Ktoś nas upomniał w naszym szaleństwie, że to miał być temat o spoilerach, dlatego grzecznie przenosimy
się tutaj. Żeby innym nie przeszkadzać ( bo oni nas nie rozumieją) :)
Ale przyznaj, jakby teraz dali nam nasze Olicity to by się nam przejadło w 5 sezonie, a tak jest ciekawiej :)
może po odcinku 3x07 coś się zmieni;p Oliver ma niby r=mieć rozmowę z Barrym która rzuci trochę światła na jego relację z Felicity- jak myślicie o co chodzi?
Może Barry(kocham) da Oliverowi do zrozumienia że przez jego zachowanie wcale nie chroni Fel a tylko rani ..raniąc przy okazji tez siebie..
tak mogłoby być;p Ale to ponoć Oliver ma mówić coś Barremu (pewnie o Iris), i tak siedzę i się zastanawiam co Takiego on mu powie że to rzuci trochę światła na relacje O&F.
Wogole co Oliver się odzywa w tej kwestii ...hahah ;D on sam nie ma zielonego pojęcia na temat uczuc
no tak on jest ostatnią osobą która powinna się wypowiadać na ten temat;no chyba że po Kissie Raya i Felki coś po się poprzestawiało;p
Oliver doradca od spraw sercowych ..nie bo skonam hhaha;D..jemu pomoże juz tylko pranie mózgu;p
Wiesz może chodzi o to żeby Barry był szczery wobec Iris, i powiedział o swoich uczuciach bo w przeciwnym razie może ją stracić tak jak Oliver...
też o tym pomyślałam. Że oliver powie Barremu żeby był szczery bo potem może być za póżno
Ja też, tęskniłam za nimi, przy tej całej ilości WestAllen... Czy komuś jeszcze Iris kojarzy się z Laurel?
iris nie jest tak denerwująca jak Laurel ( jeszcze). ale tak jest
Iris- Laurel
Caitlin-Felka
Cisco-Dig
Po prostu jak widzę Iris to przypomina mi się Laurel. To, że obie współpracują/współpracowały z bohaterem nie znając jego tożsamości, że obie są/były wielkimi miłościami tych bohaterów, że ci bohaterowie kłamią im prostą w oczy i po powrocie z martwych/śpiączki już mają nowego faceta. A tak to nawet nie jest zła :P
dokładnie;p Jakoś nie widzę Barrego z Iris :-)- w ogóle do siebie nie pasują.
ja tez nie..Iris niech zostanie z naćpanym Eddim ;D..choć widać ze jest zakochana we Flashu..
Ja tam tego zakochania nie widzę... a Caitlin i Barry są tacy słodcy i w ogóle... Ale Ronie jeszcze między nimi nieźle namiesza razem z Iris :P
no jak już w serialach bywa;p Ale Barry i Caitlin idealnie do siebie pasują;p Nie jakiś tam Ronnie i Isis;p
Może da mu nadzieję ze można być bohaterem i mieć normalne życie. Ale z naszym szczesciem bedzie tak że Oliver dojdzie do takiego wniosku a tu bum i pojawia się Al Ghul. Oliver bedzie uznany za zmarłego, Oliver wraca, i znowu kraza wokoł siebie:D
hahahaha:D Super opcja!
Ale może być tak, że Oliver straci resztki Olivera Queena podczas nieobecności, i znów zabawa od nowa:D
Ja myślę ze Arrow zyskałoby jakieś kilka milionów nowych fanów;D..o wzroście przychodow nie wspomne haha;D
Już się ludzie skarżą że ten sezon cienko przędzie. Musimy tam jechać i im pomóc :)