Ktoś nas upomniał w naszym szaleństwie, że to miał być temat o spoilerach, dlatego grzecznie przenosimy
się tutaj. Żeby innym nie przeszkadzać ( bo oni nas nie rozumieją) :)
jestem z wami ludziska przez chwilkę, szefa nie ma to piszę, nie obejrzę ale poczytam później wasze wrażenia :D
już się boję ale po prostu wytrzymać nie mogę, to silniejsze ode mnie. moja grupa wsparcia mnie rozumie:)
w końcu jestem AA :D!!!!
bzyczek rozumiemy Cię:-) mam nadzieje że ten odcinek będzie tak epicki jak zwiastuny;p
już bliżej niż dalej ;p tylko 35 minut :-) BlueRose słyszałaś że Slade wraca?;p
me modły zostały spełnione;p Patrz ze Sladem się spełniły to i może ze śmiercią naszej Laurel się spełnią?:-) WTEDY TO ŚWIAT BYŁBY NAPRAWDE PIĘKNY :-)
Błagam cię, byłam tak podekscytowana że nie mogłam zasnąć. Nie wiem jak zasnę po seansie :P Mogę prosić o link. Chciałabym za chwilę sobie włączyć i czekać na odcinek :P
http://tvpc.com/Channel.php?ChannelID=12820
- http://www.time4tv.com/2013/10/cw.php -stream 2
a polecam ten drugi link pierwszy się trochę zacina
Choć ja widzę jego powrót w formie flashbacku lub halucynacji, Slade po raz kolejny głównym villainem, nieee.
a czy to ważne w jakiej formie wraca? Flashback,halucynacja czy główny łotr- to nie ważne, ważne jest że znowu będziemy mogli Go oglądać:-) Jak dla mnie za szybko pozbyli się Go z serialu :-(
niedługo to zostanie z niej tylko skóra i kości xd Kiedyś Cassidy bardzo mi się podobała uważałam ją za śliczną kobietę -ale jak teraz się na nią patrze to są to dwie różne kobiety,jak można doprowadzić się do takiego stanu?
właśnie i to jej nie pasuje;p Przypomnij sobie Laurel z pierwszych odcinków- tam była naprawdę ładna.
zgadzam się;p Fajnie by było zobaczyć jak Arrow ma dwóch przeciwników ;p to by dopiero była jazda bez trzymanki!
oj ciekawe ciekawe;p ale pewnie tak nie będzie ;p A slade to będzie tylko flashback
Ja myślę ze wogole jak Ra's zobaczy chociaż jeden performance Roy'a to odpusci hahah;D
a z Laurel to Ra's w ogóle nie ma szans;p Niech się lepiej chłopaczyna schowa na drzewo bo nasz Wielki Cudowny Czarny Kanarek skopie mu dupsko xd