Poprzedni temat znowu nam się kończy/skończył, a spotkania rodzinne i AA gdzieś się podziać muszą :D
A to takie najważniejsze rzeczy z poprzedniego tematu
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
Lista "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Thomas "Tommy" Merlin
4. Ray Palmer
5. Amanda Waller
6. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Nowa lista podejrzanych o zabójstwo Sary
Ra's
Slade
Nyssa
Malcolm
Felicity
Digg
Laurel
Olivier
Maseo
Katane
Palmer
Roy
Komodo
Magdalena
Christhoper
Syn oliviera
Shado
Gosposia Queenów
Mała Sara
Walter Steele
Moira
Robert
ojciec Shado
i ta cała reszta która była na wyspie i nie zyje
Iris
Wonder Woman
Dr Wells
reszta obsady serialu Arrow i The Flash
Batman
Joker
Alfred
Tadzio
Norek
Tusk
Nie powiem, mamy tych nazwisk do skreślania co Oliver :P
Chyba o niczym nie zapomniałam? :D
więc obydwoje muszą :)
ale mam dzisiaj seriali do obejrzenia na żywo, Flash, finał Synów Anarchii i Chasing Life:p
sen nie jest mi pisany, jutro tak samo :) uzależniona ... dobrze że mam Was :D
bo ja już mam przestawiony tryb życia :/ niestety. od ponad dwóch tygodni zasypiam ok 5-6 nad ranem więc wytrzymam na pewno :)
...pewnie Twój organizm pracuje juz troszkę inaczej ze wzgledu na Twoje nocki w pracy:-) ..ja nie pracuje na taka zmianę i padam szybciej;p
no wiem właśnie dlatego was podziwiam że wytrzymujecie do tej drugiej o oglądacie na żywo :) ale czego się nie zrobi dla ulubionego serialu :P
minus jest u mnie że tracę później część dnia :(
Nie opada mu przy kobitkach które nie kocha a widać że Felka jest dla niego wyjątkowa i ją kocha, a co jeśli mu opadnie przy niej bo ją kocha może ma takich mechanizm?;D
Ps zle ze mną 3 razy słowo "kocha":P
hahah no zdecydowanie cos masz do słowa KOCHA, aj Chris ty jak zwykle taki romantyczny, dwa razy użyłeś też "opada":P
na słowo eksplozja przypomniała mi się piosenka disco polo :)
https://www.youtube.com/watch?v=7e4UGLOxnm0
nie żebym non stop słuchała takich piosenek ale tekst refrenu trafia idealnie :)
Myślę, że bedzie z obu stron. Ludzie on może przecież zginać, w takich chwilach mówi się całkowitą prawdę i co leży komu na wątrobie, sercu czy stopie. Oliver po prostu myśli, że Felicity ruszyła ze swoim życiem, Diggle go uświadomił w kwestii uczuć Felki.
Albo on myśli że po pocałunku z Rayem ona już nie chce z nim być a mimo wszystko na pożegnanie wyzna swoje uczucia:) i wtedy ona też i bahhhhh :)
Hihi, nie wiemy dokładnie co siedzi w głowie Olivera, ja myślę jednak, że oboje wiedzą o swoich uczuciach, ale nie chcą się przyznać. Oni krążą wokół siebie, dają sobie wzajemnie znaki, ale nie mówią o nich głośno .
no jak to w serialach i wszystko aby nam pomęczyc ale warto i tak popatrzeć na nich, świetna para, nawet Lois i Clarkiem ze Smallville tak sie nie jarałam :P
ja sie nie jaram ogólnie serialami, ale Arrow jako jedyny do mnie trafił. A Olicity to po prostu jakaś magia, tyle w tym iskrzącej chemii i intensywności, gdyby scenarzyści i producenci to zniszczyli byliby głupcami
nie zniszczą :) na Comic Conie Stephen mówił że ship się bardzo dobrze przyjął/sprzedał i wątpi, żeby Oliver kiedykolwiek wrócił do wątku romantycznego np z Sarą czy Laurel :)
oj tak Berlanti uwielbia Olicity i Kreisberg. poza tym dobrzez że Greg jest gejem to inaczej na to wszystko patrzy. np Guggenheim mam wrażenie że uwielbia postać Laurel:/
no dla rozwoju serialu nie może być zbyt cukierkowo, ale dobrze że jest Greg i Andrew :D
Dalej, dalej jeszcze więcej takich "smaczków" a za niedługo zejdziecie na zawał;p
ja chyba mam już stan przedzawałowy :P
mogłam jednak wybrać nocki w pracy a tak tylko siedzę i się nakręcam :D dobrze że Flash za niecałe dwie godziny ufffff :)
oglądam jak zawsze :))) też mid season i liczę że w tym odcinku Barry powie Iris że jest Flashem i do tego Firestorm :)
no w tym odcinku ma byc w jakiejś sprawie szczery z nia, więc albo wyzna jej że jest Flashem albo że ją kocha. liczę na to pierwsze :D
..ja jestem ciekawa jak On jej to powie (wszystko jedno co).. Barry jest taki specyficzny ze to musi zrobić wrażenie;D
no w sumie racja. podobała mi się scena chyba w odcinku drugim jak zobaczył ja w tej sukience (BTW pięknie wyglądała wtedy) i na speedzie powiedział co do niej czuje :)