Bo poprzedni temat nam się kończy, a sesję AA trzeba gdzieś zrobić :P
Teraz jest chyba gorzej niż we wczorajszym temacie na zakończenie v2 - jak odświeżam od razu wyskakuje mi 8/10 nowych postów.... xD Jak tak dalej pójdzie to na crossover będzie już temat nr 5, hahaha xD
Dokładnie.. To jeszcze ,,kupa'' czasu a forum rozwija się w rekordowym tempie ;D
:-) ..najpierw ładnie z ,,drugą stroną lustra'' , teraz z flashem ..no no rozkrecasz się ;D
Jak tak dalej pójdzie to nie wyrobię się z niespodzianką przez ten żyjąc organizm :P
jak bedzie coraz bliżej tej wiekopomnej chwili crossoverowej, założymy temat "Flash vs arrow Crossover relacja LIVE" :)
Wydaje mi się, że ten temat może spełniać to zadanie - lepiej załóżcie ogólnie temat o dyskusji i tam dyskutujcie od razu o odcinku 'live' jak macie zamiar oglądać z przerwami xd
o jaaaa :D zdecydowanie, zarówno Flasha jak i Arrow a czasami nawet inne seriale :P
Inne seriale hmm nie pamiętam czy twoje to były posty ale ktoś sie mocno przejechał na tych innych serialach tzw. dosyc ich duzo było:D
no troszkę ich mam do obejrzenia, codziennie jakiś :p weekend wyjątek, poza niedz bo wtedy wchodzi OUaT ;P
BlueRose też pisała ze chce oglądać w Nocy więc może być tak że nie będzie tylko naszej Trójcy xd - co mnie bardzo cieszy :-)
Yhym ..tam gdzieś pisalam ze juz jest zdeklarowana piątka;D ..BlueRose i Chris dołączyli -:-)
Ja chyba z tego szaleństwa ..będę komentować w trakcie trwania seansu ;D..wogole jak przezylas noc bez Arrow ?!!ja ciężko ;D