Bo po mid seasonie zostaliśmy dokumentnie załamani i musieliśmy się sobie poużalać, dlatego poprzedni temat nam się tak szybko skończył.
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
A morderca Sary jeszcze przed finałem mid seasonu odnalazła nasza Madzia, za co należą jej się największe gratulacje. Kobieto brawo za tak szybkie rozkminienie tego :)
BlueRose czekoladę jedz, weź czekoladę ;))najlepsza na wszystko. My wierzymy a jak my wierzymy to ty też powinnaś !!!!
oj masz masz. w sumie od początku 3 sezonu masz to załamnie. chwile masz tylko optymistycznych myśli a potem jak przez chcwile jest cicho o Olicity żadnych newsów ani nic to zaczynasz wpadać w czarna otchłań. Rose ogarnij się:-) Ja się w najbliższych odcinkach nie nastawiam na Olicity bo teraz najważniejsze jest co się stało z Oliverem.
Ogarniam się już, też się boję o niego:D Mam wahania nastrójów jak baba w ciazy, wybaczycie mi bo bardzo zgrzeszyłam...:(:(
wybaczamy- zawsze jakoś postaramy się wybić Ci te głupoty z głowy. i tak na marginesie jak do tej pory żadne Twoje czarne myśli się nie sprawdziły;p;p i Myśl pozytywnie :-)
najlepsze rozwiązanie dla mnie brak spoilerów i czytania dzikich teorii :D:D:D Oj mi by się przydało porządne "pie*nięcie' w łeb patelnią:D:D Pesymistka ze mnie ogromna:D
..hahaa;pp..wiesz co ja jestem meeega optymistką życiowa:-) ..tylko to Olicity tak na mnie działa:-) ...to co kiedy się umawiamy na te ,,patelnie''?..hahaa;D
ooo tak, nie potrzebnie się nakrecasz. widzisz ja czytam spoilery ale nie wysuwam z nich tak czarnych wniosków i nie czytam teorii na innych forach bo co niektórzy tam piszą to az się w głowie nie mieści. :-)
hahahah, najlepsze teoria jaką słyszalam to, że Robert Queen jest ojcem Felicity, i zatrudnił ją po kryjomu my jej pomóc i zrekompensować swoje winy:d
ta tez o tym czytałam. ludzie nieraz takie głupoty potrafią pisać że masakra. Nie wiem skąd im się to bierze naprawdę. Ja tez często wymyślam nowe teorie ale nie aż tak absurdalne.
świeta idą wiec sobie odpocznę, spedze miły czas z rodziną i przyjaciołmi, i najwazniejsze tydzien urlopu:D
no i wrócisz do nas odmieniona :-) ja tez odpocznę na te świeta:-)już niedługo :-)
nie, jeszcze bede teraz jeszcze pisać ale od Wigilii do Nowego Roku robię sobię przerwę, bede tesknić:(
Lauliver nigdy,przecież tam nie ma za grosz chemii. Blehhhhhh... Dokładnie to jest serial o Arrow wiec muszą skupiać sie bardziej na jegodrodze do zostania bohaterem i akcji razem z innymi osobami. Olicity to tylko jedna z cześci tego serialu. Bardzo ważna dla nas ale Arrow to nie romansidlo. I tak uważam że bradzo dużo dostaliśmy ich scen. Myslalam ze tworcy na maksa beda to napięcie miedzy nimi przedłużac i ze dopiero w 5 sezonie cos zaiskrzy bardziej a tu taka mila niespodzinaka. Wiec doceniajmy to co mamy i myslmy pozytywnie co do przyszlosci ;))
..wiem ..ale ja nic na to nie poradze..serio tak mnie to wszystko juz wkurza...wiem ze nic nie jest pewne ..ale to są moje najgorsze obawy;(
przecież nie będzie Olicity już zaraz od początku było wiadomo że przeczołgają ich przez cały sezon a potem połączą. patrz jest półmetek sezonów Arrow i mysle że już w tym momencie scenarzyści wybrali kobiete dla Olivera i jest nią felicity i watpie żeby to się zmieniło
Oby faktycznie w kwestii kobiety Olivera odeszli od komiksu..
Jeju..wiem jestem wkurzajaca..ale tak jakoś naszlo mnie na czarnowidztwo..
..dobrze ze Wy tu jesteście bo inaczej chyba bym padła..:-)
Z jednej strony lepiej przygotowac sie na najgorsze i pozniej byc mile zaskoczonym ale Agata mysle ze po prostu to czekanie zaczyna byc dla ciebie uciazliwe. Dla mnie tez jest ale niedlugo święta wiec trzeba sie skupic na innych sprawach a Nowy Rok to bedzie rok OLICITY;)
Oj tak czekanie mnie wykonczy..
..masz racje ..ja juz ostatnio postanowilam sobie ze przez okres Świateczno- noworoczny wogole nie będę myslala o Arrow i Olicity:-)
..i wogole jestem w mega szoku z tym moim ,,bzikiem'' na paring Olicity..chyba dlatego ze jeszcze nigdy nie polubilam tak bardzo żadnej serialowej pary:-)
Ja też mam takie postanowienie zeby troche przystopowac. I mi się uda bo laptopa zostawilam w TTrójmieście a teraz wlasnie ruszam juz na swieta do domku roddzinnego. I brak pokus ;))) zawsze zostaje jeszcze telefon ale to juz wtedy Arrow i Olicity w malych ilosciach. Z wami kontaktu nie ograniczę ;)))
..i to jest swietny pomysl!...ja tez zostawie szystkie te ,,złe'' gadżety mające Wi-Fi w domu jadąc do rodziców na Świeta:-) ...chociaż może poza telefonem żeby faktycznie również mieć z Wami kontakt;D..
..musimy sobie porządnie odpocząć od tych wszystkich spekulacji;pp
Spolier
http://kawusia25.tumblr.com/post/105302878551/skcolicity-solicity97-skylicity-i- have
ciekawe czy to foto z flashbacków czy z terażniejszosci? ja obstawiam Flashbacki
zdjęcie z 3x14
http://kawusia25.tumblr.com/post/105372073071/sarahsassafras13-back-on-the-islan d-for-arrow
wow, ale nam mieszają w głowach:d a kto wstawił to zdjęcie? Dobrze, że aktorzy idą sobie na 6 tygodniowy urlop:D Trochę odpoczniemy, a kiedy wrócą, zaczną się już emisje odcinków
Rose oni robią to wszystko specjalnie- podkręcają atmosferę żeby tylko oglądalność rosła.
tak samo z tymi 3 bohaterami w SC - Na pewno BC, Arsenal-Red Arrow a 3 kto? Atom, Speedy, Wildcat? w sumie David wyraźnie powiedział, że nie mają do końca planów z Atomem wiec może to nie on bedzie tym trzecim?