Poprzedni temat znowu nam się kończy/skończył, a spotkania rodzinne i AA gdzieś się podziać muszą :D
A to takie najważniejsze rzeczy z poprzedniego tematu
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
Lista "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Thomas "Tommy" Merlin
4. Ray Palmer
5. Amanda Waller
6. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Nowa lista podejrzanych o zabójstwo Sary
Ra's
Slade
Nyssa
Malcolm
Felicity
Digg
Laurel
Olivier
Maseo
Katane
Palmer
Roy
Komodo
Magdalena
Christhoper
Syn oliviera
Shado
Gosposia Queenów
Mała Sara
Walter Steele
Moira
Robert
ojciec Shado
i ta cała reszta która była na wyspie i nie zyje
Iris
Wonder Woman
Dr Wells
reszta obsady serialu Arrow i The Flash
Batman
Joker
Alfred
Tadzio
Norek
Tusk
Nie powiem, mamy tych nazwisk do skreślania co Oliver :P
Chyba o niczym nie zapomniałam? :D
u mnie jest taka sama kolejność;p co do Olicity to wiemy czego się spodziewać:-) a co do dwóch pierwszych to jest dla nas niewiadoma i to mnie tak ciekawi;p Kurde pójdę do piekła;p;p
hey Facebook by Stephen Amell :)))
https://www.youtube.com/watch?v=R-g5JjiqVVI&feature=youtu.be
dialog z odcinka 9 :)
Arrow Ep. 3x09 Dialogue Tease: "There's one thing I need to ask you to do." - Felicity to Oliver :)
nie wytrzymam !!!
Tylko spokój może Nas uratować:-) ...
Ps. ..jednak..ja tez nie mogę już wytrzymać! Haha;D
pewnie poprosi Go żeby do niej wrócił-żywy:-) Albo żeby pocałował ją ostatni raz:-) tak czy siak to będzie piękne.
1) say you love me:D 2) promise me you'll come back:D 3) Kiss me:D:D:D:D 4) promise me you'll win 5) promise me you'll be my best man during my wedding with Ray Palmer (hahahahah, wiem wiem nie mogłam się powstrzymać <evil laugh>) :D:D
nie wiadomo;p ten całus w czółko to będzie na koniec ich rozmowy(widać że oliver ma pasek od torby na ramieniu) a co do całej sceny to nie wiemy jak ona się potoczy.
..oby to była piękna scena:-) ..do tego walka Ra's vs Oliver..tozsamosc zabójcy Sary..i odcinek idealny;D
wiadomo, że naważniejszej sceny nam w promo nie pokażą:P ale nawet producent AK powiedział że w tym odcinku jedna z najlepszych rzeczy były sceny między Stephenem a Emily, więc czekam na tą scenę z 9 w skali do 10 :D to musi być coś dużegoooo...:D
Myślę, że Oliver przyzna się, że kocha Felicity, pamiętacie słowa Diggle'a ze Oliver prędzej wyruszy na 10 rund z LoA niż przyzna się do swoich uczuć?
oj tak i wtedy pomyślałam że na pewno to zostało nie bez powodu w dialogu użyte :P
BlueRose normalnie nie poznaję :D
to więcej takich dni dla ciebie kochana, zdecydowanie więcej :D idealnie się w tej roli spisujesz :D
..nareszcie kobieto;D!!..to musi być dobry znak dla Olicity w jutrzejszym odcinku;p..
hahaha, no ale co może byc wiekszego? Gdzie Amell, Kreisberg czy Guggenheim mowia ze to najlepsza scena do tej pory. Nie wierzyłam w to aż do dzisiaj. Na inne większe rzeczy po prostu za wcześnie.
ale KISS KISS musi być !!! i I LOVE YOU wtedy będę usatysfakcjonowana :D na 10000%
Nie pocałunku nie będzie. To zostawią sobie na powrót Olivera lub finał! Apetyt rośnie w miarę jedzenia....
ale Guggenheim powiedział że 9/10 scena bo nie jest to scena sexu, więc... KISS musi być!!!
Naprawdę nie wiem co się stanie. Powiem Wam, że po tylu odcinkach nerwów, nawet wzajemne wyznanie uczuć i czółko mnie w zupełności satysfakcjonuje...
no mnie niby też ale... ja liczę na jakąś kłótnie, trochę krzyku i ..... później piękne pogodzenie i pożegnanie :D
Musze powiedzieć, że też na to liczę (kurde zrobił się ze mnie przy was romantyk):D
Ja to samo;D..pełnia szczęścia.. I można czekać na kolejne odcinki po tej durnej przerwie;p
jak będzie i wyznanie miłosne i kiss to mogę czekać nawet pół roku... ( nie żartuję, aż tyle to nie :p ) :D
..miejmy nadzieje ze Oliver dojrzał do tych słow i jutro nie zawaha się ich użyć;D
on dojrzał oby Felka je wyznała, bo tu bardziej o nią chodzi, on już kilka razy jej wyznał co czuje ( tylko że wiadomo co później robił ) a od niej jeszcze tych słów nie usłyszeliśmy