Bo poprzedni temat skończył nam się po 2 dniach :) A jak to wcześniej wspomniałam, sesyjki AA
gdzieś się muszą odbywać :P
Dokładnie, w tym odcinku mamy się dowiedzieć jak Malcolm z oddanego męża i ojca stał się ...no cóż Malcolmem :D nie dosyć że Oliver wraca to jeszcze dużo Malcolma, no odcinek idealny :D:D
Może trochę przystopójmy z tymi ocenami:) Ciekawe tylko czy Diggle znów się przebierze za Arrowa, bo trudno przypuszczać by Oliver dał radę stanąć do walki. To byłby dopiero come back. Sprawiedliwe by Malcolm dokonał zemsty na zabójcy żony (?):)
Mam nadzieje że idealny, wiadomo, ocenie dopiero po emisji :D
Oliver może na koniec się tylko pojawi i tyle będzie z jego walki, reszta sobie pewnie da radę sama, ale walka Brick vs Dark Archer może być naprawdę bardzo interesująca :)
I tego się trzymajmy:) ! Po szumnych zapowiedziach producentów spodziewałam się ciut więcej po tej trylogii, ale to tylko marudzenie z mojej strony:)
Ja właśnie podchodzilam z rezerwą do tej calej trylogii i dobrze bo odcinki średnio-dobre. Ale musze przyznac ze podekscytowana jestem następnym coraz bardziej ;p
Polecam kanadyjskie promo. Jest tam pokazana rozmowa Malcolma i Olivera przy Bricku :)
Dig jest za duży. Lepiej żeby już nie ubierał stroju Olivera bo mu go za bardzo rozciągnie:)
Ale swoją drogą to by mu się jakiś kostium przydał
Zapowiada się interesująco
Ciekawy jestem pierwszej sceny z Oliverem w SC. Czy będzie w ArrowCave czy raczej podczas walki w Glades?
Właśnie, przecież po strój musi wpaść :P
Dla mnie nie musi nawet walczyć , wystarczy samo efekciarskie pojawienie się :D
No tak,teraz to już sprawa osobista.Arrow póki co jest za słaby,więc Malcolm pasuje tu jak nic.
ja po opisie oficjalnym odcinka w którym było że Malcolm i Brick mają wspólną historię sprzed lat, nierozwiązaną domysliłam się w pewnym sensie, no i na twitterze full było spekulacji więc... :D
Nikt go nie zabije, skoro na ekranie telewizora w jednym z prom odcinka 12 jest aresztowany Brick w asyście policjantów. Promo jest azjatyckie lub z Nowej Zelandii.
3x15 całkowicie zmieni kierunek serialu w taki sposób, że podobno nikt w widzów się nie domyśli co nadchodzi.
"3x15 całkowicie zmieni kierunek serialu w taki sposób, że podobno nikt w widzów się nie domyśli co nadchodzi. "
Jestem ciekaw tej inicjatywy, ciekawe.
Już dawałam te informacje, ale wszystko zniknęło, bo są jakieś problemy z działaniem forum. Jednak czasami wklejam dłuższe posty na kilka dni do notatnika, więc proszę:
W końcu mam być więcej scen z Oliverem i Ray'em. Więcej, a nawet dużo. Najwyższa pora, skoro Ray ma być łącznie w 18 odcinkach, czyli nie tak dużo mu zostało. Nie wiem jak jest liczona jego obecność w 1x18 "The Flash", jako coś w tej 18, czy nie liczy się do tej liczby. Podejrzewam, że te sceny mogą dotyczyć Atoma, ale to pod sam koniec sezonu. jego strój został ukończony jakoś niedawno, więc mało prawdopodobne, aby był przed 17 odcinkiem. Bardziej możliwe, że te przyszłe sceny Olivera i Raya będą dotyczyły firmy i Felicity. Ray prawdopodobnie jest jej partnerem na ślubie Diggle'a i Layli w 3x17, a nie sądzę, aby Oliverowi było to obojętne nawet jak Felicity go odrzuci w 3x12. Co do zdania "Nie chcę być kobietą, która kochasz" to jest w tym mały haczyk. Ktoś zapytał się Guggenheima na tumblr o to zdanie i napisał zdanie w ten sposób "I don't want to be the woman you love." Wtedy producent poprawił tą osobę, że w zdaniu, które padnie w odcinku jest nie "the woman", a "a woman". Czyli problem będzie taki, że Felicity najprawdopodobniej powie to co często widzowie zarzucają postaci Olivera, że on ciągle "kocha jakąś kobietę", a ona nie chce być jedną z wielu kobiet, ona chce być "Tą (jedyną) kobietą". Być może ona nadal nie wierzy, że może być tą jedyną, bo przecież nie słyszała rozmowy w kawiarni Olivera z Barrym w "The Flash", nie wie, że ona była osobą, o której myślał jako ostatniej przed swoim upadkiem po walce z Ra'sem. A w dodatku to ona pojawiła się w jego śnie, gdy był w trakcie rekonwalescencji po walce z Ra'sem. Myślę, że nawet najszczersza rozmowa Olivera z Felicity po jego powrocie nie pomoże i Olivera czeka sporo odcinków tego sezonu, gdzie będzie musiał udowodnić, że Felicity jest jego jedyną. W dodatku, aby tego nie ułatwiać scenarzyści dodali uroczego Raya.
