PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95512}
7,0 26 tys. ocen
7,0 10 1 25512
6,2 8 krytyków
Beverly Hills, 90210
powrót do forum serialu Beverly Hills, 90210

Fani BH90210 ! Nie pozwólmy żeby ten seral leciał o godzinie 10:30 rano , wtedy nikt z nas nie będzie mógł go oglądać ! Piszcie do polsatu
http://www.polsat.com.pl/index.php?location=contact
Jeśli naisze dużo osób to może nie zmienią godziny !

Blair

to nieprawda że Kelly jest z Dylanem....jeszcze to trochę potrwa zanim będą razem!a wtedy Brenda przestanie się do niej odzywać i tak szybko się nie pogodzą!

agatka_niunia_2

Kelly sie pogodziła z Brendą ale niedługo znów wybuchnie awantura kiedy prawda wyjdzie na jaw.Kiedy Brenda dowie sie że przez ten cały czas Kelly i Dylan ją oszukiwali.To będzie już niedługo.

schanet

mnie normalnie szlak trafia jak widzę tę Kelly z Dylanem razem masakra odcinki ciekawe, ale najgorsze, a całe zakończenie beverly hills beznadziejne, to Brenda powinna być z Dylanem :)

misia1411

wiecie Speeling później chciał żeby Shannen wróciła- w 1998, ale ona grała w Charmed, więc ostatecznie chcieli żeby pojawiła się na finał, ale ona nie chciała.Podobno Luke i Jason chcieli żeby wystąpiła, nawet odwiedzili ją na planie Charmed.Zgadzam się że zakończenie Beverly to totalna lipa!!!

agatka_niunia_2

Moim zdaniem serial dużo stracił po odejściu Shannen.Wyraźnie czegoś brakowało.To już nie było to samo,tyle tylko że tytuł pozostał taki sam.
No i myśle że serial powinni skończyć kręcić dużo wcześniej, po odejściu Brandona.

schanet

Zgadzam się z Tobą.w ogóle te późniejsze odcinki są kiepskie, powinni serial zakończyć wcześniej ale jakoś fajniej

ocenił(a) serial na 10
xDDDDD

Najciekawsze odcinki były na początku. Dziś nie byłam w szkole i oglądałam. Odcinek może był trochę ciekawy, ale nic specjalnego. Jak pomyślę o tych odcinkach na samym początku to normalnie obejrzałabym je wzystkie za jednym razem. Ale teraźniejsze odcinki są takie sobie :/ A jak nie będzie Brendy to już w ogóle do kitu.

Oldzia_

no zgadzam sie z Tobą ;) a co bylo w dzisiejszym odcinku?? ;)

imagination90

sprawdź na forum - temat jedne z najciekawszych odcinków,jest opis dzisiejszego

agatka_niunia_2

właśnie teraz sie dowiedziałam ze Jannie Garth czyli serialowa Kelly ma wystapić w nowej wersji;) Ehhh i czy ja wiem czy ją chce oglądać po tej historii z dylanem.......

imagination90

słuchajcie mam newsy!!! Dziś zakupiłam gazetę Świat Seriali i jest tam dużo informacji na temat nowej wersji BH90210. Więc tak dnia 17 maja 2010 roku wystąpią w odcinku specjalnym "BH90210 10 years later" starzy bohaterzy, ale nie wiadomo co z Brendą i Dylanem :( a ogólnie w nowym serialu będziemy mogli zobaczyć dzieci Donny i Davida, czyli ich syna Maxa Silvera i chyba kogoś jeszcze xD oczywiście pojawi się też córka Andrei Zuckerman i Jessiego - Hannah. Dylanem XXI wieku będzie - Dustin Milligan a Kelly będzie grała AnnaLynne McCord. Oczywiście będą mieli w serialu inne imiona i nazwiska, czyli amant będzie się nazywał w serialu Ethan Ward a bogata blondynka Naomi Bennett. Na początku Dustin miał zagrać Dixona Millsa, czyli bohatera podobnego do Brandona, ale wyszło, że będzie Dylanem XXI wieku :) Producenci uchylili rąbka tajemnicy, że syn Donny i Davida (Max) będzie w konflikcie z Ethan (Dylan), a ich sporem okaże się być siostra Dixona (Brandon) - Annie. Oczywiście producentom zależy, żeby do serialu wróciły 3 postacie, czyli Brenda, Kelly i Dylan (stara ekipa), ale jak na razie ani Shannen ani Luke nie wyrazili nawet zgodny na udział w gościnnym odc, a co dopiero w serialu!!! Udział Jennie jest pod znakiem zapytania, ale być może słynna Kelly Taylor powróci na ekrany naszych telewizorów za 2 lata :)

ocenił(a) serial na 10
misia1411

super :) muszę jutro zaopatrzyć się w świat seriali :D

Oldzia_

dawno mnie nie było.
a co z tym przesunięciem BH90210 na późniejszą gopdzinę>? ;(

xDDDDD

ja mam pytanie?? Bo jak oglądam sobie Beverly Hills to się zastanawiam, czy kiedykolwiek jeszcze Brenda będzie z Dylanem, zanim opuści serial?? Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
misia1411

z tego co wiem to raczej nie dopiero w ostatnim odcinku z Brendą wyznają sobie miłość i się pocaują i (chyba) spędzą ze sobą noc

