Poprzedni temat znowu nam się kończy/skończył, a spotkania rodzinne i AA gdzieś się podziać muszą :D
A to takie najważniejsze rzeczy z poprzedniego tematu
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
Lista "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Thomas "Tommy" Merlin
4. Ray Palmer
5. Amanda Waller
6. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Nowa lista podejrzanych o zabójstwo Sary
Ra's
Slade
Nyssa
Malcolm
Felicity
Digg
Laurel
Olivier
Maseo
Katane
Palmer
Roy
Komodo
Magdalena
Christhoper
Syn oliviera
Shado
Gosposia Queenów
Mała Sara
Walter Steele
Moira
Robert
ojciec Shado
i ta cała reszta która była na wyspie i nie zyje
Iris
Wonder Woman
Dr Wells
reszta obsady serialu Arrow i The Flash
Batman
Joker
Alfred
Tadzio
Norek
Tusk
Nie powiem, mamy tych nazwisk do skreślania co Oliver :P
Chyba o niczym nie zapomniałam? :D
tyle ma się dziać a tu tylko 40min trwa odc.
ciekawe czy zdążą wprowadzić klimat świąteczny? we flashu się nawet zdążyli prezentami powymieniać
..może Oliver przed wyjazdem zdąży zaśpiewać Felce ..,,All I want for Christmas is You'' haha;D
dobra ja juz wyłaczam myslenie i czekam na odcinek, bo inaczej wymysle ze Merlyn jest ojcem Olivera a Sarę zabiła baby Sara. Finito!
ja też już wyłączyłam myślenie:-) czekam cierpliwie na godzine 2 :-) aaa to już niedługo;p;p
..Oliver i Felicity to takie biedactwa..ilez oni muszą przejść zeby kiedyś być razem..
..kolejnym powodem do płaczu będzie ta długa przerwa;D
Pięknie powiedziane;-) ..moja miłość do Ciebie Rose trwa niezmiennie od wczoraj;D
Świat nie wierzy łzom :)
Dajcie spokój, po co płakać za facetem, który od pięknej, inteligentnej i oddanej kobiety woli Ras al. Ghula i jego Ligę Zabójców. Szkoda łez...
A poza tym czeka Nas z jakieś osiem minut podziwiania jego torsu w walce na miecze (:) Testosteron !!
W końcu idąc za przykładem Felicity - tors super bohatera, to to co tygryski (sorry beach with wf) lubią najbardziej :)
..mówisz ze szkoda naszych łez?;D..
Wiesz babeczki są z reguły emocjonalne na maxa;p
No wiem przecież ze jesteś haha ;D..no ale powinnam dodać słowo ,,sama'' przed wiesz..glupio wyszło :-)
Ludzie ludzie dwie wiadomości jedna dobra druga zła
zacznę od dobrej Guggenheim powiedział że tak naprawde odcinki 10-12 są w duzej mierze o teamie arrow
a zła- duzo miejsca w dzisiejszym odcinku zajmie watek ray i felicity:(
no to dla mnie nie taka zła bo lubie Raya, niech nawet będzie dużo ale najpierw niech mi dadzą BIG BIG moment Olicity :D
Moze ten cały big moment wlasnie zacznie się od pocałunku z 7 odcinka, a wszyscy zakładamy ze ta scena to ten całus i pozegnanie...
Amell mówił ze wrócą do sceny z pocalunku Ray/Felka z 3x07 i rozmowy Ollie/Felka z 3x01 ..czekamy;D
czuję że może być niezła kłótnia na początku :D dobrze, dobrze... a później... muaaaaaa :*:*
kobieto w takiej chwili myślałabyś o jakiejś tam paprotce:D? Paprotka to najchętniej sama by wyskoczyła z doniczki i odtańczyła taniec zwycięstwa:D
taniec zwycięstwa jak Groot w Strażnikach Galaktyki na napisach końcowych filmu
https://www.youtube.com/watch?v=1GncYQHBJIw
hahahah, no tak to zostanie z naszej paprotki bo tak wyboistej drodze naszych matolków, ale najważniejsze że będzie szczesliwa!
Zobaczymy;D..skoro się tak chwalą na prawo i lewo ta scenkĄ..musi być magiczna;)
a nie sądzisz że będzie tak że Oliver powie Felicity że ją kocha i że gdyby miał inne życie to byłby z nią . I żeby na niego nie czekała i ułożyła sobie życie np. z Palmerem