PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63888
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

W poprzednim temacie skończyło się miejsce na komentarze i dodawanie nowych spoilerów, więc
stwierdziłam, że założę nowy temat bo jak do tej pory dobrze się sprawdzał :) Także dodajemy spoilery :)

Kawałek dialogu z 3x06 :)
http://twitter.com/ARROWwriters/status/531940700594511874

MagdaLena121

Chodzi o retrospekcje czy chodzi Ci o to, że może zmartwychwstać, coś jak Merlyn w s2? : )

ocenił(a) serial na 10
matiiii

o zmartwychwstanie oczywiście:-)

MagdaLena121

W sumie nie zdziwi mnie już nic w tym serialu xD

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Cudowne zmartwychwstanie trochę naciągane;d

ocenił(a) serial na 10
Christopher_filmweb

oj naciągane i to bardzo :-) ale bardzo Go lubiłam i do tego nie przyczepiałabym się tak bardzo.

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Może Tommy powróci jako zombiak (będzie straszył po ulicach Starlig city a olivier oczywiscie music go powstrzymać;):D

ocenił(a) serial na 10
Christopher_filmweb

wtedy Arrow zamienił by się nam w "Żywe Trupy". Jednak wole Olivera latającego pod dachach xd

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Nie zapominaj że po częsci jest to serial sci-fi;D
PS ale wole jak ty gdy Olivier "lata pod dachami";)

ocenił(a) serial na 10
Christopher_filmweb

miało być "po dachach" ;p;p tak to jest gdy się nie umie pisać na dotykowym ekranie;p;p
Fakt Arrow jest po części serialem sci-fi ale tak naprawdę mieliśmy tego minimalna ilość tylko mirakuru;p;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Lenka nie przejmuj sie ja tez na dotykowym nie mam czym sie popisywać najlepsza pełna klawiatura i tyle;D

ps mirakuru i flasha;d

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Czy ja wiem Matiii ? Ostatnio mówili, że nie zobaczymy go i Sary jako Flashback. To może dostaniemy ich jako halucynacje Laurel. Bynajmniej ja tak pomyślałam jak to przeczytałam :)

Kawusia25_2

Podoba mi się ta myśl, a że obie postacie są związane z Laurel to nawet pasuje. Nie zdziwię się, jak będziesz mieć rację ; )

ocenił(a) serial na 10
matiiii

szczególnie jeśli tyle odcinków będzie poświęconych Laurel wiec jest szansa że w którymś z tych odcinków pojawi się Toomy jako halucynacja albo sen.

MagdaLena121

Dokładnie tak.

ocenił(a) serial na 3
RaDosnaaa_

Laurel skoro zostanie BC to powinna przejść trening u Olivera, i powinien to być trening taki jaki miał on na wyspie, bez taryfy ulgowej. Mam nadzieję, że tak zrobią bo po tym zwykłym treningu bokserskim jak wyjdzie na ulicę i stanie się wymiataczką to będzie gwóźdź do trumny. Szkoda bo aktorka zła nie jest tylko jej postać została poprowadzona strasznie.

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Nie wiem czy było to poruszone ale Ra's Al Ghul był w Batmanie Początek.

ocenił(a) serial na 7
Christopher_filmweb

Aaa Ra's Al Ghul jest jednak dosyć powszechną postacią w uniwersum DC;p

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

Arrow Team z theme z Drużyny A, świetny filmik :D
https://www.youtube.com/watch?v=DifHpnz0mE4

ocenił(a) serial na 9
bzyczek881126

Podzielam twoje zdanie ;) Świetny filmik ;)

ocenił(a) serial na 5
Grzybek_22

Co do szkolenia Laurel to twórcy wzorują się na komiksach właśnie w nich Black Canary szkolił Ted Grant czyli WildCat. Poza tym WildCat szkolił nie tylko ją ale również Batmana czy Supermana poza tym jest on dobrze wyszkolony i nawet Green Arrow mu nie podskoczył więc chyba lepiej żeby Kanarek szkolił się u najlepszego.

bzyczek881126

Hahaha, GENIALNE! Po prostu genialne! Oczywiście całość najlepiej chyba doceni ktoś, kto oglądał Drużynę nie mniej naprawdę kawał dobrej roboty ktoś wykonał (rozwaliło mnie też, jak niektóre sceny podążały wytycznymi z Drużyny A, np. z s3 wykorzystanie scen z Oliverem który robi sobie łuki/strzały z 'niczego' xD).

ocenił(a) serial na 4
Kawusia25_2

Marc Guggenheim wyjawił, że poznamy zabójcę Sary jeszcze w tym roku. Zespół S.T.A.R. Labs dostarczy informację, która rozwiąże całą sprawę. Lecz prawdopodobnie nie wydarzy się to w crossoverze.

Aż przykro ,że w tym tygodniu nie leci ,, Arrow '' . A ja byłam święcie przekonana ,że zrobią ostatni odcinek przed przerwą pod jednym wielkim znakiem zapytania .
Pożyjemy zobaczymy .

