PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63902
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Bo do nowego odcinka zostało tylko 13 dni więc trzeba na nowo rozbudzić naszą Rodzynkową Rodzinkę:-)

A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :

Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei

Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)

Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka

MagdaLena121

Moze być Felicity wkurzona i Felicity szczęsliwa:D:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

Pół na pół:-) na początku będzie szczęśliwa a potem jak wszystko przetrawi będzie wkurzona ;p;p I wygłosi jedną ze swoich mów :-)

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

Lista naszych bohaterów i złoczyńców na Panelu :
Arrow (Stephen Amell)
Black Kanary ( Kurczak walony jako jedyna z kobiet tam bedzie, whyyy?? )
Flash (Grant Gustin)
Malcolm Merlyn alias Dark Archer (John Barrowman)
Arsenal (Colton Hayens)
Diggle (David Ramsey)
Dr Wells (Tom Cavanagh)
Atom (Brandon Routh)
Captian Cold (W. Miller)
Heatwave (D. Purcell )
Firestorm (Robbie Amell)
Firestorm alias Martin Stein
Ras al Ghul ( Matt Nable)
Andrew Kreisberg
Marc Guggentroll
Greg (Kochany ) Berlanti
:D

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Najlepsi;
Ammel, Gustin, Barrowman<3, Atom, Wells, Diggle i Cold;D..i Berlanti;p

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

noo moi faworyci to Amell, Barrowman, Berlanti, Diggle, Routh no i Gustin of course. i fajnie bedzie zobaczyc siedzacych obok siebie Wenthworta Millera i Dominica Purcella :D

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Ależ mamy wspaniały gust;D

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

najlepszy z najlepszych :0 mam słabosc do Amella, pamietam w liceum uwielbiałam Wenthworta Millera z koleżankami sie podniecałyśmy :D a teraz tylu super facetów w jednym miejscu :P

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Racja;D ja mam słabość do Gustina awww:***..ale nie wiem czy zauwazylas ze Miller z biegiem lat wogole się nie zmienił..

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

Gustin dla mnie ciut za młody :D ale też sweet... no miller miał swoj moment kiedy przytył itd ale teraz w tej samej formie co zaczasow Prison Breaka ( ahh to były czasy :D )

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Dla mnie w sam raz nawet rok starszy;D..masz racje ja pamiętam ten szał na skazanego;D

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

zauważyliście że Cassidy się teraz wszędzie pcha? czyżby bała się o swoje miejsce w Arrow?

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

no właśnie strasznie mnie to irytuje że jako jedyna tam będzie. Diggle jakos jest a Emily nie ma, tak samo brak Caitlin, Cisco, Iris czy Thei :(

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

wiesz może nie miały czasu... nie każdy... Emily prawie zawsze była na Panelach może akurat w ten dzień jej coś wypadło...
Fani na pewno będą zawiedzeni że zamiast Rickards będzie Cassidy.

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

no wiem wiem, ale tytuł panelu to "The Heroes and The Villians " wiec bardziej o to chodzi. poza Digglem każdy ma swoje alter ego :)ale na Twitterze fani Emily są meegggaaa wkurzeni... ;P

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

no i jest jasne czemu nie ma Emilki i reszty... Bo oni nie są ani Heroses i Villians...
No pewnie że są wkurzeni ale jeśli to takiego rodzaju panel to nie powinni mieć pretensji...

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

no tak ale Diggle jest :) więc ona też mogłaby byc jako członek TeamArrow :)
ja na szczescie jestem raczej fanka łagodna w obyciu i nie wypisuje do Guggentrolla wiadomosci, bo inni to przesadzają. czasami zastanawiam sie jak oni sie czuja jak czytaja niektóre wypowiedzi fanów :(((

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

No ale Digg jakiś tam udział w byciu bohaterem ma;p;p Prawie zawsze z nimi na akcję chodzi;p A felka jest obcykana w komputerach i innych sprawach;p;p
A producenci jak się czują? fakt niektórzy przesadzają ale czasem też się im nie dziwie bo to co oni czasem wyprawiają to się w głowie nie mieści...xd

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Każdy jest na swój sposób bohaterem:)

