Bo poprzedni temat nam się kończy, a sesję AA trzeba gdzieś zrobić :P
Założyłem, że nie chciało Ci się odpisywać i chciałaś 'grzecznie' zakończyć jakiekolwiek rozmowy.. xP
jakbym chciała zakończyć to napisałabym ci matii... 'dobra koniec gadki" :P ale pewnie i to by nie doszło :P
hahahaha nie wkręcaj już sobie, szok był, ale jak mówiłam szybko ochłonęłam :) to teraz juz wiesz że jak nic nie odpiszę to znaczy że filmweb dał ciała, nie ja !!! :D
Niech Ci będzie - ja byłbym w szoku xP To teraz nie wiem co począć z tym fantem - ja odpisał, Ty nie odpisała, wszystko było dla mnie jasne : (((
no tez nie wiem jak coś założę temat na ogólnym "Matii dlaczego nie odpisujesz!!!" i wtedy bedzie jasne że moja wiadomość nie dotarła :P
nieee... naprawdę odpisałam. i to mnie irytuje bo ja tu sie produkuję i rozprawkę piszę a okazuje sie że ona nawet nie dochodzi :/
Ja tam nie widziałem żadnej rozprawki w każdym pw.. xP To może inaczej zadam pytanie: co było ostatniego ode mnie? : )
coś o fryzjerze i dzierlatkach 21 wieku :p i ja odpisałam a tu nic. zero odp :P
Eejjjjjjj, jestem happy :D Moje wiadomości dochodzą :D A Twoje Weronika nie - to Twoja wina! xP <dżołk>
no nieee to nie fair !!!! dlaczego moje nie dochodzą ??? jestem lekko poirytowana :P
Szczerze powiedziawszy jestem zaskoczony - założyłem, że to moja nie doszła :D No ale w takim razie jak problem leży po Twojej stronie to nie wiem co z tym fantem zrobimy :>
a teraz dostałeś jakąś wiadomość ?? może nie będe odpisywała w temacie tylko za każdym razem w oddzielnej wiadomości. a jak to nie pomoże to mamy 21 wiek, technologie, cos sie wymyśli :P
Doszło, doszło, ja nie zauważyłem xP Widzisz, jak chcesz to potrafisz ale Ci się nie chciało Weroniko, wszystko jasne xP
a się Matiii rozpisałeś;p;p Też dałam się wkręcić z tym wiekiem- nie ładnie tak Matiii xd
Co do spotkania w Warszawie....hm ta miejscówka średnio mi pasuję ale jak będzie trzeba to przyjadę;p;p
Moi drodzy zostały jeszcze 4 dni 14 godzin 23 minuty;p;p
Pisałem zaraz po tym, ale nikt mnie już nie słuchał - same się wkręciłyście (Twoja reakcja też jest przednia, a ponieważ pisałaś to pod wpływem chwili mam wrażenie, że było to rzeczywiste odzwierciedlenie stanu psychicznego xP)
Oj tam średnio Ci pasuje - jest najprawdopodobniej najlepsza. Zobacz, Weronika ma całe 7 godzin do Wawy, a Ty? xP
Właśnie, odliczajcie dalej do crossovera : )))
Ja do Wawy też mam jakieś 7-8 godzin;p;p
Myślę że wczoraj mógłbyś mi wcisnąć jaki chcesz kit a ja bym to łyknęla;p Niestety jak mój umysł jest przepełniony Arrow to o niczym innym nie myślę xd
Ej, no widzisz - łączcie się obie w bólu xP
Wy wczoraj w ogóle daliście czadu - co odświeżyłem to było parę postów, a co otworzyłem stronę z powiadomieniem były już kolejne posty xD
ta ja też się gubiłam w tych postach xd Ale czym nas więcej tym lepiej;p coś czuje że szybko tu skończymy i trzeba będzie zakładać nowy temat xd
Wcale, że nie! Wy cały czas pisaliście! ... Jak to robicie!? xP
Podczas nocek crossoverowych myślę, że pobijecie 'over 9000' jeśli chodzi o ten temat - podejrzewam również, że jeśli nie w weekend to w nockach crossoverowych trzeba będzie założyć nowy temat xd
coz pisałam ale i tak się gubiłam;p jak będzie crossover to te forum się zatrzęsie .xd .
Hmm, ja się gubiłem i nie pisałem - zdradź tajemnice xP Jak będzie crossover to forum nie wytrzyma i nastąpi erupcja serwerów FW.. i to będzie Wasza wina! xD (siebie nie liczę, jeszcze nie wiem czy będę oglądał po nocach więc zwalam winę na Was xd)
Powiem Ci oglądaj z nami w nocy xd Będzie Fajnie;p ach nasza wina?xd Co złego to nie my ;-p xd
Chciałbym ale nie wiem czy będę mógł : ( Co złego to będzie na Was - będę wskazywał palcem, po kolei xP
cóż nie mam zamiaru odpuści sobie tych odcinków ale aż tak duzo nie pisze więc jak padnie filmweb umywam ręce;)