyscy pokochali:-) to że on czasem zachowuje się trochę inaczej to wynika z tego że ma na sobie tą odpowiedzialność ludzie na niego liczą- dlatego czasem zatraca się w byciu Flashem. Z supermocą wiąże się nie tylko siła ale także odpowiedzialnośc ale dla mnie Barry s zupermoca czy bez niej jest ciągle taki sam :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Po prostu to zatracanie się we Flashu trochę mnie boli ( jakbyśmy nie mieli mało zatracania się w Arrow) i myślę, że sam Barry na tym trochę cierpi, a ja razem z nim. ale wiesz co mam pomysł. Całą winę zrzucę na Iris i na WestAllen. I sprawa rozwiązana! Aż mi lepiej. Dzięki wam :) Jesteś/cie kochana/e :D

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Oo..tu się z Toba nie zgadzam kochana:-) ..Barry jest świetny! ..może troszeczkę mniej ,,poplątany'' niz w tych odcinkach Arrow..ale absolutnie rewelacyjny..i tak jak napisała Magda ..wynika to z tego ze teraz ma na sobie ciężar odpowiedzialnosci ..
Dla mnie również to ten sam słodki, czarujący Barry Allen:-)

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Nowiutki temacik założyłam, na zaś jakbyśmy się rozpisali :)