Bo do nowego odcinka zostało tylko 13 dni więc trzeba na nowo rozbudzić naszą Rodzynkową Rodzinkę:-)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Poprawka Listy "bee":
1. Dinah Laurel Lance
2. Oliver Jonas Queen
3. Isabel Roshev
4. Thomas "Tommy" Merlin
5. Ray Palmer
6. Amanda Waller
7. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Jak się cieszę ze Ty mnie rozumiesz;D ..powiedz sama On nadaje się do odegrania roli księcia w jakieś Disney'owskiej produkcji;D
Never!! ..nie zdradze Olicity:-) ..mi tylko chodzi o to ze jeśli scenarzyści nie maja zamiaru połączyć Falki z Oliverem wierz tak na serio a tylko się z nami bawić to wtedy..w ostateczności ..
Widzisz? Ona jest gorsza niż ja:D Ja mam tylko czarne myśli, ona WYOBRAŻA sobie Felkę z Palmerem. Gdyby takie coś zaistniało lub Oliver wrócił do Laurel ja rzucam serial. Nie bede ogladac czegos co mi sie nie podoba lub wkurza.
Hej! Wcale ze nie jestem gorsza haha;D..ale zgadzam się z Toba ja tez rzucilabym serial..bez wahania
ja go nigdy nie porzuce od Pilota śledzę losy bohaterów, chyba ze wszystkich uśmierca i zostanie sam Kurczak to wtedy nie bedzie wyjscia:(((
ja też;p choć wiem że to się nie stanie;p ale jak by coś takiego miało miejsce to wiem że nie dam rady dalej oglądać...
Wiesz Olivera lubie, ale gdyby sie stało to byłoby wiecej scen Laurel, wiecej scen Laurel i Olivera, wiecej scen Felicity i Palmera. O nie nie nie! To przegiecie
powiem tak związek Olivera z Laurel= więcej Laurel- NIE DAŁABYM RADY. związek Felicity z Palmerem = więcej Palmera TEZ NIE DAŁABYM RADY.
A tak propo Palmera myśle że maja na niego większy pomysł niż jego związek z Felicity. ale jak dla mnie to nie jest postać na dłużej niż kilkanaście odcinków.
"Widzisz? Ona jest gorsza niż ja:D Ja mam tylko czarne myśli, ona WYOBRAŻA sobie Felkę z Palmerem"
Masz w 100% racje, jak można sobie to wyobrazić, to zdrada;pp
Dobra rozumiem, że wszyscy jesteśmy rodziną, ale kiedy myśmy się tak pożenili? Musiała być niezła impreza skoro nie pamiętam :P
Ok ...jeszcze przed sekunda ,,Agatka'' a teraz ,,TA OSOBA''!!!??... To jest ...ból
Zgłaszają się na matka chrzestą miałaś chyba niezły odlot...choć ja chyba też:P
To ty nasz ranisz dziecko i naszą miłość do Olicity:P Zdradzasz nas i ich dla jakiegoś pofarbowanego aroganckiego lalusia...:P
Ależ ja kocham Olicity..a Raya tylko lubie... W żadnym stopniu nie zagraża Oliverowi czy Olicity;D...
ja też nigdy nie zdradzę :)) Agatka nie mogą sie z nami bawić . Olicity endgame pamietaj, ale Ray hmmm, może jemu z czasem znajda jakąs fajna babeczke jesli zostanie w serialu :)
oo kochana bo tu taka nagonka ze za szybko pisałam. wybacz mi :D teraz juz nie pomine cię ;)
oficjalnie Agatka, Kamila i Wera fanki Raya :)
Chyba muszę zmienić imię na FW bo tak dziwnie jest jak ktoś się zwraca do ciebie drugim imieniem :P
Ale tak my fanki zmierzamy ku Ray'owej przygodzie!