PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63862
6,4 11 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Poprzedni temat znowu nam się kończy/skończył, a spotkania rodzinne i AA gdzieś się podziać muszą :D
A to takie najważniejsze rzeczy z poprzedniego tematu

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada

Lista "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Thomas "Tommy" Merlin
4. Ray Palmer
5. Amanda Waller
6. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)

Nowa lista podejrzanych o zabójstwo Sary
Ra's 
Slade
Nyssa
Malcolm
Felicity
Digg
Laurel
Olivier
Maseo
Katane
Palmer
Roy
Komodo
Magdalena
Christhoper
Syn oliviera
Shado
Gosposia Queenów
Mała Sara
Walter Steele 
Moira
Robert
ojciec Shado
i ta cała reszta która była na wyspie i nie zyje 
Iris
Wonder Woman
Dr Wells 
reszta obsady serialu Arrow i The Flash 
Batman 
Joker
Alfred 
Tadzio
Norek 
Tusk
Nie powiem, mamy tych nazwisk do skreślania co Oliver :P

Chyba o niczym nie zapomniałam? :D

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

no do schrupania, uwielbiam go :D ale Caitlin też lubię, szczególnie jej rozmowy z Barrym

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Yhym mila jest ..:-) ..ona i Barry super para;D

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Jak dobrze ze zaczął się mój uluuubiony teleturniej ;D..ten prowadzący miażdży;D

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

no on jest już legendarny, nawet matiii chce sobie zobaczyc najlepsze momenty z nim na YouTubie :P hehehe

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

..ja chyba też sobie to obejrzę;D

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

on tak strasznie ekspresywnie wyraża swoje emocje, nieważne co mówi ale jak. haha :D dużooo jest filmików z nim na YouTubie typu best moment Family Feud :)

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

..dzisiaj ma godnego rywala ;D..w jednej z drużyn występuje Barry;p..ten to ma fazę ;D

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

Barry rozwalił system :P hihi i też murzynek więc to sie rozumie :P

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Dokładnie ;D..pałają do siebie braterską miłością;p...
..hm będziesz komentować odcinek na forum Flasha?

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

po seansie Synów anarchii i Chasing Life dopiero na spokojnie :) ale co innego jutro na Arrow :)

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Rozumiem:-) ..sporo tego dziś masz;D..
Jutro ogarnia nas czyste szaleństwo;D..oby było co komentować ;D

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

o to sie nie martwię, zawsze jest co :P albo będzie to euforia albo wku....nie :D

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

..lepiej dla naszego zdrowia..fizycznego jak i psychicznego zeby była to ta euforia ;D haha

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

oj takkkk euforia na maksa :))) a później kolejne oczekiwanie na nast odcinki :)
widziałam zdjęcia Emily Bett Rickards z nowa fryzurą, ścieła włosy chyba i wygląda super, więc nowy image dla Felicity?? byłoby super :D

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Oo ja jeszcze nie widziałam:-) ..ona jest śliczna także pewnie wygląda pięknie:-) ..nie wiem co myślisz ale ona i Amell moim zdaniem pasują do siebie wizualnie :-)

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

oj tak ship Stemily :D mimo że lubię żonę Amella ( pamietam ją z króciutkiego wystepu w One Tree Hill ), to po prostu Emilly i Stephen są przecudowni i na tym fanscreeningu crossovera zachowywali się ... często Stephen zerkał na nogi Emily:P ( a wyglądała pięknie )

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Haha racja;D widziałam cały panel:-) ...rzeczywiście Emily wyglądała pięknie:-) ..trudno mu się było skupić ;D..
Jego zona tez przypadła mi do gustu a ich córeczka jest tak słodka ze brak słów:-)

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

no przesłodka i jeszcze niedawno Stephen zamieścił na FB zdj swojej córeczki w czapce a w tle FanArty z Arrow. Zajedwabiste !!!! :D

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

On wogole zamieszcza sporo jej zdjęć :-) ..super że tak się chwali tą swoją małą:-) ..ma czym;D

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

no ja uwielbiam te jego filmiki na FB :) Stephen jest świetny, jedyny w swoim rodzaju :)
jeszcze 14 min:D

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Super facet:-) ...tak! ..niech się zaczyna bo jestem ciekawa chłopaka Caitlin :-)

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

oo kolejny Amell i Firestorm, dobra 5 min i miłego seansu :D

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

..ja juz się szykuje do oglądania;D..zycze Ci milego seansu i mocnych wrażeń ;D..oczywiście na wszystkich serialach, które masz do ogarnięcia jeszcze dzisiaj:-)