MagdaLena121

Ludziska moje kochane:) Uspokójcie się i patrzcie logicznie na fakty. Felicity oprócz bycia komputerowcem i kobietą Arrowa i Atoma nic wiecej nie robi wiec Emily praktycznie nie ma nic do powiedzenia. Poza tym teraz Oliver jest uznany za zmarłego wiec na razie koniec Olicity. I o czym opowiadała by Emily? O łzawych scenach? Cassidy jest tam bo dla niej nadchodzace odcinki są wazne. Diggle tam jest bo razem z Royem bedzie kickass. I to wszystko

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

no i tu się z Toba zgodze :-) Felicity nie jest bohaterem i w najbliższej przyszłości nie będzie... a to jest panel o bohaterach i tych złych wiec raczej nie będzie to miejsca na miłostki itp.:-)

MagdaLena121

Dokładnie. Nawet Panabaker, Holland i Patton nie ma. Emily przychodzi na te wspólne panele i praktycznie cały czas milczy, albo odpowiada na pytania związane z Olicity, Barrym lub Atomem. Nie wiem czemu ale przykro mi trochę.Felicity jest silną kobietą ale w tym sezonie pokazują ją tylko jako obiekt westchnień wszystkich superbohaterów

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

ja mam nadzieje że w przyszłości zrobią z Felki kogoś więcej niż miłość głownego bohatera;p;p
Ja nawet już tu pisałam że chciałabym zobaczyć złą Felicity :-)

BlueRose_0709

Rola Felicity w nastepnych odcinkach Felicity standing strong-kpina

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

dlaczego kpina?

MagdaLena121

Chodzi mi o to, że w wątku Felicity nadal nic wielkiego sie nie dzieje. Podejrzewam, że jej sceny to beda tylko emocjonalne albo te z Palmerem w Queen Consolidated jak ją "pociesza"

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

spokojnie ;p oni mają teraz wiele postaci do wypromowania;o a z postacią felicity nie muszą tego robić bo i tak większość fanów ją Uwielbia:-)

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

masz racje BlueRose, trudno sie mowi i tak jutro w nocy bede sledziła info na twitterze. nocka w pracy wiec jak tylko cos ciekawego sie dowiem to wrzuce dla was :D

bzyczek881126

Dziekuje Bzyczku:*

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

Wszystko dla was :)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Pewnie dlatego ze ma te swoja okropna przemianę na sile ja promują;/

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

też tak myślę.. to ostatni dzwonek dla jej postaci...
I pewnie się boją że Laurel jak BC całkiem się pogrąży więc trzeba sprawić żeby fani ją troszkę polubili

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

daj spokój.. Juz widzę jak siedzi dumna niczym paw ze jest jedyna kobieta..

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

ta i pewnie będzie prawić swe mądrości... ja mam nadzieję że ona nie będzie miała zbut dużego udziału w tym panelu:-) Będzie tam o wiele więcej ciekawszych osób i nikt jej nie będzie chciał słuchać:-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Yhym;D miejmy nadzieje ze nikt nie zada jej pytania haha;pp..

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

no wszyscy głownie skupia sie na Oliverze i jego smierci ale teraz czeka nas trylogia Kurczaka wiec tez poswiecą temu czas. mnie ciekawi najbardziej historia Roya i Malcolma teraz, oliver oczywiście Atom i Firestorm ;)

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

a dajże spokój z tym Atomem...aż mnie szlak trafia na samą myśl- tak samo jak przy Kurczaku

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

nie dam ... :*

MagdaLena121

One nas wykończą z tym lalusiem. Nie dosyć ze trzeba bedzie go ogladac to jeszcze one o nim nawijaja:D

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

dokładnie;p Ja w ogóle nie chcę o nim słyszeć a one mi tu z Atomem wyskakują xd

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

rodzinę sie akceptuje mimo wszystko :D to dopiero początek kochane :D

bzyczek881126

Wiem wiem, rodzenstwo nas wykańcza i irytuje ale koniec konców sie je kocha, prawda?

ocenił(a) serial na 8
BlueRose_0709

baaa, święta prawda wiec jakos musicie spróbować nas zrozumieć :D

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

nie przerażajcie mnie xd

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Yhym Malcolm, Atom cos co mnie interesuje:-) ..ta trylogia mnie przeraża..

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

jakos to przebolejemy i bedzie pozniej łatwiej :)

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Innego wyjścia nie ma!:-)

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

A mnie i dżuma i Cholera przerażają ;p;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Oj tam Ray w porównaniu do Laurel to istny książę;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

ta książe z zakutym łbem ;p;p