PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63899
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Bo poprzedni temat skończył nam się po 2 dniach :) A jak to wcześniej wspomniałam, sesyjki AA
gdzieś się muszą odbywać :P

bzyczek881126

A tak nawiązując do tematu: ciekawe, od czego to zależy, że jedno promo jest takie a drugie takie, a w jednym kraju pokażą to a w innym o WIELE więcej? :D Dość dziwne..

ocenił(a) serial na 8
matiiii

nie mam pojęcia, jeszcze czeka nas azjatyckie promo i tam kolejna dawka... ;P
a skusiłeś się na obejrzenie czy jednak nie??:P

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Azjatyckie i Nowo Zelandzkie Werciu :)

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

aaa no tak :D

bzyczek881126

Nie, nie oglądam, jak zawsze.. xP Ale jak będzie kolejna przerwa, choćby 2-tygodniowa, to spasuje i obejrzę :D

ocenił(a) serial na 8
matiiii

to dobrze, że nie widziałeś :D

bzyczek881126

Nie zachęcaj!

ocenił(a) serial na 8
matiiii

no przecież mówię... nie oglądaj !!!:D

bzyczek881126

Jak możesz, Weroniko! Od Ciebie trzeba z daleka, bo tylko namawiasz :D

ocenił(a) serial na 8
matiiii

delikatnie radzę ci abyś nie ulagał presji i NIE OGLĄDAŁ :D

bzyczek881126

Niektóre proma bardzo dużo zdradzają, aż za dużo :D Thea w Arrow Cave to niezwykły widok. Nawet nie starałam sobie wyobrażać tej chwili.

W 3x14 będzie scena Olicity, która wywoła szeroki uśmiech na twarzach widzów. Jestem ciekawa czy w teraźniejszości czy w retrospekcjach, bo w tym odcinku więcej będzie scen z przeszłości niż teraźniejszości.

ocenił(a) serial na 8
bambi_8

no ja tak samo, to będzie piękny moment :) dlatego oczekiwania na odcinek są jeszcze większe...
myślę że raczej flashbacki, ja się zadowolę wszystkim :D

ocenił(a) serial na 7
bambi_8

Każda wersja sceny Olicity jest mile widziana:-) ...osobiście uważam ze będzie to jednak flashback ale chciałabym się rozczarować:-)

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

a mi się wydaje że to będzie scena ich pojednania. Nie w sensie romantycznym... ale oboje dojdą do porozumienia w sprawie Malcolma.

bambi_8

" Thea w Arrow Cave to niezwykły widok. Nawet nie starałam sobie wyobrażać tej chwili. "
OMB! Stało się! xd

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Opis 15 odcinka
http://www.greenarrowtv.com/arrow-official-description-for-3-15-nanda-parbat/216 87

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

Azjatyckie promo 3x13
http://kawusia25.tumblr.com/post/110435435916/lasha1706-arrow-3-13-the-canaries- warner-tv

ocenił(a) serial na 8
Kawusia25_2

Dallas Comic Con Panel ze Stephenem Amellem ( + David Ramsey )
https://www.youtube.com/watch?v=ZGbgDe1TPfw

bzyczek881126

Moment, gdy pojawił się David Ramsey był bardzo zabawny :D
Oglądałam początek wypowiedzi Amella, jak mówił o współpracy Olivera i Malcolma, bardzo niewiele, może dlatego, że to spoilery, ale i tak coś nie gra w tym wszystkim. Chyba w tym wątku będzie zapowiadany twist na koniec 15 odcinka. Jestem ciekawa scen Atoma i Arrow i Felicity pomiędzy nimi. Tytuł 18 odcinka nadal jest tajemnicą, ale znając PR The CW ujawni spoiler wcześniej niżby chciała produkcja. W tym odcinku będzie Donna Smoak i ma być jakaś wskazówka co do ojca Felicity.
W 3x13 okaże się kto dalej będzie trenował Laurel. Aktor grający Teda Granta aktualnie jest nieosiągalny dla produkcji stąd nowa osoba trenująca.
Jeszcze w tym sezonie pojawi się czarny charakter z supermocami.

Karl Yune (Maseo) i Emily Bett Rickards (Felicity). Prawdopodobnie mają wspólne sceny w 17 lub 18 odcinku.
https://pbs.twimg.com/media/B9aeSfwCIAAPMKz.jpg

ocenił(a) serial na 7
bambi_8

Maseo i Felicity? Jestem zainteresowana:)

bambi_8

"Jeszcze w tym sezonie pojawi się czarny charakter z supermocami."
Brick już mógł być metahuman z prawdziwego zdarzenia a tutaj taka zapowiedź? Hmm, ciekawe, na kogo padnie.