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

dzięki kochana :D niezapomnianych wrażeń :D

bzyczek881126

Jezu, mnie to przeraża! Nie mówię tu o Was ale jak się czyta komentarze na zagranicznych forach to włos się na głowie jeży. Niektórzy ludzie nie potrafią oddzielić fikcji od rzeczywistości i naprawdę przesadzają w tym "shipowaniu" aktorów, którzy tylko odgrywają swoje role. A to że są przekonujący to świadczy o ich wspaniałych umiejętnościach. Najgorsze są te jazdy z manipulowaniem zdjęć rodzinnych, pamiętam Amell kilkakrotnie się z tego powodu zdenerwował. To jest po prostu żenujące i definitywnie w złym guście. A ledwo się jedno na drugie spojrzy to już szukają sensacji. Facet jak to facet lubi sobie popatrzeć, tak samo jak baby lubią sobie zawiesić oko na jego kaloryferze...

ocenił(a) serial na 7
BlueRose_0709

..dobrze ze masz nas na myśli;D..głownie chodziło mi oto ze Amell wizualnie lepiej wygląda z Emily niż z Katie Cassidy w Arrow;p

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

*nie masz* :-)

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

o tak nie popadajmy w skrajności, można się zachwycać itd ale nie do tego stopnia żeby tworzyć jakieś stalkerskie zdjęcia itd.
są pewne granice :) też raz Stephen w Q&A właśnie mówił że zdj takie są dziwne :P

ocenił(a) serial na 7
agueda0712

A to już za nie całą godzinę Flash. Ja spadam, miłego seansu;)

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

Dzięki ...milych snów:-)

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Ja sobie dziś daruje Flasha, ale za chiny ludowe nie Arrowa:P

ocenił(a) serial na 8
Christopher_filmweb

no Arrow zawsze ale chyba po seansie nie zasnę :P

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

..nasz sen jest uzależniony od dawki emocji jaką nam zaserwują twórcy;D

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

Marc Guggenheim o TEJ scenie między Felicity a Oliverem :)
https://twitter.com/jannajabberer/status/542505537699454977/photo/1

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

tutaj artykuł o tej scenie :)
http://insidetv.ew.com/2014/12/09/arrow-pits-oliver-against-ras-al-ghul-in-winte r-finale/

już nie stan przedzawałowy:P po prostu zawał na miejscu!!!!

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

13 godzin 3 minuty kochani :)))

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Oj tak:-) ..i zarywamy kolejną nockę ;D

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

ja jestem gotowa po emocjach z wczoraj :P w sumie z dzisiaj :) aż się lekko popłakałam na Flashu, tyle emocji ...

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Tak..wzruszająca była scenka Barry/Iris kiedy mówi ze ja kocha i tak mocno tuli ahh..:-)

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

oo najpierw scena w więzieniu z ojcem, później z Iris, a na dobitkę Joe na koniec. normalnie potok łez :P
Grant Gustin jest mistrzem dla mnie !!!

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Dobry z niego aktor:-) ..nie wyobrazam sobie innego Barrego ;D

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

ja tak samo :D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

nie widze innego wyjścia :-) już niedługo :-)

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

Stephen Amell o dzisiejszym odcinku :)
http://www.tvfanatic.com/videos/stephen-amell-teases-arrow-winter-finale/

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

widziałam już to wideo":-) kurde jeszcze tylko kilka godzin:-) Czyje że będę ryczeć na tym odcinku:-(

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

naprawdę ja chyba też, Flash był genialny ale to... inny level :D

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

o tak Flash był super:-) dalej emocje mną targają a co dopiero będzie po Arrow no wielkiej scenie Olicity :-)

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

chyba rzeczywiście sobie coś mocniejszego przygotuje do wypicia na dzisiaj wieczór :P

MagdaLena121

a co ma być jakaś wielka scena Olicity? chodzi o tą scenę pożegnania?

bo może się okazać że ta scena będzie wyglądać mniej więcej tak: Felicity mówi żeby oliver nigdzie nie szedł bo ma zamiar zmierzyć się z najgroźniejszym gościem na świecie (tak jakoś mówi w promo) a oliver odpowie że nic mu nie będzie, da jej całusa w czoło i sobie pójdzie :)

ocenił(a) serial na 8
greet

to ma być scena na 9 w skali do 10, więc musi być coś więcej niż ten całus (chociaż i tak z tego całusa już jestem zadowolona ) :D