ja mysle ze Oliver z Felicity nie beda za dlugo razem. Ja to widze tak, ze on i tak ja zdradzi z jakas kobieta z przeszlosci moze nawet z matka swojego dziecka. Wtedy Felicity sie odsunie od niego(nie wierze ze wybaczyla by zdrade). A Oliver wtedy zblizy sie do Laurel
I git :) ale uwazam, ze moj scenariusz jest bardzo prawdopodobny jeśli scenarzysci beda chcieli zrobic tak jak w komiksie zeby Oliver byl z Laurel. Chyba, ze usmierca Felicity i z rozpaczy Oliver rzuci się w ramiona Laurel
powiem ci tak, nie po to tak usilnie podkreślają miłość Olivera do Felicity żeby to zwyczajnie w przyszłych odcinkach porzucić...:)
a nie wiem czy słyszałaś że Felicity tez jest już tera w komiksie Green Arrow i najnowszy numer nawet co nie co pokazuje nam Olicity, więc rzeczywiście niech trzymają się tego komiksu :)
Nie mowie, ze za pare odcinkow oliver przestanie kochac felicity ale w przyszlym sezonie np. No ale zobaczymy jak to bedzie. My możemy tylko gdybac, wymyslac teorie i sami się nakrecac :)
na pewno nie dadzą nam sweetaśnego związku, czeka nas dużo wzlotów i upadków ale ja tam wierzę że Olicity jest Endgame :)
a ty też czekasz na seans nocny Arrow??
Film na którym Stephen Amell odgrywa jak jego zdaniem widzowie będą reagowali na odcinki od 3x11 do 3x15.
http://www.youtube.com/watch?v=JZCbhD19ykM
Ujawniono kostium Atoma:
http://comicbook.com/2015/02/03/arrows-a-t-o-m-exosuit-revealed/
Trochę za ciemne kolory, Atom zawsze nosił sie w jasnych kolorach, ale to sie pewnie zmieni na jaśniejsze, tak jak u Flash i Arrow (oby). Ten hełm też mnie nie przekonuje, ale może to jest zwykła wersja, a podczas starć włącza jakiś battle mod czy coś. Ale nie jest źle, bałem się, że będzie gorzej, jestem pozytywnie zaskoczony. W skali 1-10 daję mocne 7.
Ps. Wygląda dużo lepiej niż kostium Firestorma.
PS mam wrażenie że Firestorm nie ma kostiumu tylko kurtkę :P
też na to liczę, że przyciemnią szybkę, poza tym musi jakoś ukrywać tożsamość, ale mogłaby tylko zakrywać same oczy i już byłoby inaczej :)
mi kolory odpowiadają, kostium zadebiutuje w odc 3x15 więc już niedługo, później we Flashu jeszcze go zobaczymy...:)
Ps. To jest kurtka z doczepioną matrycą.
Szykują nam się porządne 15 odcinki obu seriali: Atom we w Arrow, podróż w czasie we Flashu. Będzie co oglądać.
PS dlatego liczę na więcej w przyszłości w przypadku Firestorma :)
oo tak, dobrze że nie ma jednak przerwy między 14 a 15 odc :D wszystko jeszcze w tym miesiącu :D
Widziałem jakieś zdjęcie z planu gdzie ta szyba (lub osłona, jak kto woli) była czarna i wyglądał trochę jak Robocop.
Proszę bardzo:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1. 0-9/10429509_1622759274610881_7863348564465916794_n.jpg?oh=e 7708281268c8cd7d6dbeb4af6120f64&oe=5565DA87&__gda__= 1432341694_685380eef010d44c088ba9928a59d635
Edit.
Filmweb jak zwykle miesza w linkach. Trzeba usunąć 3 spacje.
Wow, na tej fotce z planu lepiej to wygląda (ten kask) - czyli faktycznie może być jak u Robocopa, zamykana 'klapka' jako maska. Od razu lepiej się to prezentuje. Dziwne, że na oficjalnej fotce nie dali go w 'masce'.
oficjalne zdj z odc 3x13 "Canaries" :)
http://www.greenarrowtv.com/arrow-caity-lotz-returns-in-official-canaries-photos /21506/nggallery/image/ar313c_0193b/#gallery
o jaa ale dziwnie wygląda jak się teraz przyjrzałam :P mi chodzi o twarz głównie...
naprawdę... niech ludzie lepiej nie oglądają jak nie chcą być megaa zaskoczeni :P
Jakoś żal mi oglądać promo ale znając ten serial i biorąc pod uwagę że Oliver będzie trenował pod okiem Malcolma to pewnie Thea jakoś pozna jego drugie oblicze :P