Na szybciutko założony byśmy mieli gdzie skomentować dzisiejszy finał mid seasonu :) A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Nowa lista podejrzanych o zabójstwo Sary
Ra's
Slade
Nyssa
Malcolm
Felicity
Digg
Laurel
Olivier
Maseo
Katane
Palmer
Roy
Komodo
Magdalena
Christhoper
Syn oliviera
Shado
Gosposia Queenów
Mała Sara
Walter Steele
Moira
Robert
ojciec Shado
i ta cała reszta która była na wyspie i nie zyje
Iris
Wonder Woman
Dr Wells
reszta obsady serialu Arrow i The Flash
Batman
Joker
Alfred
Tadzio
Norek
Tusk
Nie powiem, mamy tych nazwisk do skreślania co Oliver :P
aj my to jesteśmy, dzisiaj jeszcze Vampire Dairies i koniec z serialami na pewien okres, ale scenki Olicity tez wałkuje :D
chciałabym obejrzeć TvD na żywo ale nie wiem czy nie zasne:-( bo spałam tylko 2godzinki
ja mam nocke dzisiaj ale moze wczesniej skoncze to wtedy na żywo obejrze jak nie to po powrocie, Steroline czeka !!!:D
oj tak czeka:-) dlaczego wszystkie seriale mają mid-season i te koszmarne przerwy.
piekny wynik, ale Flash miał więcej :P chciałabym żeby Arrow jeszcze podwyższył swoja średnią :)
Flash przy 3 sezonie już nie będzie miał takiej ogladalnosc;p
Osobiście uważam że Arrow jest lepszy od Flasha :-)
no już się wykręcają że te odcinki nie będą głownie o Laurel a o Team Arrow. jak dla mnie próbują się ratować bo spieprzyli sprawę po całości z tą trylogią
Magda czytamy te same źródła i nadajemy na tych samych falach:P patrz mój wpis poniżej :D
hahaha pewnie tak, poza tym ostatnio MG tłumaczył ze te odcinki jednak nie beda tylko o Laurel a o Team Arrow głównie :P probuja zachecic do ogladania chyba po tej fali krytyki :P
ta, i jeszcze sie zdziwił skad widzowie przypuszczaja ze te odcinki beda o Laurel! Sami powiedzieli, sam Kreisberg podczas screeningu
ale teraz próbuje to wszystko jakoś odkręcić- jestem pewna że połowy widzów zniechęciły te odcinki o Laurel i po prostu sobie je odpuszczą
chyba zdają sobie sprawę powoli z tego że Laurel nie jest lubianą postacią i 3 odcinki pod rząd z nią w roli głównej są po prostu strzałem w stope
plus brak głównego bohatera, jeśli te odcinki okaza sie równiez wazne dla innych to moze nie bedzie tak zle
no tylko tym mogą się uratować:-) Mam nadzieje ze te odcinki pokaza jak Team Arrow poradzi sobie po stracie Olivera.
Ps. czytałaś że reakcja Felicity na śmierć Olivera będzie Epicka?
to raczej jest tak że coś co oni uważają za epickie to widzowie tego tak nie odbierają;p po prostu my fani a oni maja inną definicję tego słowa;p
Chyba sobie jaja robią z tym 21 stycznia? Będą mieli kupę ludzi na sumieniu, bo ja po tym odcinku czuję taki niedosyt, że najchętniej poszedłbym spać i obudził się na kolejny odcinek ;) Arrow COME BACK SOON!!
dokładnie zapaść w sen zimowy i obudzić się tego 21 stycznia :P szkoda tylko świąt ale cóż... :D
Tak na marginesie widział już ktoś na facebooku "zapowiedz" kolejnego odinka? Kto waszym zdaniem tam do niego zmierza? Ja przypuszczam, że ta azjatka, którą poznał na wyspie... Ta w której był zakochany Slade Wilson :)
Oj tak ja tez mam taką nadzieję..wczoraj nie byłam wstanie oglądać tych pięknych scen tak jak Wy ...natomiast dzisiaj widziałam je juz chyba z 20 razy;D...ArrowOszołom ;p
ja ubolewam nad tym ze tyle trzeba czekać, jak ja wakacyjną przerwe wytrzymałam ??:P
troszkę tak;p ale jeszcze nie na tyle żebym w pełni wypowiedziała się o odcinku
Ciekawe jak odmieniony wróci Olivier, podobno ta Jama Łazarza ma jakieś efekty uboczne działające na emocje, uczucia:P
PS Wróci inny i powie Felicity że odwołuje te słowa "Kocham Cie":D
Błagam was, po tym co zobaczyliśmy w tym odcinku nie ma szans na jakieś Lauliver. Olicity is endgame i kropka :P
Spokojnie to tylko spekulacje i ich prawdopodobieństo jest równe zeru (mam taką nadzieje):P
Wybacz, ale po odcinku i tym co się dzieje na tumblrze nie mogę się jakoś uspokoić. Jak będę za agresywna to piszcie, ogarnę się :P