Kawusia25_2

3x18
Policja z Central City w Starling City?
https://pbs.twimg.com/media/B9huboHIEAIzpMu.jpg
Być może fabuła Flasha 1x18 jest jakoś powiązana z Arrow 3x18, skoro dzień przed emisją Arrow postacie Felicity i Raya będą w "The Flash", a przynajmniej Felicity ma być w 3x18 "Arrow". Ray zapewne też, bo jeśli Brandon Routh jest zakontraktowany na 18 odcinków, od chyba co najmniej 3x17 powinien być już we wszystkich do końca sezonu. Na pewno nie będzie go w 3x13 i 3x14, pojawi się w 3x15.
Roy w kostiumie Arrow. Lance mierzy do niego z broni w trakcie aresztowania?
http://oi62.tinypic.com/243m1xy.jpg
Na tematy tytułu odcinka 3x18 wiadomo na razie tylko tyle, że zaczyna się na literę P.

ocenił(a) serial na 10
bambi_8

Przez tumblr można zadawać pytania odnośnie propozycji tytułu. Guggenheim powiedział, że jeśli ktoś odgadnie tytuł poprawnie to wtedy go potwierdzi. Do tej pory zaprzeczył następującym tytułom:
-Post Mortem
-Partners
-Panic Attack
-Punishment
-Penumbra

Wydaje mi się, że tytuł będzie miał maksymalnie 12 liter (w przypadku tytułu jednowyrazowego) lub będzie składał się z dwóch wyrazów. Przynajmniej tak wynika z porównania stron tytułowych odcinków 3x17 &3x18.

Może coś w stylu "Proposition", "Proposal", "Power/Price of Love", "Painkiller".

ocenił(a) serial na 7
SapphireBlue

Z tego co wiem to proposal jest za krótkie :P

ocenił(a) serial na 7
Kawusia25_2

zdjęcia i promo z 3x14 !
http://www.greenarrowtv.com/arrow-the-return-official-preview-images/21706

ocenił(a) serial na 8
mazik20

Welcome Slade Wilson :D!!!!!

Kawusia25_2

Kto będzie trenował Laurel okaże się w 3x16, nie w 3x13 jak pisałam. Guggenheim pomylił się poprzednio i poprawił odpowiedź. W 3x18 Donna Smoak będzie miała sceny tylko z Felicity. Skoro mają być w szpitalu, a niekoniecznie to Felicity ma być ranna (odpowiedź MG by tak sugerowała) czyżby to Donnie coś się miało stać ?

Kawusia25_2

Jak Ray będzie sprawował się jako bohater w kostiumie widzowie będą mogli przekonać się w 3x19. Początki mają nie być łatwe.

bambi_8

Dosyć szybko - jestem nawet zaskoczony tym faktem, liczyłem na 'wejście' w finale i tyle w temacie (ew. spin-off kolejny xd). I znów 'początki mają nie być łatwe', ehh.. :D

matiiii

Musi być trochę wcześniej, nawet jak będzie słabym bohaterem. Na koniec sezonu ma być kilku nowych superbohaterów zajmujących się miastem, jak wspominali Amell i Ramsey w wywiadach. Wszystko się zgadza, bo Oliver w końcu będzie mógł przestać uważać się za jedynego obrońcę Starling City, zadręczać się jak to miasto bez niego upadnie i będzie mógł cieszyć się też normalnym życia. Oliver Queen i The Arrow dojdą do porozumienia. W takim momencie wakacje z Felicity powinny już być możliwe. :D

bambi_8

"Wszystko się zgadza, bo Oliver w końcu będzie mógł przestać uważać się za jedynego obrońcę Starling City, zadręczać się jak to miasto bez niego upadnie i będzie mógł cieszyć się też normalnym życia."
Kurcze, nawet nie pomyślałem w ten sposób - faktycznie ma to sens :D W zasadzie dzięki wprowadzeniu 'nowych/starych' bohaterów będzie można odciążyć postać Olivera i s4 może pójść w innym kierunku, mniej.. dramatycznym, związanym z jego osobą. Dobra, już nie wybrzydzam, pożyjemy zobaczymy ale dałaś mi światełko w tunelu jeśli chodzi o postać Arrow :) (nie można drążyć tego samego w nieskończoność, główna postać musi ewoluować :D)

ocenił(a) serial na 10
bambi_8

Tytuł 19. odcinka to "Broken Arrow".

ocenił(a) serial na 10
SapphireBlue

Tytuł 18. odcinka to "Public Enemy".

