Ktoś nas upomniał w naszym szaleństwie, że to miał być temat o spoilerach, dlatego grzecznie przenosimy
się tutaj. Żeby innym nie przeszkadzać ( bo oni nas nie rozumieją) :)
tak to już jest z bohaterami;p Bo Laurel zawsze trzeba ratować;p
Jak to napisała Aguedal- drań! Zimny drań!
Jak mu wybaczyć? Przecież on przegonił Felicity! Zniszczył Olicity! Podeptał paprotkę! Zniszczył mentalnie Diggle'a!
Na listę z nim!
Twój eargumenty do mnie trafiają;p Zdecydowanie ma więcej minusów niż plusów.
NA STOS Z NIM !
Padłam :D Przez was ja tutaj zginę, a na akcie zgonu napiszą " śmierć przez zaśmianie się spowodowane postem od rodzynkowej rodzinki" :D
Czytam ci w myślach, w tej chwili pracujesz nad scenariuszem kolejnego opowiadania tzw częsci 4:P
EEEEEEEEEE! Nie trafiłeś. Na razie myślę nad kolejną częścią. Jak się forum trochę uspokoi to zacznę pisać :) Ale strzelaj dalej :D
Nie złapie, nie złapie... Dlaczego sądzisz, że myślę o klacie Amella? Jestem dziewczyną i rozumiem, że łatwo się tym sugerować ale nie zawsze o tym myślimy. Czasami myslimy jeszcze o jego tyłku... a teraz w sumie myślę o jego brodzie... A tak btw zwróciłeś może uwagę jaki fajny ma tyłek Felicity ? :D
Nie ma się czego wstydzić... zaczęłam ją sobie obserwować w tym sezonie i muszę powiedzieć niezła z niej sztuka :)
Niecierpliwie czekam też na scenie jak Barry zdejmie z niej ciuchy. Ahh tylko ten stanik zostanie;d
Może być ciekawie, ale ja i tak uważam że tyłek ma fajniejszy... może dlatego że mam podobny :P
Brakowało cos dla was co nie? My tylko Olicity i Oliver. A gdzie coś dla was? Dobra a teraz mów, która kolejna dobra dupa, bo nie wiem :D