Poprzedni temat znowu nam się kończy/skończył, a spotkania rodzinne i AA gdzieś się podziać muszą :D
A to takie najważniejsze rzeczy z poprzedniego tematu
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
Lista "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Thomas "Tommy" Merlin
4. Ray Palmer
5. Amanda Waller
6. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Nowa lista podejrzanych o zabójstwo Sary
Ra's
Slade
Nyssa
Malcolm
Felicity
Digg
Laurel
Olivier
Maseo
Katane
Palmer
Roy
Komodo
Magdalena
Christhoper
Syn oliviera
Shado
Gosposia Queenów
Mała Sara
Walter Steele
Moira
Robert
ojciec Shado
i ta cała reszta która była na wyspie i nie zyje
Iris
Wonder Woman
Dr Wells
reszta obsady serialu Arrow i The Flash
Batman
Joker
Alfred
Tadzio
Norek
Tusk
Nie powiem, mamy tych nazwisk do skreślania co Oliver :P
Chyba o niczym nie zapomniałam? :D
W chyba każdym odcinku trudnych spraw kończy się w sądzie . Opisać jej życie a zakończenie w sądzie, dramat na całego:P
...Chris ona będzie prokuratorem, sedzią, obrońca, łatwa przysięgłych ..ona sama sobie poradzi;D ..gwiazda odcinka:-)
Jak przeczytałem twoje przejęzyczenie "łatwa" to pomyślałem sobie że Ona jest łatwa:P
oj jest jest;p nie no jak na razie to dała tylko oliverowi. a przepraszam zapomniałabym o Tommym;p
hehe ja tez;p
ale przyznajmy szczerze najłatwiejszy to w tym serialu to jest Oliver;p
Oo tak..kochana to ze Ollie jest łatwy to sedno serialu;D hhaa..może ktoś go przebije:-)
wątpie;p patrz: Laurel, Sara, Mackenna, Helena, Isabel roche, ta cala Sandra.
spokojnie Oliver akurat w tej kwestii jest niezawodny ;p;p
A tak myśle on te wszystkie panny miał jak był zakochany w Laurel . Wiec rachunek jest taki:
Zakochany w Laurel -zaliczył kilka kobitek.
Zakochany w Felicity- nie zaliczył żadnej.
Więc wychodzi na to kogo naprawdę kocha :-)
oj no to wiadome;p Chodziło mi o to że Facet jak kocha naprawdę to nie zdradza.
Niech się zamienią z Laurel miejscami;D..chcialabym żeby juz do ostatniego odcinka serialu Ollie był z Fel..żeby scenarzyści nie połączyli go z przyszła denna BC ..a juz wogole żeby nie wpadli na pomysł ich ślubu...beee
to by był strzał w stopę;p Oni aż tak głupi nie śa; większość fanów Arrow to fani Olicity;p wiec rachunek też jest prosty;p
..tak ..nie wiem dlaczego te przerwy są takie długie..np Gotham nie leci juz od 2 tyg i wraca w podobnym czasie co Arrow..
bo te seriale kończą się maj-czerwiec a jak by nie było przerwy to już w marcu-kwietniu był by koniec.
Jak tak dalej będzie z nimi, to myślę że ciężko mówić o tym że Olivier dotrzyma wierności (znając jego zapędy)
nie no niby licznik jego kobiet ma się całkowicie zatrzymać;p
ale z nim wszystko jest możliwe.
Licznik mu się zatrzymał, więć chłopak jest sfrustrowany. Taka zmiana ... Nic dziwnego, że co najmniej raz na tydzień ćwiczy na drabinie... Stare, dobre czasy. Celibat jest przereklamowany:) Może scenarzyści się nad nim zlitują. Wspierajmy biedaka duchowo przez przerwę świąteczną :)
Życzę mu z okazji zbliżających się świąt bożego narodzenia żeby dotrzymał celibatu:P
Trzyma tego ptaszka bo jest Felicity;p Jak by jej nie było to już by zdążył ze dwie zaliczyć;p
No tak;p można powiedzieć że nasza Felicity trzyma tego ptaszka w "garści" xd
uuu w tym sezonie bym się tego nie spodziewała;p
Chyba że pod koniec zafundują nam taką atrakcje;p
Hihihi, będzie ślub Diggle'a więc może doczekamy się *....* między wstawionymi świadkami, kiedy w końcu emocje wezmą górę:D Pamietacie: "The longer you suppress you emotions...the bigger the explosion":D
haha może tak być;p a też pomyślałaś o tym że Oliver i Felka będą świadkami?;p
te nazwy wymyślił Czarnolas (jeśli nie to przepraszam) ktoś ich tak nazwał ale chyba on;p