Ktoś nas upomniał w naszym szaleństwie, że to miał być temat o spoilerach, dlatego grzecznie przenosimy
się tutaj. Żeby innym nie przeszkadzać ( bo oni nas nie rozumieją) :)
..Smerfetko ja próbowałam być głosem rozsądku(przez jakiś czas)...później sama poddałam się temu szaleństwu ..hahahha;D
hehe nie dziwię się ja gdyby nie praca pewnie też bym poległa i się zatraciła w naszej rodzince :D
Jak to wcześniej wspomnieliśmy spoilery tu i tam :D Bzyczek znalazła nam NZ promo z drugiej części crossovera :)
http://www.youtube.com/watch?v=XnH1M9jDkPg&feature=youtube
Świetne promo, dzięki za linka, Barry ma rację Oliver zamienia się w zimnego .... czyli w sumie szykuje się nam znowu regres głównego bohatera ...
Cholibcia no! Mam nadzieje, że z tego wyjdzie. Ale mimo wszystko fajnie znów będzie go zobaczyć takiego zimnego... brrrr już nie mogę się doczekać :)
Czyli niedlugo sam dojdzie do wniosku, że bycie tylko Arrowem ma negatywny wpływ na jego działalność i spowrotem staje się vigilante:D
Oliver to drań..dobrze ze umiescilysmy go na ,,liście bee"... Tak wogole to witajcie dziewczynki ;D
jak wróci od Al. Ghula - to z jego człowieczeństwa nic nie zostanie. i już mamy temat na następne odcinki- odzyskanie dawnego Olivera( bohatera a nie mordercę)
Kawsuia widzę że masz dziś muzyczny nastrój;p a tak w ogóle to gdzie 4 część opowiadania?
Tez tak myślę...Oliver znów ,,zamknie się'' się w swojej dawnej skorupie i papa Olicity..
a zacznijmy od tego czy on wyszedł z tej swojej skorupy? wyszedł w 1 odcinku;p w sumie tylko na pół odcinka ;p więc w zasadzie się nic nie zmieni;p
oj tak;p nie ma się co dziwić on świetego doprowadził by do granic wytrzymałości;p
szczerze nie wiem co gorsze;p Niezdecydowany Oliver czy morderca Oliver. Nie mogli by zrobić z niego tego Normalnego? Zawsze musi być "coś"
znowu muszę was opuścić dzisiaj, obowiązki wzywają ale szalejcie kochani :D następnym razem tutaj też umieszcze spoiler, po prostu nie doczytałam tego :p
no dla mnie promo tez super... tym bardziej nie mogę się doczekać. może Barry uświadomi mu co tak naprawdę jest ważne i zatracenie własnego "ja" w tym przypadku może mieć katastrofalne skutki. podobał mi sie Oliver w pierwszym sezonie, zimny, bez skrupułów, ale jednak bardziej ubóstwiam Olliego z dawką humoru, z zasadami, pomocnego jak na bohatera przystało, no i ten uśmiech :D
więc do jutra!!!!
W sumie nie dziwię się - w końcu ktoś musiał upomnieć, aż chciałoby się zadać pytanie: dopiero teraz? :D A poważniej, to nawet nie mam zamiaru nadrabiać tego, co tam sobie skrobaliście przez 'hohoho' stron poprzednich TEMATÓW! (wyskoczyło mi 563 powiadomienia! I to nie licząc, że zaczęliście już kolejny ze spoilerami i ten xd) Na początku jeszcze może i ogarniałem sobie to wszystko i fajnie się rozmawiało ALE mnie zdeprawowaliście xP , a tematy zrobiły się totalnym bajzlem (i sam w tym uczestniczyłem). Facetowi bliżej do trzydziestki niż dwudziestki i robi z siebie debila na forum publicznym - wolę pozostać przy tym, jak było do tej pory czyli anonim w internecie, tj. piszę sobie w tematach w dyskusji o odcinkach różnych seriali i tyle, mniej czasu przy tym spędzam. Pozostanę 'przyjacielem rodziny' wzorem "Spadkobierców" (kto ogląda zrozumie, uwielbiam :D), mam nadzieję, że uszanujecie moje zdanie i przestaniecie mnie uwzględniać w swoich forumowych zabawach, to nie dla mnie : )
A teraz parę btw. które wychwyciłem tylko z tego tematu na koniec posta:
- czytałem fanfik Kawusi, dobrze się czytało i pomysł mnie zaskoczył! Brawa za inwencję twórczą, a ostatni rozdział to praktycznie 50 twarzy Szarości (co ciekawe tamto powstało na bazie popularności 'Zmierzchu' a to.. na podstawie jednego z naszych ulubionych seriali, 'Arrow' :D). "Koleś z afro" mnie zniszczył, pozytywnie, nie wpadłbym na zrobienie sobie takiego t-shirta xD
- Chris, współczuję tytułu 'trzepacza paprotki' a Magde podziwiam, wzorem Kawusi, za inwencję twórczą (jeszcze z tego śmieje, hahaha)
- bawcie się dobrze w rodzynkowych tematach, mnie 'spotkacie' w tych innych : )))
Witam co tam słychać moja rodzynkowo rodzinko. Przybyłem z nową energią ( trochę podchmielony ale co tam po % zawsze człowiek robi się bardziej czuły):P
Hej rodzinko ;) Trochę mnie nie było ale ja zauważyłem wiele się zmieniło powstał temat tylko dla nas i bardzo dobra decyzja dziewczyny ;) Nie przejmujcie się tym że ktoś się tam do was spiął on po prostu nas nie rozumie :) Sorry że mnie nie było przez jakiś czas ale byłem w szkole takie są uroki studiowania zaocznie ;) Długo nie posiedzę bo mam nockę w pracy dzisiaj ;( Ale chciałem chociaż przez jakiś czas z wami pogadać ;)