Oldzia_

Brenda i Dylan mieli być już nakręcili parę zdjęć razem w piątym sezonie - ale Shannen odeszła:( i nic z tego nie wyszło!

xDDDDD

Wie ktoś może dlaczego dzisiaj o 10:30 nie leciało Beverly?? w programie telewizyjnym i na stronie Polsatu pisze ze niby powinno być a było najpierw "I kto tu rządzi", potem jakieś "sie kręci" no i "samo życie"..?:/

gossip_girl_4

Ja nie wiem .. ale strasznie sie zdenerwowałam ;/

ocenił(a) serial na 7
Blair

Ja też nie wiem i się wkurzyłam... Mam nadzieję, że nie zaprzestali emisji, bo to byłby już szczyt chamstwa... Chociaż w sumie myślę, że to przez wczorajsze święto...

Pinky_Emm

nie było dzisiaj??! a ja przeżywałam że nie dam rady oglądnąć ;)

ocenił(a) serial na 6
gossip_girl_4

no właśnie byłam wściekła! dzień wolny od szkoły w telegazecie było napisane że będzie a tu psikus i nie było! wkurza mnie polsat strasznie!
pozdrawiam ;*

JustFurious

Ja też się strasznie wkurzyłam ;/ Już się cieszyłam że sobie oglądne a tu nie ma Beverly ;/ Ten polsat jest naprawde beznadziejny ;/

ocenił(a) serial na 10
Frantic_Girl

Mam tylko nadzieje,że tym "inteligentnym" ludkom w polsacie nie przyszło do głowy zaprzestania nadawania Beverly:/

ocenił(a) serial na 6
Poison_Girl

no właśnie że przyszło :( ja wyczytałam że mają skończyć emisję już niebawem :(( nie dość że zmienili porę na taką że nikt nie może oglądać tzn mam na myśli młodzież a tak reklamowali że to dla młodzieży blablabla... cały polsat o_O żal żenada i wiele takich jeszcze ... już naprawdę ten kanał telewizyjny stracił w moich oczach wszystko WSZYSTKO... pozdrawiam ;**

ocenił(a) serial na 10
JustFurious

no błagam,jeszcze mi powiedz,że na miejsce BH mają dać ten polski gniot z Lindą to już się totalnie załamie...

ocenił(a) serial na 6
Poison_Girl

właśnie chyba tak będzie :(( niestety :(( i to zawsze tak robią! najpierw tak reklamowali to beverly hills tacy podekscytowani "Beverly hills 90210 dla młodzieży od poniedziałku do piątku o 16.50" <-- i co ? zmienili emisję! na taką gdzie nikt nie może oglądać wyczytałam że mieli puścić wszystkie sezony i co? kończą chyba na czwartym tzn czwarty jeszcze będzie PODOBNO ... no ale jak oni mogą nas tak traktować :( to jest nie fair!! niby gadają że chcą żeby widz był zadowolony... za przeproszeniem gówno prawda! liczy się ilość a nie jakość! ciągle do nich piszę ale ostatnio zaczęłam mniej tolerancyjnie ;D więc przestali mi odpisywać :D:D

ocenił(a) serial na 10
JustFurious

No cóż ale zawsze jeszcze można pościągać z neta, chociaż ciężko będzie bo to nie jest serial na czasie jak np. One tree hill czy Grey's Anatomy i mogą być kłopoty ze znalazieniem torrentów:/ Liczę więc jeszcze,że polsat się zlituje nad fanami BH:P

ocenił(a) serial na 6
Poison_Girl

no więc właśnie :( a na poslat już też nie liczę wysłałam tam już ze sto wiadomości i nic :( no trudno jeszcze kiedyś to powtórzą :) yyy ... prawda? PRAWDA?? :D:D

JustFurious

tak tak trzeba na to liczyć xD hehehehe tylko ciekawe kiedy to nastąpi.......

ocenił(a) serial na 10
imagination90

no niewiem, sądząc po inteligencji ludzi z polsatu to nie ma na co liczyć :P :P Ciekawe, czy wykupią odcinki tego nowego bh jak już zaczną kręcić, ale też pewnie sobie poczekamy zanim ONI wpadną na ten pomysł :P

ocenił(a) serial na 6
Oldzia_

myślę że z wykupieniem nowych odcinków nowego bh przez polsat to nie ma na co liczyć
nie oszukujmy się polsat wykupuje najtańsze produkcje młodzieżowych filmów liczą na to że po prostu przyciągną widza
za to TVN dla mnie to jest coś --> oni wykupują filmy z ludźmi a raczej gwiazdami prawdziwymi gwiazdami hollywood od prawdziwych reżyserów filmy więc jeśli już ktoś miałby emitować nowe BH to tylko tvp lub tvn na polsat nawet nie liczę
buźki ;**

