W poprzednim temacie skończyło się miejsce na komentarze i dodawanie nowych spoilerów, więc
stwierdziłam, że założę nowy temat bo jak do tej pory dobrze się sprawdzał :) Także dodajemy spoilery :)
Kawałek dialogu z 3x06 :)
http://twitter.com/ARROWwriters/status/531940700594511874
a nie wiesz czy Ra;s pojawi się w Starlig czy Oliver pojedzie do niego? Bo z opisu wynika że Oliver organizuje spotkanie z Ra'sem ale nie jest wspomniane czy ten pojawi się w Starling?Czy te spotkanie odbędzie się w Nada Prabat?
Myślicie, że jeśli mamy crossover dwóch seriali to spokojnie można zakładać tematy o odcinkach na jednym i drugim forum? Chodzi mi, że np. tutaj na forum możemy założyć temat 'crossover Arrow/Flash coś tam odcinek 8' i w pełni delektować się najpierw jednym a później drugim odcinkiem.. czyli całością?
Myślę ze na jednym i drugim forum może powstać taki temat..:-) ...ale ja chyba byłabym za tym żeby to połączyć tak jak napisłeś ,,crossover The Flash vs Arrow'' i założyć go tutaj:-)
Znaczy, o obie rzeczy mi chodziło. aqueda xd : kto bardziej preferuje Arrow sobie tu napisze, kto bardziej Flasha tam :D
Hej! Ja po prostu wole się ,,uśmiechać'' do innych niż pokazywać język haha :-)
Zajebiste. Ja chyba stoper włącze w tel z odliczaniem czasu ;))) nie wiem jak wy ale u mnie w kalendarzu zaoisane Flash /Arrow Day i to wielkimi lietrami !!!;)
Haha:-) ..Jeszcze nigdzie nie zapisałam ale jeśli pozwolisz to ,,ukradnę'' Twój pomysł :-)
Proponuje, abyś odbiła to postem na ostatniej stronie od postu otwierającego, bo tutaj w środku zniknie to w czeluściach tematu ; )
Być może i Supergirl będzie w tym samym universum.
Wczoraj Guggenheim na swoim twitterze zaprzeczył, że Laurel miałaby kiedyś mieć "Canary Cry" w serialu. Myślę, że jakby przeszła na stałe gdzie indziej kto wie. Jednak na takie pytanie producenci pewnie nie odpowiedzą. W jednym z wywiadów przy prezentacji crossovera Guggenheim mówił min. o Laurel, że jest ona najmniej wyszkolona ze wszystkich postaci, nawet mniej niż Diggle czy Lyla i maska nie uczyni z niej od razu bohaterki czy dobrej wojowniczki.
Jeśli ktoś czeka na powrót scen z Caity Lotz będą one najpewniej w 3x13. Nie wiadomo w jakiej formie, retrospekcji, snu, halucynacji.
Ale super! W sumie ciężko będzie się przestawić. Nie wiem jak reszta, ale ja tam lubię ten kostium. Będę chyba za nim tęsknić :P
Dla mnie też super !!! Aby wyglądał jeszcze bardziej BadAssowo ;D ale tutaj akurat nie mam obaw. Nawet kostium Laurel mi sie podoba więc nowy Arrowa tym bardziej będzie ;)
a mnie się amell najbardziej podoba bez kostiumu;p
ale tak na poważnie jestem ciekawa jak będzie wyglądać nowy stój Arrowa :-)
Jestem zaskoczony - po raz kolejny? Wyciekły jakieś fotki? Bo oprócz tego 'plakato-podobnego' żadnej foty nie widziałem z crossovera xd
Jest kilka fotek na GrrenArrowTv jesli masz ochote sie im przyjrzec. A jezeli chodzi o nowy stroj to rzeczywiście ma byc ale tworcy nie bez powodu rzadnej fotki nie publikuja... element zaskoczenia sie liczy ;)))
chociaż chyba jakieś zdj mi sie przypomina jakby Arrow miał na ręku, ramieniu i nodze jakieś dodatkowe elementy, mini strzały, ale nie wiem czy przypadkiem mi sie to nie przyśniło :P
Nie przyśniło ci się. Było pokazane w wywiadzie na temat crossovera i teraz na zdjęciach w GreenArrowTv :)