PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63886
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

W poprzednim temacie skończyło się miejsce na komentarze i dodawanie nowych spoilerów, więc
stwierdziłam, że założę nowy temat bo jak do tej pory dobrze się sprawdzał :) Także dodajemy spoilery :)

Kawałek dialogu z 3x06 :)
http://twitter.com/ARROWwriters/status/531940700594511874

bzyczek881126

Albo ten i ten xD Ciekawe w ogóle, czy ekipa od Flasha pozna tożsamość Arrow, hmm?

ocenił(a) serial na 8
matiiii

no tak nawet Caitlin w promo mówiła "Oliver" więc baaaa, i też właśnie najlepsze będą ich reakcje :D

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Długo jeszcze i daleko do wtorku. Bo ja już nie mogę :) Chce to zobaczyć. Może nawet zarwę nockę, kto wie?

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

aby weekend przezyć i będzie już blisko z górki :D

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

W sobotę, trochę psychicznie odpocznę od tych wszystkich spoilerów poprzez oglądanie Resident Ivil ( błąd zamierzony, raz lektor się pomylił i od tamtej pory mi zostało. Redsident Ivil zamist Evil :))

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

hahahhahaahhaha super, ja cały weekend w pracy na nockach więc mam nadzieję zleci szybciutko :D

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Oby tak było, bo inaczej nie dam rady :)

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Sin wraca do nas w 12 odcinku :)
http://www.spoilertv.com/2014/11/arrow-episode-312-uprising-bex-taylor.html

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

Z opisu wynika że Sin odegra kluczową rolę w dochodzeniu o śmierci Sary -więc wydaje mi się ze nie dowiemy się w 9 odcinku kto zabił sare.

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Po głosie który powiedział "Witaj Saro" zanim padła możemy wywnioskować że był to facet. A może sam Ra's Al Ghul ją kropnoł;p

ocenił(a) serial na 10
Christopher_filmweb

mi raczej chodziło o to czy w 9 odcinku dowiemy się kto zabił sare? bo skoro Sin pojawia się w 12 odcinku i odegra wazna role w sprawie śmierci Sary to chyba jednak w 9 odcinku się nie dowiemy kto ją zabił

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

wiem raczej się nie do wiemy ale ta moja teoria ze Ra's ją zabił jest nawet całkiem ciekawa i nie bez podstawna;D

ocenił(a) serial na 10
Christopher_filmweb

a ja wyjaśnisz to Ultimatum Ra;sa ? mi się wydaje że To raczej będzie ultimatum Nyssy ale ta okłamie Olivera że jest jej ojca.

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Hmm powiem tak zobaczymy czym zaskoczą nas scenarzysci.;D

MagdaLena121

Kurcze, to samo pomyślałem : / W sensie: liczyłem, że w 9 wyjdzie na światło dzienne kto zabił Sarę i druga połowa sezonu po przerwie będzie się o to 'rozbijać'. Tymczasem pewnie do końca sezonu tajemnica będzie tajemnicą.. nie podoba mi się to rozwiązanie nic a nic..

ocenił(a) serial na 10
matiiii

nie tylko Tobie- miałam nadzieję że przed długa przerwą dowiemy się kto zabił Sare. Przeciąganie tego wątku jest bez sensu wystarczy że pierwsza połowa sezonu na tym się opiera.

MagdaLena121

Dokładnie. Tutaj przychodzi mi na myśl serial 'The Blacklist' gdzie pewna tajemnica, bez spoilerów dla nieoglądających, jest prowadzona już 2 sezon i nie zanosi się na żadne zmiany. Tak, wiem, że w Arrow mamy 'sezonowo' takie rzeczy więc z pewnością na koniec s3 dostaniemy odp. i w ogóle, ale naprawdę liczyłem na zmianę tego 'kto zabił Sarę' w drugiej połowie sezonu : (

ocenił(a) serial na 10
matiiii

a powiedz mi kiedy oni mają zamiar zacząć wątek główny? Przecież Ra's ma być głównym wrogiem strzały? pewnie będzie tak że pojawi się on w 3-4 odcinkach i tyle.

MagdaLena121

Do tego pewnie kiedy Oliver znika to i Rasa pewnie nie będzie... jak dobrze pójdzie to rozpocznie się to wszystko MOŻE od 15 odcinka xD

matiiii

Z tą mordercą Sary może być tak, że to widz odkryje kto nim jest, a bohaterowie nie. Tak samo jak zrobili ze Slade'm - w 9 odcinku dowiedzieliśmy się, że jednak żyje a Oliver dopiero w 14.

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

no w sumie tak też może być.

BlueRose_0709

O, albo z Dark Archerem i jego tożsamością w s1 a Oliver na koniec. Genialne, Blue Rose :D Jeszcze nie wszystko stracone!

matiiii

Taaa, nasz entuzjazm prysnie jak dostaniemy 4 odcinki pod rząd z Laurel. Mam nadzieję , że w 14 odcinku zakończy się jej saga. Teraz mi coś przyszło na myśl , a może te 3 odcinki tzn 10-13 dzieją w czasie 1 nocy podobnie jak odcinki 21-23 ?