SapphireBlue

Nie wiem czy widzieliście na twitterze Guggenheima - wstawił zdjęcie scenariusza z 18 odcinka z zakrytym tytułem i zapytał się jaki tytuł ludzie odstawiają, chyba ze dwie literki były tylko widoczne. Jedna odpowiedź mnie rozwaliła totalnie:
Punch Palmer (The In the Face Edition) :)

Offtop mały...

ocenił(a) serial na 8
Katarynka_1

haha no widziałam to, siła fanów i internetu :D czasami można się nieźle na tym twitterze zabawić :D

SapphireBlue

Ciekawy tytuł 19 odcinka, w zasadzie.. intrygujący :)

ocenił(a) serial na 8
matiiii

Intrygująca to jest wypowiedź Amella na FB przy zdjęciu Arrow z BC i Arsenalem - "Capturing some things for the very last time tonight" i bynajmniej nie chodziło mu tylko o konkretnie koniec kręcenia scen w tym dniu, tylko w ogóle :P

bzyczek881126

Hmm, rozchodzi się o to, że Arsenal i BC 'pójdą na swoje'? Jestem na tak :D

ocenił(a) serial na 8
matiiii

albo Arrow :P gdzieś znowu przepadnie :P

bzyczek881126

haha xD

matiiii

Matiii, oby tak się stało. Ja jednak uważam, że moze chodzić o kostium, kto wie może tożsamość Arrowa zostanie ujawniona i wtedy otrzyma nowy kostium ale bez kaptura...

BlueRose_0709

Nie no, niech nie idą wzorem 'Smallville' - tam było cukierkowo i kolorowo, tutaj jakoś mi to nie pasuje xp

matiiii

nie wiem co się stanie, ale ta opcja najbardziej mi pasuje. Chyba ze ten team sie rozpadnie zostanie sam Arrow z nieustraszoną Laurel:D

BlueRose_0709

Muszę przyznać, że kiedy odpisywałem na Twój post byłem przed przeczytaniem postu bambi poniżej i mimo, że dalej sceptycznie mi się to widzi to jednak MOŻE faktycznie wyjść jaka maniana z Lancem i tożsamością Arrow/śmiercią Sary..

ocenił(a) serial na 7
matiiii

To juz raczej Arrow znów znkinie...zostawiając cudną BC i Arsenala na straży miasta..;D

agueda0712

moze zniknie zeby trenowac Felicity hahaha :)

ocenił(a) serial na 7
mania19

..aż tak bajkowo kolorowo to nie będzie;pp

matiiii

Życie Olivera stanie na krawędzi, straci wszystko na czym jeszcze mu zależało. Po tym może się już tylko odbić. To jedna z moich teorii na tematy tyłułu. Zwłaszcza, że wcześniejszy jest "Public enemy", czyli Arrow zapewne będzie ścigany przez Lance'a, policję i już nie będzie przez jakiś czas mile widziany w mieście. Być może chodzi o samego Olivera, bo w końcu jego DNA jest na strzałach, które zabiły Sarę. Może Lance w jakiś sposób stanie się ich posiadaczem. Teraz, gdy wie, że Sara nie żyje mógłby chcieć schwytać jej zabójcę w legalny sposób. Dla policji sprawa byłaby prosta. Były chłopak zabił swoją eks, idealny motyw.

bambi_8

Hmm, niby jak czytam to mi się to podoba ale nie mogę sobie wyobrazić, że ten serial pójdzie w tym kierunku (choć motyw, że Lance będzie chciał dowiedzieć się co i jak faktycznie może mieć miejsce). Ale się zdziwię, jak rzeczywiście tak będzie.. :D

ocenił(a) serial na 10
Kawusia25_2

Premiery najbliższych odcinków:

25.02 - 3x15 – Nanda Parbat
04.03 – PRZERWA
11.03 – PRZERWA
18.03 – 3x16 – The Offer
25.03 – 3x17 – Suicidal Tendencies
01.04 – 3x18 – Public Enemy
08.04 – PREZERWA
15.04 – 3x19 – Broken Arrow
22.04 – 3x20
29,04 – 3x21

Źródło: http://www.spoilertv.com/2015/02/cw-episode-titles-air-dates-various.html