xDDDDD

mam nadzieję, że przełożą, żal mi dziewczynek które teraz high school oglądają - takie badziewie, a o prawdziwych gwiazdahc i fajnych starych serialach się nie pamięta :(

pan_wredny

Nowe Beverly raczej wykupi tvn i będzie leciało na tvn lub tvn7 , myślę że jak okaże sie ono hitem w usa to u nas już za rok powinno być ( co prawda "życie na fali"czy "one tree hill" u nas było po 3 latach ale już np. plotkara była u nas po 5 -6 miesiącach) A wydaje mi się , że jeśli nowe BH zrobi furorę w Polsce to zaczną powtarzać stare...w ogóle idzie moda na lata 90 więc myślę ze tvn się za to weźmie bo to może sie sprzedać....A polsat...hmm polsat może dużo stracić...i bardzo dobrze ..nie cierpie tej stacji;/ (..btw nie mogę wytrzymać jak widzę całujących sie dylana i kelly a brenda siedzi z boku i sie na nich patrzy ze smutkiem w oczach)

gossip_girl_4

ja najbardziej lubie Kelly&Dylana <33 Zawsze lubiłam takie zakazane związki ;) A Brendy nigdy nie lubiłam , wiec...xD

ocenił(a) serial na 9
pan_wredny

Nie chcę się kłócić, ale bardzo lubię i BH90210 i hsm... A że nie mogę oglądać BH90210 no to nie moja wina...

ocenił(a) serial na 10
xDDDDD

slaczego ten strajk nauczycieli nie może trwać dłużej? Dzięki temu strajkowi dziś mogłam obejrzeć bh ;D I był bardzo fajny odcinek tylko szkoda, że jutro muszę iść do szkoły bo ominie mnie ciąg dalszy ;( A tak ciekawie się skończyło ;(

Oldzia_

dokładnie nad tym samym ubolewam:( takie fajny odcinek i nie dooglądam:(

ocenił(a) serial na 6
imagination90

no właśnie! dlaczego ten strajk trwał tylko jeden dzień! też obejrzałam dziś Beverly :))) :D boli mnie jedynie to że kelly z dylanem są razem a Brenda na to patrzy i cierpi :((( buziole :**

ocenił(a) serial na 10
JustFurious

Kelly nie pasuje do Dylana wg mnie ;/ Lepiej wyglądał z Brendą. I nie mówię tego dlatego, że bardziej lubię Brendę tylko poprostu - takie są fakty :) Kelly bym bardziej widziała ze Stevem, no ewentualnie z Brandonem.

Oldzia_

No ale niestety bedziecie musiały sie przyzwyczaic do tego cuudownego widoku <33 Bedą jeszcze troche razem :D No i na koncu serialu oczywiscie tez..xD A Brenda juz niedlugo out...:D

Blair

mam takie małe pytanko?? oczywiście bez kłótni :) dlaczego lubisz związek Kelly i Dylana, a dlaczego nie lubisz związku Brendy i Dylana?? Podaj 3 powody, a pytam się dlatego bo jesteś nieliczną osobą, która lubi Kelly z Dylanem :)

misia1411

A ty czemu lubisz Brende i Dylana ?
Pytanie bez sensu troche ;] Lubie ich poprostu..Nie umiem tego wytlumaczyc.. B&D jak dla mnie do siebie nie pasuja ;] Pozatym nie lubie Brendy..
Nie jestem nieliczna ich fanka..Bo znam sporo osob ktore ich lubia ;) Szczegolnie duzo osob na amerykanskich forach ;) Ich zwiazek sie dopiero zaczyna..wiec napewno ma mnie fanow niz B&D...ale z czasem sie to zmieni ;]

ocenił(a) serial na 6
Blair

no cóż masz prawo nie lubić Brendy i jej związku z Dylanem... myślałam że jesteś fanką Shannen --> tak myślałam po Twoim nicku: Shan (Shannen) Do (Doherty) no ale cóż trudno

ocenił(a) serial na 7
Blair

No właśnie, niedługo Brenda odchodzi :( Szkoda, że nawet nie pojawia się w ostatnim odcinku, ale nie dziwię jej się, że nie przyjęła tej 'propozycji'...

ocenił(a) serial na 10
Pinky_Emm

Na jej miejscu też bym nie przyjęła :/ Ale mimo wszystko szkoda :(

Oldzia_

nie wiem na jakie amerykańskie fora Shando wchodzi,ale ja na zagranicznych forach nie widze jakoś wielu fanów Kelly i Dylana.Większość uważa że Brenda i Dylan stanowili najlepszą pare.I to na wielu forach.

schanet

no właśnie, Brendzie i Dylanowi prawie wszyscy kibicowali, Kelly i Dylan to porażka!aż nie mogę na nich patrzeć!

agatka_niunia_2

halooo jest tu kto ?;) co tu taka cisza;P

imagination90

Ja jestem ;P Hehe ;)

Frantic_Girl

to czemu cicho siedzisz ;P
[za krótki xD ]