Ktoś nas upomniał w naszym szaleństwie, że to miał być temat o spoilerach, dlatego grzecznie przenosimy
się tutaj. Żeby innym nie przeszkadzać ( bo oni nas nie rozumieją) :)
Patrzcie, jak już wiemy co się będzie dziać, to zobaczmy crossover, finał mid-sezonu, a potem poczekajmy do finału. Nic nas nie ominie :P Dżołk. Niw wytrzymałabym tak dużo beż Arrow :)
powiem Ci że pewnie tak będzie. historia zatoczy koło;p;p A prawdziwe Olicity dostaniemy w 4 sezonie :-(
Ludzie Gnijąca panna młoda 2 i moje scenki i mamy oskara. To co lecimy do Hollywood ? :D
mam, mam, ale wiesz zazwyczaj pomysł przychodzi do mnie jak trzepnięcie piorunem. Czuję się wtedy jak Barry :P
A tak z innej beczki rozwiązała sie tajemnica "tajemniczego" zniknięcia Matiego??;p
Jest naszym Papa Smerfem, mam nadzieje że nie został porwany przez Gargamela "Laurel"
Poprawiona lista "bee":
- Ray Palmer
- Laurel Lance
- Nowy DJ z grzywą Biebera
Zgadza się choć ja osobiście Dinah Laurel Lance always mialabym na miejscu pierwszym ;D
Wszystko dla ciebie Agatko
Poprawiona lista "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Ray Palmer
3. Nowy DJ z grzywą Biebera
Ja osobiście jeszcze dołożyłabym Tommego, ale o zmarłych się źle nie mówi :P
Hhahaha ..no jasne ...że tez ja o tym zapomnialam hahaa...dawać go do listy..miejsce 2!! ;D
Poprawiona lista "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Thomas "Tommy" Merlin
3. Ray Palmer
4. Nowy DJ z grzywą Biebera
On nie miał wyboru, jak dobry bohater musiał ją uratować... może wcale nie chciał :P