Kawusia25_2

Spoilery na temat crossovera, w większości nie było tutaj o nich mowy.

http://www.docbrowntv.com/flash-arrow-spoilers-10-things-know-crossover-episodes /

Guggenheim wspomniał przy prezentacji crossovera, że jego stanowisku wobec supermocy w "Arrow" uległo zmianie po nakręceniu powyższych odcinków. Nie wyjaśnił w jaki sposób miałoby to funkcjonować w "Arrow", ale w takim razie wszystko wydaje się teraz możliwe. Na 3 sezon villaini są raczej rozplanowani, bo do około 15 odcinka są scenariusze i finał także jest rozpisany. Być może w 4 sezonie może być więcej ponad naturalnych wątków, chociaż temat tego sezonu twórcy też mają zaplanowany. Wydaje się jasne, że sukces "The Flash" wpłynął na producentów "Arrow". Kreisberg i Berlanti pracują przy "The Flash" i oni mogli wcześniej być za. Jednak jak to będzie z "Arrow", gdy stali widzowie są przyzwyczajeni do innego klimatu trudno prorokować. Podstawową sprawą jest co tak naprawdę producenci chcą wprowadzić. Jak to będzie się miało do budżetu i kosztów efektów specjalnych. Raczej nie będą naśladować tego co robi "The Flash", bo to inni bohaterowie i inne zdolności.

bambi_8

Jak dla mnie super wiadomość. Po s2 i miraukuru liczyłem na super moce i byłem zdziwiony, że nie pójdą w tym kierunku. A teraz taka opinia po crossoverze jednego z twórców = 2x super :D Oczywiście nie chodzi mi o nagminne eksploatowanie nadnaturalnych rzeczy, ale raz na jakiś czas coś pokroju 'subtelnej supermocy' jak mirakuru mogłoby się pojawić. Zweryfikuje oczywiście jego słowa gdy crossover będzie już za mną xd

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Garstka spoilerów, zebranych z twittera :)
http://kawusia25.tumblr.com/post/103582145876/lasha1706-because-3-09-is-so-epic

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

Crossover promo !!!! :D już podjarana :P
https://www.youtube.com/watch?v=_H0o5nf_pkA&feature=youtu.be

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Bzyczek nie tylko ty "podjarana" :P

PS ja już podjarany:D

ocenił(a) serial na 8
Christopher_filmweb

odliczanie czas zacząć :D

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

zajedwabiste Promo :-) byle do wtorku :-)

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

teraz jeszcze czekać na New Zealand Promo, one są zawsze jeszcze bardziej zajedwabiste !!!! :D

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

pewnie po południu będzie:-)

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

New Zealand są zwykle bardziej ,,soczyste'' ;D ...i znów dziewczyny się nie wyśpimy..tym razem dwie noce pod rząd..:-)

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

o tak też o tym pomyślałam :-) Ale cóż warto :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Zdecydowanie będzie warto! :-)

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

ah te ciężkie życie Crazy Fana :D

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Nawet nie mów :-) ..Crazy Fans znów połączą siły ;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

ach czyż to nie będzie Fajne obejrzeć odcinek we wtorek nie czekając tydzień na następny:-) mogło by być tak zawsze :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

To będzie wspaniałe wręcz ;D ..więcej Felki, więcej Barrego i więcej Olivera:-)

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

Czyli to co lubię najbardziej :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

To co lubiMY najbardziej ;D :-)

ocenił(a) serial na 8
agueda0712

oj wiecej wszystkiego. mnie najbardziej ciekawi dynamika między Team Arrow a Team Flash, no i ta legendarna reakcja Diggla na moc Barrego. aaa i dziewczyny w zwiastunie jak Iris mówi Barremu o Ollim (a bardziej o jego bicepsie :D) w tle widać Olliego i Felicity pijących kawę :P mało wyraźnie ale fanki Olicity na twitterze juz to wyłapały.hihi

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Yhym...widziałam już to zdjęcie:-) ..nic się nie ukryje przed miłośniczkami Olicity:-) ..jedno niewinne zdjęcie a wywołało niemałe poruszenie haha ;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

też widziałam to zdjecie :-) tak to już jest z nami fankami :-)

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

wiadomo też że po zniknieciu Oliver Felicity nie będzie Go szukać bo będzie wiedziała dokładnie gdzie on jest.
Zastanawiam się czy tylko ona będzie to wiedzieć czy cały team Arrow?

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Możliwe ze tylko ona..skoro ma się miedzy nimi dużo wydarzyć to możliwe że zaufa tylko jej i zdradzi gdzie będzie w tym czasie..

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

właśnie pomyślałam o tym że tylko ona będzie wiedzieć gdzie jest Oliver ale zobaczymy jak to bedzie

MagdaLena121

Guggenheim napisał, że Felicity nie będzie go szukała, bo będzie wiedziała, gdzie jest lub gdzie on nie jest. Według mnie równie dobrze mogłoby oznaczać, że wszyscy będą myśleć, że on zginął na tej górze. Lub Oliver zgodzi się na ultimatum Ra's i odejdzie z nim do Ligii. Walka na miecze będzie raczej właśnie między Ra'sem i Oliverem, bo ich rozrywka zmieni bieg serialu. Nie pamiętam czy tak wyraził się Amell czy któryś z producentów.

ocenił(a) serial na 10
bambi_8

też dobry trik by był gdyby wszyscy myśleli że Oliver zginął a tylko felka by wiedziała że żeje. ale co twórcy wymyślili to się okaże w 9 odcinku.

MagdaLena121

Ciekawy pomysł, jestem za. Jednak może być tak, że nikt z nas dobrze nie przewidział co będzie. Nawet bym tego chciała. Znaczyłoby to, że producenci jednak nie przechwalają się, że odcinek 9 będzie najlepszy ze wszystkiego co zrobili.

ocenił(a) serial na 10
bambi_8

ale obawiam się też że według producentów jest najlepszy jaki zrobili do tej pory a my widzowie tego tak nie odbierzemy. mam nadzieje na jakiś mocny Cliffhanger.