BlueRose_0709

Gdyby się tak działy to jeszcze bardziej tego nie kupuje : ( Poważnie. Wolałbym, aby akcja w tych odcinkach działa się tygodniami - jakoś lepiej mi to pasuje do ewentualnego pobytu Olivera w gościnie u Rasa : )

matiiii

Wiesz teoretycznie między odcinkiem 9 a 10 jest przeskok czasowy więc ten pobyt będzie już i tak dość długo będzie trwał. Ja nie kupuje tych odcinków pod rząd. Przecież to powinno być rozciągnięte na cały sezon.

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

ja nie kupuje tych odcinków o Laurel-coś czuje że to będą najgorsze odcinki w Arrow. Nie mogli tej jej całej trylogii rozłożyć na cały sezon a tak 3 albo nawet 4 odcinki będziemy musieli się z nią męczyć.

BlueRose_0709

A, nie wiedziałem o tym przeskoku czasowym, dzięki za info! W takim razie akcji podczas 'jednej nocy/dnia' mówię: a czemu by nie? (ale proszę, podaj jakieś argumenty które przemawiają za tym, że to dobre rozwiązanie xP)

ocenił(a) serial na 3
Kawusia25_2

Laurel w momencie założenia maski nie stanie się od razu bohaterką. Wypowiedź producenta.
https://www.youtube.com/watch?v=qEp3t4Vazs8

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

Nowe zelandzkie promo :-)
http://cms.springboardplatform.com/embed_iframe/677/video/1202299/sotv036/Spoile rtv.com/10

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

haha i mamy słynną już akcje z płonącą koszulką :D uwielbiam NZ Promo :) zawsze dodadzą jakiś smaczek :D

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

ach akcja genialna :-) to będzie epicki odcinek xd

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Oo tak genialna:-)

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

Kilka ciekawostek o Arrow i The Flash:-)
W jednym z odcinków Barry będzie śpiewał :-)
Bary ujawni Iris o czymś w niedalekiej przeszłości.
W Arrow więcej wynalazków Star Labs nadchodzi.
W tym sezonie Arrow będzie wesele.

MagdaLena121

O, a jednak wesele Diggle'a w tym sezonie : )

ocenił(a) serial na 10
matiiii

No nasz Digg się zaobrączkuje xd

MagdaLena121

Szczerze? Jestem ciekaw TAKIEGO odcinka i jak to będzie wyglądać :D

ocenił(a) serial na 10
matiiii

Ten odcinek pewnie już będzie jak Oliver wróci wiec myśe że gdzieś pod koniec sezonu. Ale fakt ślubu w Arrow jeszcze nie było :-)

MagdaLena121

Też tak myślę. I właśnie o to mi chodziło xD

MagdaLena121

I może go tak naprawdę nie być, mogą tylko wspomnieć o nim. Zamiast wesela pokażą kolejną scenę boskiej Laurel walczącą o sprawiedliwość w SC.

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

mam nadzieje że nie :-) Fajnie było by zobaczyć wesele Digga i Layly i jakiś promyk szczęścia bo jak na razie to wszyscy w Arrow chodzą jak cierpiętnicy/.

MagdaLena121

Oby Magdalena:D wtedy wyciągamy chusteczki i będziemy chlipać:D Tylko tym razem ze szczęścia:D Miła odmiana by w końcu była:D Z tego co wiem to 9 odcinek zapowiada się mega depresyjnie....

ocenił(a) serial na 10
BlueRose_0709

tez tak słyszałam. Tzn będą chwile radości jak i smutku w jednej scenie. Ale ogólnie ten odcinek ma być właśnie depresyjny. Chciało by się trochę radości, szczęścia pooglądać a nie tylko smutek cierpienie itp.
Ps, ja na ślubach zawsze płacze więc ślub w serialu nie będzie wyjątkiem xd.

MagdaLena121

Tak samo mam, ale z nas baby okropne:d Ale jak wesele to wesele:D

BlueRose_0709

"Tak samo mam, ale z nas baby okropne:d"
Miszcz! xD

ocenił(a) serial na 9
BlueRose_0709

Ale ja wolałbym jakby pokazali to wesele bo jestem ciekawy jak będzie to wyglądało ;)

Grzybek_22

Jejku mamy kolejnego chłopaka na forum, który mówi takie rzeczy!!! <szooooook> Oczom nie nie wierzę:D:D Cudownie!

ocenił(a) serial na 9
BlueRose_0709

No cały czas czytałem wasze komentarze i podzielałem wasze zdanie ale się z tym ukrywałem aż do dzisiaj kiedy postanowiłem się ujawnić ;) Miłe powitanie :) Dzięki ;)

ocenił(a) serial na 10
Grzybek_22

Kolejny rodzynek nam się trafił :-)xd

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

a myślałam, że ja tu jestem rodzynkiem :P

Kawusia25_2

Ty jesteś 'spesssjal rodzynek', Kawusia, pamiętaj o tym gdy Magdalena czy ktoś inny napisze o kimś 'rodzynek' :D