Ktoś nas upomniał w naszym szaleństwie, że to miał być temat o spoilerach, dlatego grzecznie przenosimy
się tutaj. Żeby innym nie przeszkadzać ( bo oni nas nie rozumieją) :)
Muszę to nadrobić bo na pewno było coś ciekawego :) No ja właśnie sobie czytam twoją 3 historię ;)
Czy ja wiem? Magda nam się troszkę za bardzo wyluzowała po mojej historii i troszkę ją poniosło. Ile się wtedy o jednym nagadaliśmy :D
Haha :) Ale naprawdę była genialna ;) Fajnie to poukładałaś i wg ;) Wyślij to scenarzystom ;)
Stwierdziliśmy, że jak uda nam się wymyślić coś jeszcze to jedziemy wszyscy do LA i robimy kolejne odcinki serialu :)
No właśnie do tego dotarłem podoba mi się ten pomysł naprawdę macie ciekawą wyobraźnię ;)
No genialny jest ;) Wg dobrą ksywę mi daliście romantyk :) Nie spodziewałem się ;)
Nie ma za co :) Może byś na pomógł w znalezieniu tytułu dla BlueRose i Agatki ? :D
Nie wiem czy dzisiaj coś wymyślę bo zaraz spadam do pracy na noc ;( Ale może jak bd w pracy to mi się coś przyśni i wpadnę na jakiś pomysł jeśli tak się stanie to jutro dam znać ;)
No postaram się :) Bd myślami z wami bo pewnie zaczniecie szaleć w nocy jak zawsze ;)
No tutaj mamy spokój chociaż nikt nie ma prawa się do nas spinać :) No zobaczę rano ile bd miał do nadrobienia ;)
HALO! Jest tu ktoś? Co tu taka cisza? Już 22 a tu ni widu ni słychu. Jak się wszyscy trzymają? Niedziela miło spędzona? :D
Kawusiu, po prostu koniec weekendu, trzeba nadrobić jakieś zaległości i przygotować się na kolejny tydzień pracy:)
Jak obiecałam, kolejna część przygód AA :)
http://kawusia25.tumblr.com/post/104019032276/jak-to-na-spotkaniu-psychiatryczny m-z-anonimowymi
Miłego czytania :D
Fajna historia ;) Jakby by się stało naprawdę jak w twojej historii to już by było wg ciekawie ;)
I spoilerek :D
http://kawusia25.tumblr.com/post/104091646971/smoakandarrow-comic-preview-for-ar rows
Prawdopodobnie Count Vertigo i Caity Lotz pojawią się w odcinku Canaries, tym razem Laurel będzie miała przywidzenia:D?
Nie bardzo mogę :( Gdybym nie miała w tym tygodniu sprawdzianów to bym z wami posiedziała :)
No wiem ;( Może przy 9 odcinku dam radę :P A tak btw ile czasu zostało do flarrow? :D
ja powiedziałam że przyjdę do pracy na 10 więc do 8 mogę pospać gorzej już będzie po seansie z środy na czwartek ale też będę oglądać;p;p;p
Dobra, dopiszcie mnie do listy :) Posiedzę z wami ale w środę. Zdążę się wyspać do 9 :P