Na szybciutko założony byśmy mieli gdzie skomentować dzisiejszy finał mid seasonu :) A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Nowa lista podejrzanych o zabójstwo Sary
Ra's
Slade
Nyssa
Malcolm
Felicity
Digg
Laurel
Olivier
Maseo
Katane
Palmer
Roy
Komodo
Magdalena
Christhoper
Syn oliviera
Shado
Gosposia Queenów
Mała Sara
Walter Steele
Moira
Robert
ojciec Shado
i ta cała reszta która była na wyspie i nie zyje
Iris
Wonder Woman
Dr Wells
reszta obsady serialu Arrow i The Flash
Batman
Joker
Alfred
Tadzio
Norek
Tusk
Nie powiem, mamy tych nazwisk do skreślania co Oliver :P
ja zaraz chyba obejrze najlepsze sceny jeszcze raz bo nie wytrzymam :) no tak samo się zastanawiam o podniesieniu
Okropne..dobrze ze widzieliśmy juz zdjęcia z kolejnych odcinków inaczej do stycznia myslalabym ze Oliver is dead..
Ej jak tutaj mamy taką bonanze, to ja nie chce wiedzieć co jest na innych stronach internetowych i społecznościowych :P Ludzie zostało 6 tygodni i ileś godzin. Damy radę? :D
Dobranoc :) Ja też lecę, obczaję jeszcze raz odcinek i idę luli. Dobranoc wszystkim :)
John jak zwykle jechał po Laurel, śmiechu miałam, no i oczywiscie szok szok po końcowe scenie
Haha John przybij piątkę ;D...kocham go za te jakże słuszne teksty na temat Laurel:-) ..tak mnie wkurzyła tym tekstem do Thei ..zamiast powiedzieć ojcu to ona ...szkoda na nią słow;D
i jak zwykle sceny z nia były najorsze, po co ja tam wpakowali. tak bym dała 10/10 za odc a przez walona Laurel dam 9 :P
Wtedy John będzie chyba leżał na podłodze z ubolewania :P i dobrze powiedział, naprawde sceny z nia były niepotrzebne i masakryczne
Zniszczyła tak piękny odcinek;D..w tym stroju BC doprowadzi nas do czystej rozpaczy;p
oj tak, ale scenę między Oliverem a Felicity chyba bede przez te 6 tyg non stop ogladała ;P
...piękna była..cudowna;)..i ten koniec z jego wspomnieniami ahh..no rewelacja!;D
na twisterze jest post że reakcja Felicity na "śmierć" Olivera będzie epicka/
i jak tu witrzymać te tygodnie? i jeszcze potem te kilka odcinków bez Olivera. jestem tez ciekawa reakcji Thea na to wszystko
no straszne to :((( mam takie teraz napady smutku że masakra... czuje sie jakby serial wogóle sie skonczył :(
wiadomo że wróci ale taka nostalgia mnie naszła, nie wiem czy to ta pogoda czy co?? :(((
ja ciagle oglądam ten moment. był epicki i to wspomnienie Olivera- no lepiej nie mogli tego zrobić
noo wspomnienie super, chociaz mogli tam jeszcze dodać Diggla i Tommiego :P tez ogladam !!!
z Diggiem i Tommym to by było za dużo xd Pokazali tych których Oliver kocha najbardziej :-)