Poprzedni temat znowu nam się kończy/skończył, a spotkania rodzinne i AA gdzieś się podziać muszą :D
A to takie najważniejsze rzeczy z poprzedniego tematu
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
Lista "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Thomas "Tommy" Merlin
4. Ray Palmer
5. Amanda Waller
6. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Nowa lista podejrzanych o zabójstwo Sary
Ra's
Slade
Nyssa
Malcolm
Felicity
Digg
Laurel
Olivier
Maseo
Katane
Palmer
Roy
Komodo
Magdalena
Christhoper
Syn oliviera
Shado
Gosposia Queenów
Mała Sara
Walter Steele
Moira
Robert
ojciec Shado
i ta cała reszta która była na wyspie i nie zyje
Iris
Wonder Woman
Dr Wells
reszta obsady serialu Arrow i The Flash
Batman
Joker
Alfred
Tadzio
Norek
Tusk
Nie powiem, mamy tych nazwisk do skreślania co Oliver :P
Chyba o niczym nie zapomniałam? :D
Nie ma cię 5 godzin a one zdążyły naskrobać 116 postów :P I weź tu się połap co do czego :P
Ollie po powrocie jako Arrow w 13 odcinku . W tle Count Vertigo :)
http://kawusia25.tumblr.com/post/104516277371/andjustforthismoment-ah-maa-zing
i może wtedy w czaszce mu się poprzestawia? Ja jestem ciekawa jaki będzie Oliver po powrocie z Nada Prabat
Jeśli w 13 odcinku świetnie sobie daje radę jako Arrow, będą momenty (jak sama wspomniałas) to może nie bedzie jakiejś wielkiej zmiany.
może być zmiana ale tylko na lepsze;p jeśli na gorsze to lepiej nie;p;p
W sumie to myślałam że on wróci gdzies w odcinkach 15-16 a tu nie będzie go 3 odcinki to nie aż tak dużo.
no ale te fotosy pochodzą z 13 odcnka tak? wiec w tym odcinku Oliver już będzie. Myśle że wróci pod koniec 12 odcinka.
no mam nadzieje że wróci w tym 12, bo to naprawdę będzie męczarnia bez niego, mimo , że będzie we flashbackach :)
Madzia, ale będziesz miała cudowną, waleczną, wszechstronnie uzdolnioną, wrażliwą Laurel, która pokona wszystkich "złych panów" szybciej niż sam Arrow, nieważne czy założy szpilki czy kostium wszyscy na jej widok się zlękną i uciekną w popłochu...
właśnie nie, podobno ma sie nieźle poturbować i dostawać niezłe baty :P co będzie pięknym widokiem, aż padne ze śmiechu :D
trzeba będzie się przygotować sobie zestaw na ból brzucha spowodowany śmiechem :D
na żywo, jak to ja uzależniona bez względu na wszystko. chyba że nockę będę miała w pracy. a poza tym zawsze zostaje Felicity i Diggle. ich nie opuszczę :D
Laurel to tylko taki skutek uboczny tych odcinków, skupię się na innych bohaterach bardziej. chociaż strój Kanarka bardzo mi sie podoba, to osoba go nosząca już niekoniecznie :P
Intense Olicity scenes coming? Rickards tells ETonline that next week's episode, titled "The Climb," will have a particularly "strong" moment between Oliver and Felicity. And it doesn't stop there, expect some more big moments between the two post-Christmas break, the actress teases.
wypowiedż Emilki o Olicity:-)
Madziu wiesz, że Cię lubię, prawda:) Ciekawe czy bedziemy nadal musieli znosic ten trójkat po przerwie...
widziałam zdjęcie Ray z lekką raną na twarzy. ale mógłby dostać od Olivera, ale bym się zajarałam przy takiej scenie :D hihi
ja nie, lepszy widok to pięść Olivera na twarzy Raya :D taj jak uwielbiam scene jak Olliezobaczył pocałunek i w ArrowCave porozwalał wszystko, tyle emocji...
Widzisz ale on chcial jednak pogadac z nia na temat swoich uczuc. A wyszlo ze jest za pozno i ta flustracja itd. Wszystko z jego winy. Mi sie ten moment podobal bardzo...;)
mi też;p w tym momencie można było zobaczyć jak Oliverowi zależy na felicity. i zdał sobie sprawę z tego co narobił.